75

Анонимен

преди 3 години

Зимата иде. Белите бродници прекосиха вала и става страшно... 8 ми сезон на "Война на вируса" по кината в цял свят... Критиците казват че е много "реалистичен филм"...

74

Анонимен

преди 3 години

Който иска да се пази да не излиза а останалите да правят каквото си правят по принцип

73

Програмист

преди 3 години

До Анонимен 99Това са тотални глупости на нискоинтелигентен и необразован човек. "Всички знаят че е така", нали? Аман от трапезна махленска мъдрост!

72

баба яга

преди 3 години

До анонимния, който споменава Япония и Ю. Корея. Баце, ние не можем да им стъпим на малкия пръст на тези държави по отношение на дисциплината. Да не говорим, че Ю. Корея имат най-доброто здравеопазване в света. Почита към възрастните е издигнат в култ и хората се пазят помежду си, защото живеят с родители и прародители. Та тия държави направо не ги споменавай повече.

71

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 100Плащаме няколко милярда лева за да издържаме хилядите щабове и логистични центрове и после се вика да пазим системата от претоварвана а тя системата е вече източенa.

70

Анонимен

преди 3 години

Не е трудно и не е невъзможно,но се изисква минимално усилие, а наш *** още не вдява,че тази зима ще ходи на погребения по-често.

69

Анонимен

преди 3 години

До ПрограмистМаските водят до здравословни проблеми.Голям процент от носещите се и заразяват

68

Анонимен

преди 3 години

До ФактНосещите маски имат отслабена имунна система заради намаленото количество кислород достигащо од организма им.Маските са опасни

67

Анонимен

преди 3 години

Готова ли е България да пожертва 10-20 хиляди пенсионера заради барове, дискотеки и ресторанти (които в момента плащат 9% ддс) - отговор - няма проблем да живее чалгата.

66

Реалист

преди 3 години

Мутрите ги бива в краденето, но не и в работата, каквато е овладяването на епидемията. Да подават оставка и под строй в пандиза. Да дойдат други, които да се справят с епидемията.

65

Факт

преди 3 години

1024 новозаразени и 22 починали заради неносещите маски. От вчерашните 1024 новозаразени около 60 човека ще починат, а неносещите маски ще продължат да блеят, че това е измама.

64

Анонимен

преди 3 години

До 80 - и ти като гледам се занимаваш с това пък нямяш понятие за какво става въпрос...

63

Анонимен

преди 3 години

А защо не ги правят по 6000 теста или нагоре, сигурно цифрата ще е голяма

62

Анонимен

преди 3 години

Вярвате или не незнам, но един добър приятел е в медикаментозна кома интубиран и т.н .... между живота и смърта. Лошо много лошо . П.П 49 годишен без придружаващи заболявания.

61

Анонимен

преди 3 години

Засега няма нужда от маски на открито. Само да се пази дистанция. Но трябва да се затворят незабавно кръчмите, кафенетата, дискотеките, градините, училищата и университетити! Помощ от държавата за тези родители, които гледат децата си вкъщи. Иначе ще стане нетърпимо- болниците ще блокират, отричащите вируса сами ще усетят силата му.

60

МНОГО ИМА ЗА КРАДЕНЕ

преди 3 години

сега е на мода парите за КОВИДА от Европата. Всичко що е починало все от КОВИД го пишат. Гербаджийската наглост стигна до там, че даже хората взеха да не им вярват за нищо. Въпреки, че зараза реално има

59

Анонимен

преди 3 години

Вярвате или не незнам, но един добър приятел е в медикаментозна кома интубиран и т.н .... между живота и смърта. Лошо много лошо .

58

ДВЕПМ

преди 3 години

Глупците в Министерството и Щаба пак им се присъниха торби и камиони с трупове. Пак мислят за глупости. Ще но затриете с това затваряне. Даже не си го и помисляйте, че ще ви гоним с шутове!Така се получава, когато хирурзи са поставени да се справят с епидемия.Всеки в тази държава се занимава с това, от което хал хабер си няма.

57

До 71

преди 3 години

До Т.ШакТи си Геният на Балканите!Аплодисменти!

56

Живков

преди 3 години

Гаранция ви давам в Европа падне ли бройката от заразените от 19 веднага пада и в българия .Във българия няма депутати има продажници .Какво направиха тия продажници.Изпродадоха всички заводи фабрики.Във които работеха на три смени.Тоя вирус направи богатите по богати.За това не вярвам на тия продажници.