224

785 от колко хора

преди 3 години

Тези 785 нови положителни проби от колко човека са? Защото не е важно да се отчита само една статистика на положителни проби(вирусоносители), по важно е да се казва броя на хората. А да не говорим, че просто при тях е засечен вируса, а не че всички са със симптоми и тежко болни.

223

кой?

преди 3 години

Кой отговаря за цялата тая работа?

222

Seth

преди 3 години

Страхливите с маските - директно при мен.

221

селянин

преди 3 години

затваряйте сичко измреме помоч помоч

220

Анонимен

преди 3 години

Мангъра какво каза?

219

Анонимен

преди 3 години

До 237Да не си помислил, че тези които ходят по улицата всички са българи? Имаш очи за да виждаш, и не збравяй - качеството е по- силно от количеството.

218

Хмм

преди 3 години

Там хората си плащат данъците и като си безработен получаваш съответно парите които си си заработил. Освен това мислят 6 месеца напред ако нямат доходи какво ще стане и имат резерв. Тука важното е да прекараме системата. Не е важно аз да съм добре, важно е Вуте да е зле

217

Анонимен

преди 3 години

Българинът още е Тома Неверни....никакъв вирус нямa, всичко е политическа игра - "Живот здравей" .... Разбира се, ние сме най-умните и прозорливите. Ще стигнем чехите с по 4000 на ден. Иначе вирус няма. Бутайте се по опашките в Кауфланд без дистанция. Продължавайте. Както и навсякъде другаде. И си кашляйте във вратовете един на друг. Това ще даде своите плодове рано или късно.

216

Анонимен

преди 3 години

Абе на хората не им пука. Вчера по евронюз даваха интервю с чехи, всички казваха че маски не се носят и не вярвали че тоя вирус ще ги удари точно тях! Сега друга песен пеят, а и затвориха всичките си семейни хотелчета. Едва ли им е весело на бизнеса.

215

Анонимен

преди 3 години

Каква е тази пандемия? Всички са на работа, децата на училище, барове и дискотеки отворени, само ковидзобитата бръмчат с маски. Това е много смешно.Ако има пандемия, онези крадливите да вадят куфарите с кинтите и да раздават на всеки по 2000лв на месец и да си стоим вкъщи. Другото са алабализми.

214

смъртта

преди 3 години

Благодаря на Щаба НОЩ, че не взема никакви мерки.Заедно сме. Те са НОЩ, аз съм МРАК.

213

До Хмм

преди 3 години

Абе шведите Европата ги изолира, но там доста по-малко малки бизнеси фалираха - как става тази работа

212

До Анонимен

преди 3 години

Ако бяхте оставили големите ученици и студентите,защото пътуват, онлайн обучение, щяхте цяла зима да държите тая гадост до 7-8%!=======Абе аз исках да ги оставя, но образователния министър и експерите от НОЩ не се съгласиха.

211

Анонимен

преди 3 години

Облъчване, облъчване, облъчване на Бгдебилите!

210

Хмм

преди 3 години

Не бе... слагайте минуси ама Европа като ни изолира и няма външни ресурси в България тогава ресторантите и магазините сами ще затворят няма да има нужда даже и от заповед. И тогава пак някой ще ви е виновен. Тези лоши хора, които са ви казали какво да правите, но вие не, искате друго решение. Но за това че вие не сте спазвали правилата, които са ви дадени пак същите ще са виновни

209

Анонимен

преди 3 години

За ПАРИ и за да останат на власт.....

208

Анонимен

преди 3 години

Бе стига с тоя апокалипсис вече. В сезона на грипа сме като всяка година. Тръгнат децата на даскало и след две седмици всичко кашля и киха. Спазвайте хигиена и им ... майките. Е.ба.хти и живота ако всеки ден ще сме под ключ и ще се страхуваме! Зимайте си витамините, яжте хубава храна и спортувайте!

207

До 228 Анонимен

преди 3 години

Не е толкова трудно да извадиш от 1300 вчерашните 1200 за да разбереш че 100 човека на ден влизат в болница.В болница влизат хора които са средно и тежко болни.До преди 2 седмици в болница бяха 650-700 човека.Само за тези няколко дни болните с усложнения са нараснали двойно.Който както иска да си ги тълкува цифрите това си е негов проблем но в общи линии и да спазваш мерките другите като не ги спазват лавината ще ни затисне всички.Хората си мислят че това което става в Европа няма да стане у нас

206

Анонимен

преди 3 години

А бяхте ли предупредени какво ще се случи когато съберете ученици и студенти в градския транспорт? Точно 2 седмици от началото на университетите! А сега познайте какво се случва по дискотеките и баровете? И после пак в градския транспорт при учениците. Докато студентите не се бяха появили в картинката училищата контролираха положението, сега вече край! Ако бяхте оставили големите ученици и студентите,защото пътуват, онлайн обучение, щяхте цяла зима да държите тая гадост до 7-8%!

205

Анонимен

преди 3 години

Най-после ще мине през всички и филмът приключва.Готиното ще е да гледаме тъпите физиономии на страхливците като разберат как са се прецакали.