100

Много хора считат

преди 3 години

че свободата на словото е свобода да плюеш и клеветиш,да хвърляш лъжив собствен интерес.Всички викат за свободата на словото,а малко са тези,искащи да се казва "истината и само истината" и всеки да отговаря за думитеси.Всички са за демокрация,но всякакви малцинства пищят,че са им отнетиправа и искат те да са им осигурени,нищо че влизат в противоречие с праватана мнозинството.Живеем в свят на криви огледала,където печелиш ако крещишнай-силно,а не ако правото и истината са на твоя страна.

99

Анонимен

преди 3 години

Субективното мнение на Доц. Околийски

98

Мяу

преди 3 години

Така е умират всеки ден хора включително и в България - от какво ли не. Добре, че тази година поне смъртността е по-ниска, ще сме на плюс.

97

Анонимен

преди 3 години

До 96Аре стига с тези глупости да сме ходели в инфекциозни отделения. Там има наистина болни хора, какво да търсим там? Така или иначе няма да видим болни от ковид!Какво стана с пневмонията? Или вече я пишем корона-морон/а?

96

Анонимен

преди 3 години

До МяуИ то си е точно така, умират всеки ден хора, вкл в България.

95

Анонимен

преди 3 години

***, които отричат вируса много лесно могат да проверят на място в болниците, дали е вярно или измама. Сигурен съм обаче, са обикновени страхливци и клавиатурни герои.

94

Бау

преди 3 години

Еми какво е излъгал Мутафчийски? Който говори лошо за него е или пр0стак или изобщо не знае какво говори и следва тълпата овце, които блеят срещу информацията за коронавируса и създават дезинформация. Неверници и бунтари ще има винаги, но не винаги истината е на страната на неверника!

93

Анонимен

преди 3 години

Няма държава която да не прилага мерки срещу безконтролното разпространение.Няма!

92

Анонимен

преди 3 години

Много българи нямат критично мислене. Слушат/четат и според усещане преценяват кой казва истината. В днешно време ако не можеш да си провериш информацията си изгубен! Пускането на фалшиви новини е бизнес, от който се печели много!

91

Анонимен

преди 3 години

Панелните експерти, взимате се под ръчичка, викате медиите и отивате да пребивавате 20 дена в инфекциозното сред заразените и диказвате правотата си. После ви правим световни герои отдали се на човешките права. Ама не ви стиска. Аре заповядайте в инфекциозните отделения, нале сте велики експерти. Диванници панелни сте нищо повече.

90

Мяу

преди 3 години

Ето ви две субективни мнения, неосноваващи се на научни доказателства:1. "Ще се мре, ама яката ще се мре. Е е така."2. "Искате да има камиони с труповете в чували и да ги стоварваме по детските площатдки и хокейните парзалки да се превърнат в морги ли?"Мога и още да ви цитирам ако някой иска.

89

Хората мислят!

преди 3 години

Познавате ли някого, който да вярва на 100 % от това, което му се казват и с което искат да го" облъчат" и промият мозъка? Колкото по- ни натъртват колко страшно и опасно е, толкова хората повече мислят и разсъждават- защо като е толкова смъртоносен-смъртността в България е една и съща в сравнение с предишните години? Защо като е опасен-всяка вечер на прословутите протести никой не се заразява и никой не е с маска, а в училищата тормозят децата и ги психясват? И- хората мислят- за съжаление ...

88

Анонимен

преди 3 години

Мангъров се оказа прав. Страните които не прилагат мерки имат същия и дори по-малък брой случаи и жертви на ковид-19. Но Мангъров е специалист по вирусни и инфекциозни заболявания, с останалите в повечето случаи са лекари от други области които не са професионалисти в тази сфера и се изказват по политическа поръчка.

87

Анонимен

преди 3 години

Пълно с форумни специалисти, после като ги хване инфекцията пускат статии как не вярвали в ковида, но сега като се разболяли било много лошо да си с ковид болен.

86

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"но след като никой не е виждал или няма познат който е заболял,"Аз съм виждал.А по твоята логика - ти умрял от електрически удар виждал ли си? Ако не - бъркай смело в контакта!--А аз знам за удавени. А по твоята логика - дай всички да ходим с водолазни костюми и водолазни маски и да треперим от страх да не паднем във водата и да се удавим.

85

Анонимен

преди 3 години

Смъртността и разпространението на ковид са сравними с обикновен грип. Определено се изкарва по леко от обикновените грипове - 95% го изкарват без симптоми а хората под 17 г. практически не са засегнати. Защо тогава досега срещу другите вируси не са прилагани такива мерки.

84

Бау

преди 3 години

До ДО ТРОЛА 80внимавай само да не се обесиш докато обесняваш :D

83

Анонимен

преди 3 години

До 85Май не разбра иронията. Няма значение.

82

Анонимен

преди 3 години

Във всяка държава има и.ди.оти. , но у нас числото вече е застрашително за нормалното човешко развитие на останалите индивиди. Вече достигат до 1,5 млн. и.ди.отите, като количество.

81

Анонимен

преди 3 години

Все по малко хора вярвали на Ковид лъжата и затова все повече такива измират. Глупаците нямат свършване!