27

РЕАЛНОСТТА

преди 3 години

Довечера Радев ще вдига наздравица с Нинова и ще пеят расцветали яблони и груши.

26

Анонимен

преди 3 години

Русофилите са във възторг, играят кaзачоци и пеят съветския химн.

25

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28"Само заради Болшой си заслужава да живееш в Москва. Има само два театъра в целия свят - Болшой и Мариинский. Другото са аматьорски кръжоци в сравнение."Ами, заминавай да живееш в Москва. Обикновените руснаци не могат да си позволят да отидат в Болшой театър. При 50 евро за билет, руснаците гледат Болшой отвън а такива като нас, които са ходили по работа там влизат, за да видят постановката. А че такива театри по света има доста, това е ясно на всеки, който е влизал в такива.

24

Ура! Напред!

преди 3 години

Ура! Сега 2040та skoro като дойдат новите модерни F-16 и напред въздушен рейд да освободим Крим. Ура!

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9 "Никога сме нямали толкова силно руско влияние, както последните 10г."-----добре ли сте ?Затова през последните 10 години бяха спрени ЮП ,, Белене и се защитават само американските интереси

22

Анонимен

преди 3 години

И голямата работа :)))))

21

хммм

преди 3 години

До Анонимен 2 Хем голтак бил руснака , пък колко бяха руснаците с имоти у нас - 300 000 някъде Нали според вас , те ще ни превземат Колко руснаци са с имоти в турция , гърция , кипър По-богатите - в испания , англия и където си пожелаят

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Впрочем, как е хладилника ти, празен ли е? :))) Такъв ще е, защото си тарикат :)))))

19

Анонимен

преди 3 години

Само заради Болшой си заслужава да живееш в Москва. Има само два театъра в целия свят - Болшой и Мариинский. Другото са аматьорски кръжоци в сравнение.

18

Анонимен

преди 3 години

До до 5/22Ами, прекъснете ги: опаковайте си куфарите и заминавайте за "рая" със столица Масква, кой ви спира?

17

Анонимен

преди 3 години

Впрочем какво става с визите за САЩ, можем ли свободно да пътуваме и да живеем в САЩ след 30 години американско парнтьорство, или първо да купим още осем "нови" 50 годишни F-16 за още няколко милиарда, пък за визите ще почакаме още 50-60 години?

16

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 19"Ако не вярваш, питай ги."Не мога да ги питам, защото нито знам кои са нито ми е работа да търся дипломати по такива въпроси.От друга страна, като човек който е пообиколил света - Москва е ужасен град, ужасно скъп, със знаците на комунизма навсякъде и с контрастите между свръхбогатите олигарси и обикновените "граждани", които са реално крепостници. Айде мерси.

15

до 5

преди 3 години

Май ще е по добре да прекъснем всякакви връзки с тези, които НИ КАРАТ да гоним, да приемем(бежанците), да купуваме прескъпи самолети,които няма по никакъв начин да ни помогнат при евентуални нападения, защото войните вече се водят с други оръжия. Белким за малко може и да се почустваме ИСТИНСКИ свободни.

14

Демократ

преди 3 години

Да спрем да издаваме визи за руски туристи! Да си почиват в Крим, не ни трябват в демократична България.

13

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Човек се чуди как още не сте го намерили? Какво ви спира да заживеете в Русия? Явно това е вашата родина.

12

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Хо-хо-хо-хо...........я ги питай тия дето са изгонени.........ще има до края на дните си да реват по Москва!!!! Ако не вярваш...питай ги! Ще видим какво ще ти отгаворят!

11

Ами, мрази ме.....

преди 3 години

И аз мразя нагли и прости руснаци!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Аз предлагам ВСИЧКИ да ги изгонят! Защо висят там.............живеят си царски в Москва, един от най-хубавите градове на света, а за подобряване на отношенията ни НИЩО НЕ ПРАВЯТ! А с тия русофоби в България, ние сами ще се разберем! Още малко и като това недоносено образование "ес" чето почне да се цепи по шевовете, ще си НАМЕРИМ ВЕРНИЯ ПЪТ КЪМ РУСИЯ!

9

Ами, да...

преди 3 години

и без това са много вече.... ДА си одат дома.... стига са живели на корем у нас!

8

Анонимен

преди 3 години

Пуделите нали изпълниха поручката на господарите, ответните мерки бяха ясни, че ще дойдат.