139

Р.Радев-балалайка

преди 3 години

Балалайка - руски музикален инструмент.

138

Анонимен

преди 3 години

Да готви последната си новогодишна реч!Това му остана...

137

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 152"Голям дзвер излезе тоя, истински враг на България и българите.'Така става, като гласува народа за поредния "спасител" и "лидер". Тоя когато си го избираха Решетников помагаше на БСП като профилираха "аудиторията" (разбирай, неграмотните първосигнални българи, които искат някой "да ги оправи").Сега сме на път да повторим за пореден път тая грешка, но тоя път за парламент със Слави Учиндолски.

136

Радев-празнодумец

преди 3 години

Радев е празнодумец храбър. Празни приказки, безмислени пожелания в комунистически стил другари дайте да дадем и след 4 години президенстване (празнодумстване) няма нищо полезно и смислено свършено от него за България. Вместо да вървим напред избрахме най-слаабият президент досега и се връщаме много назад към времената на бай-Тошо. Много жалко...

135

Т.Шак

преди 3 години

Какво ли не казва един предател за 30 сребърни рубли!

134

Анонимен

преди 3 години

Голям дзвер излезе тоя, истински враг на България и българите.

133

Анонимен

преди 3 години

Зад лозунга на Фигуранта "Мутри вън" стои Мунтри вътре...ама червени !

132

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

ТОЯ ПА , ЗЕЛЕН ЧОРАП , КВО РАЗБИРА ОТ "ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ"?МАЙ , ТОЧНО ТОЛКОВА ,КОЛКОТО РОЗАВА СВ ИНЯ ОТ КЛАДЕНЧЕВА ВОДА!

131

Мдам...

преди 3 години

Главният прокурор арестува двама от съветниците на пРезидента за шпионаж в полза на Руската федерация и претърси кабинетите им в сградата на Президентството.Протест, ден първи. Юмрук във въздуха.

130

Хм!

преди 3 години

Никой не обича предателите.Нито предадените, нито тези, които се възползват от предателството им

129

чети внимателно

преди 3 години

"Ние трябва да бъдем европейци, ако чувстваме, че имаме нужда от Европа. Ако смятаме, че сме всесилни, че можем да ритнем, тъй как да кажа, тази помощ, че можем сами да разрешим тази проблема - тогаз можем да бъдем каквито щем - и азиатци, и балканци, и т.н. Но едва ли има двама свестни хора в България да си правят илюзия, че ние можем със свои собствени сили да разрешим някоя проблема."А.Буров

128

Анонимен

преди 3 години

До 140Ареста на корумпетните "съветници" на мижитурковия фигурант беше повода на така наречените "протести", платени от мафията.

127

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта излезе от нелегалност и си показа лицето.А то е както винаги мрачно, злобно и жадно за мъст - лице на отчаян параноик, готов да оклепа собствената си държава пред Европа за да получи жалки трохи съжаление от ЕП за некадърността си да получи цялата власт през задния вход.Легенда: Радев = жалка фигура с главна буква - Фигурант

126

:-)

преди 3 години

До мхмЗа какво "Браво"?За вярна служба на Кремъл?

125

Анонимен

преди 3 години

Тоя фигурант стана толкова банален, че хората вече изобщо не го отразяват. Нито четат статиите за него, нито вече го коментират. Бита карта.

124

мхм

преди 3 години

браво радев

123

Анонимен

преди 3 години

Най-добре менажирането манипулиране на масите беше извършено през 2020г. Замислете се кога и как почнаха протестите, какво последва, коя е причината и какво стана в крайна сметка! Кой спечели? Мислете и се събудете! Сега е момента да се освободим!

122

Т.Шак

преди 3 години

До Анонимен 138Е, то е ясно, че резолюцията от ЕС се прие по повод на серия от изсмукани от пръстите доноси на разни родоотстъпници, и се прие от социалистите и зелените в ЕП, които са от политическото семейство на тоя пън.

121

Т.Шак

преди 3 години

Тоя по банков път ли си получава 30-те сребърни рубли или в натура?Нагъл до безочие.Целта на заданието е дестабилизиране на страна член на ЕС и е близко до акъла кой има сметка от това, и на кои господари служи тоя продажник.

120

Анонимен

преди 3 години

Радев кажи си, че с Бойко сте едно! Защо направи тая имитация на съвет за да събереш кадърни и можещи хора и да им сложиш спирачка? Радев ти си един от най-големите разочарования и особено като ти лъснат схемите с Бойко не ми се мисли, докъде ще го докараш. Агент Сава ви дърпа конците яко!