211

Баси слепите

преди 3 години

Затваряйте училищата не виждате ли че от там дойде всичко

210

Анонимен

преди 3 години

Пенсионерите да си стоят в къщи, ама не искат. Питам вчера една баба, а тя ми казва, сине не ми е останало много време и не ми се седи сама вкъщи. Лошо няма, но така жертвите няма да намалеят скоро.

209

Оптимист

преди 3 години

Радостното е, че от 6000 теста не могат да извадят 10 000 заразени.

208

Анонимен

преди 3 години

Естествено, че ще скачат положителтите резултати с идването на "грипното" време - тези тестове ловят всякакви вируси, не само актуалния ковид 19. Затова и лятото навсякъде в Европа беше спокойно. И затова сега навсякъде в Европа "рипат" бройките. Разбира се, увеличават се и заразените с ковид, но като изключим телевизора / компютъра, излезем навън и се поогледаме... ами нищо толкова страшно не се случва, животът си тече нормално, бе хора...

207

Вижте

преди 3 години

УЧИЛИЩАТА хора!!!!!! От тях дойде всичко, това очеизвадно, не знам защо щаба не го разбира!Калпазаните цял ден се мешат,бъркат си в носа, викат, крякат, после влязат в автобуса опипат всички тръби, седалки, изкашлят се два пъти и всички вътре сме заразени!

206

Анонимен

преди 3 години

Сигурна, Ужасена, Изумена и още там каквото си скъпи ми ГОСПОДИНЕ, Франция като въведе маски на всякъде, че даже и в училищата защо имат 30 000 новозаразени вчера?

205

Анонимен

преди 3 години

Очаквате тия политици в бегето и в ЕС да се справят?????......хахахахахахахахаСвиквайие с новия ред.

204

Факт

преди 3 години

За 15 дни, от 1 до 15 октомври новите случаи се увеличиха с 6674, средно по 445 на ден. От 20833, вчера станаха 27507. До края на октомври са 16 дни. Ако са средно по 1000 на ден, на 31 октомври ще имаме 35507 заразили се, а 30 хиляди ще ги прескочим след 3-4 дни.

203

Анонимен

преди 3 години

Виж само как се носят маските - под носа на разтояние, а тези плексигласовите какво пазят?Гледам възрастните как щъкат насам натам с некачествени маски, те и без маски едвам дишат, а маската я сложили само за парлама, вместо да си стоят в къщи. През лятото само слънцето ни помагаше, не някакви мерки. Нищо не помагат.

202

Анонимен

преди 3 години

Ако преди 15 дни можехме да запазим поне малките да ходят на училище с разделени мерки според възрастта, сега вече не можем! Защо МО не гласува че в епидемиологична обстановка образованието онлайн е равносилно на редовно? Законът е този, който трябва да служи за доброто на хората, а не хората на закона.

201

Сигурна

преди 3 години

Сигурна съм че трябва пълна карантина и маски на открито и закрито за да се отървем от вируса!

200

Анонимен

преди 3 години

Има ли умрели герберасти? Ако няма, стига сте ни плашили!

199

селянин

преди 3 години

до 252и ти токо си одил у казармата поне знаеш ли како се дръжи шмайзеро

198

Оплодена

преди 3 години

Добре че съм бременна и ще си стоя в къщи и няма да срещам ходещи бай *** без маски по улиците

197

Хемус

преди 3 години

Незнам в какви затворени помещения ги лови коронавируса,ама в кметство 'Приморски' Варна,само автомат 'Калашников' ще ги оправи

196

Анонимен

преди 3 години

Заразата е вче между нас, не е нужно някой да ни зарази отвън. Пълна глупост е затварянето на граници. Нищо не помогна.

195

Факт

преди 3 години

Знае се, че маските помагат, но пуст инат....Основните места, където се разпространява заразата се знаят - там, където се струпват много хора нагъсто в затворено пространство. Това са обществения транспорт, училища, работните места на закрито, заведенията, както и всякакви масови прояви на закрито - спортни, културни, религиозни и т.н. Там задължително трябва да се направи опит да се разредят хората, ако не може изобщо да се спре това събиране на хора, както и задължително всички да са с маски.

194

Крайна

преди 3 години

Строга карантина до пролетта и който бъде хванат да се разхожда без причина - да се бие с жилави пръчки на улицата за назидание на другите! Без строги мерки няма дисциплина!

193

Защо

преди 3 години

В Гърция тестват на границата ПСР, а у нас пускат наред румънци и сърби?

192

Анонимен

преди 3 години

Още сме в началото. 30000 до края на месеца, нали така казаха?