87

Анонимен

преди 3 години

Нещо ви е гадничко на гербавите проcтаци, че интелектуалците не са с вас и вашия идол - простата, алчна и лъжлива мутра от СИК?Нещо май не ви е ок?

86

ноятс

преди 3 години

Не мога да разбера, защо когато "броят" протестиращите, към тях птези, които им гледат сеира?!

85

Винету

преди 3 години

До 99. Това съм го чел и през 2013. Ти ли го писа пак?

84

гербер

преди 3 години

До 94. Не знам дали си разбрал, но това се очерта като един от най-тъппите коментари по сайтовете. Ами съберете се вие повече и ни надпишете бе,галошш. Нали вие сте правите, нали сте много, айде?

83

Анонимен

преди 3 години

Гербавата твар мре!Краят и е близо!

82

Протестър PRO

преди 3 години

Давайте паре и шъ протестувам колко сакате!Плащате - протестувам!

81

Анонимен

преди 3 години

Какво общо имат артистите с интелектуалците?!

80

Анонимен

преди 3 години

Много гробаджии тази вечер в сайта.

79

българин

преди 3 години

Другари "интелектуалци", това кой да управлява отдавна е измислено в демократичния свят как става. Нарича се избори. Ако ставаше с писма на стотина като вас сигурно никога нямаше да имаме управляващи повече от един месец. Нима милионите други българи, които не мислят като вас, са по-лоши и по-незаслужили от вас и нямат думата? Ето затова са изборите. Там гласувайте както си искате. Но искаме и ние.

78

Анонимен

преди 3 години

До Защо Винету е прекарал Черепа.Толкова ли си ***.Да му вземе парите и богатствата.Черепа е вече имигрант и е далече.Щял лично да се разправя с Шиши.Но истината е че е сам и безпомощен.

77

Гумичка за триене

преди 3 години

На тези 120 + 100 ентектуалци студено ли им е? Защо ги няма на трибуната на тримата *** да кажат аз това аз онова или с писма ще го караме!!!

76

Анонимен

преди 3 години

В БАН има само "феодални старчета" партизани и е добре да ходят пеша.Партизанин за бой се стяга, но силите вече не го държат.Дърт е вече партизанин, но децата му и внуци с вузвели дрънчат.....

75

ами браво

преди 3 години

Движението е здраве. Да се поразтъпкват независимо защо. Ще си укрепват имунитета, а ако са с маски ашколсун. Ще изградят и маскирани имунни тела.

74

гражданин

преди 3 години

И като искат промяна "интелектуалците" може ли да бъдат по-конкретни и да кажат как я виждат. Те все пак би трябвало да са умни хора и да кажат - като махнем тези, идват ето онези и настъпва ето такава промяна. Иначе няма смисъл, нали? Айде чакам предложенията - кои идва и какво променя?

73

Анонимен

преди 3 години

" ... вас стоккхолмски синдром виж хванал ... " що ми звучи като как една рускиня говореше български на морето? Обаче се чукаше много сръчно!

72

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам, че сме имаше много интелектуалци. Вчера 120, днес още 100. Къде ги намират тез умни хора? Да не са почнали да ходят по коридорите на БАН с 50-толевки в ръка за подпис.:)))))))))))Както и да е. Ура 86-ти път някакви излизат за нещо което и те незнаят за какво им е. Ама нали другаря Радев ги призова под знамената, пари са взели, ще се разхождат още малко. После в снега ще им брой стъпки- 2-*** ли са били, 3-*** ли. Пияни ли са?:)))))))))))))))

71

бай грую

преди 3 години

До 65. Защото този салам, когато махаш един, но идва много по-лош, сме го яли няколко пъти. Затова.

70

Анонимен

преди 3 години

Абе , някой знае ли какво представлява комунизъма (социализъм) , там дали има завист , интриги , клюки , шуробаджанащина ? Или като изберем радев и нинова тепърва ще търсим и изграждаме нови хора?

69

ганьо

преди 3 години

Голям праз, че някаква група "интелектуалци" (повечето тотално неизвестни), написали писмо с искане за оставки. Ами бас държа, че няма проблем да се напише писмо от друга група, която иска точно обратното.

68

Анонимен

преди 3 години

Не знам Винету защо прекара Черепа.Много гадно постъпи.Шкембе Воевода е плътно до Винету защото не му се изпуска кокала.Комисионните са добри при договори в армията.Шиши и ,,Сокола''дъжат Винету да не падне от власт.Зеления чорап нищо не може да направи защото е сам.Положението е безнадеждно.