14

Анонимен

преди 3 години

Така наречените "синдикати" в БГ са като гладна въ.шка на самоиздръжка!А това, което е написано като тяхно предложение (в цифри, числа и проценти) се нарича "Чудовещология и Финансова хирургия"!Останаха ли хора, които още вярват на "нашите" синдикати?

13

Анонимен

преди 3 години

Относно необлагаемия минимум, вместо държавата да започне да си върши работата и да осъществява контрол те тръгнали данъците да сменят. Няма начин в които и да е град на сегашните цени да се преживява с минимална заплата !!!Това значи че фирмата плаща под масата !!!

12

Анонимен

преди 3 години

В България на практика синдикати няма. Тези, които се именуват така, са на държавна издръжка и естествено, работят за този който ги храни. Във всяка нормална държава, когато има протести, синдикатите щяха да са там. При нас синдикатите застанаха на страната на мутрите.

11

Анонимен

преди 3 години

Поредните простотии на КНСБ да увеличим едни данъци за да може пк богатите да си ги укриват ......

10

Анонимен

преди 3 години

Не искат справедливост, искат усещане за справедливост. Т. е. искат да ни залъгват, че справедливост има.

9

Анонимен

преди 3 години

Това за необлагаемия минимум го има в много държави в Европа. Какъв е смисъла на човек с 620 лв. да го облагаш и с данъци. Той едва преживява.

8

Гошо

преди 3 години

Не усещане за справедливост,хората нямат усещане и нужда от вашата необходимост!Дълбок сън и дългаааа почивка!Това сте вие вчера,днес и с дълбока вяра да не сте и утре!

7

Анонимен

преди 3 години

АЙ ай айа йа патерица на власттани нощен труд,ни нещо са направили през годините за повишаване на доходи

6

Специалист

преди 3 години

Аман от ***. Хората нямат чувство за справедливост заради кражбите на една клика крадци на държавната хранилка, а не защото този с 3000 лева заплата не плаща достатъчно данъци. А защо да плаща повече - за да се краде повече? Първо кажете крадците как ще хванете и какво ще направите за тези, които и досега си плащат, пък след това смятайте колко още да ги ощавите.

5

Анонимен

преди 3 години

Много важно!Може би пък хората нямат усещане за страх?Вместо да им угаждате, покажете им кои са шефовете и кои робите.Това ще ги стресне и стегне.

4

Джедай Мастър

преди 3 години

До Анонимен 1Е, предишният - Желязко Христов а.к.а. Жеко, беше по-голям гнусар, но да, и двамата са един дол дренки. Уж са синдикати, а всъщност казионна патерица на властта, за да могат *** като тях и подобните им - например Янка Такева - да си живеят живота на чужд гръб.

3

Анонимен

преди 3 години

КНСБ е като служба "връзки с обществеността" на мафията.

2

Анонимен

преди 3 години

Физиономиста отивай да работиш!

1

?

преди 3 години

А който теглил кредит за жилище ще си плаща лихвите върху вече платеното ДДС от заплата, която е намалена. Гений, а да - и между другото ще трябва да се платят още едни 4млрд данъци, които предполагам няма да ги плащат олигарсите?