89

Архангел Псувнаил

преди 3 години

Ако беше толкова загрижен за обществото бай Грантьо щеше да излезе на улицата да раздава безплатно маски и да разяснява на хората какво мисли за пандемията. В любимите му държави които постоянно ви дава за пример добрите самаряни и истински вярващите в ковидглупостта постъпват така. Щото може да вярваш и в глупост, но поне да си искрен и да го правиш от собствено убеждение. Но бай Грантьо не е такъв, той е платена мажоретка и сороссоклакьорка. Той само дразни и лае за 30 шекела грант.

88

Анонимен

преди 3 години

От простаците сме на това дередже, които постоянно говорят глупости срещу експертите. Много *** народ има унас, много ***, повече от милион и половина са. И това са основно патологични комунисти и ***.

87

Мнение

преди 3 години

Ако съдим по водената статистика с тестовете, нищо чудно в бройката да има повторни тестове за хората с положителни резултати. Може вирусът да е заразен, но статистиката със сигурност не се води както трябва.

86

Анонимен

преди 3 години

Не отиваме към пик самостоятелно, а ни тласкат към него умишлено държавните чиновници.Набутаха децата по класните стаи и претъпкания градски транспорт. По заведенията не се спазват никакви препоръки, нито някой следи за това. Разрешават масови спорт и мероприятия на закрито. Все действия, които спомагат за увеличение, а не за овладяване.Лятото беше перфектно за намаляването, но за да пълнят чекмеджетата на определени хора не предприеха никакви мерки.

85

Анонимен

преди 3 години

До Проблемен типПовечето хора вече са го изкарали на крак или с леки неразположения. Вируса наистина е по-заразен от останалите, може да си направиш тест за антитела, най-вероятно и ти си го изкарал ако ходиш навсякъде и не спазваш мерките.

84

Анонимен

преди 3 години

Психофобията е характерна хората, които отричат пандемията поради страх от истината.Отричането е техният начин да се спасят от страха.Носете си маските и не ставайте дъ.рвени фило.софи!Покритото мляко котките не го лочат! Страховете отключват пътя до други заболявания.

83

kolio

преди 3 години

До Проблемен типНема шанс за чувала само ако доктор ти помогне с експериментално лекарство и експеримент

82

Кънчо

преди 3 години

Българина е мн просто животно... Като го предупреждават за опасност, защо го били предупреждавали, плашели го били, гербаджии били и тн. Като опре ножа до какъла, защо никой не бил предупредил, правителството нищо не правело за хората и тн.. Няма угодия. Навсякъде из Европа почват да връщат мерките, ама ние си говорим за Китай и режими. Абе с две думи ние сме най-умните и знаещите... Напълно си заслужаваме съдбата...

81

Анонимен

преди 3 години

А защо след вече 3ти месец протести в България и масово събиране на хора не е пламнала масова епидемия? Или сега са наредили да се "увеличат" бройките на заразените?

80

Проблемен тип

преди 3 години

Хора разберете, аз много искам да се заразя с ковид. Правя всичко възможно - ходя навсякъде където има много хора -кина, кръчми, концерти, карам колело по тротоарите на слалом между пешеходците, в киното си свалям маската, нарочно пипам седалките с ръце, ям пуканки с тия ръце и все не се заразявам. Защо? Какво не ми е наред, в мен ли е проблемът или във вируса, моля помогнете. Аз искам да се заразя едно хубаво така, да се потя, да кашлям в моргата, да ме возят в черен чувал в черен камион и т.н.

79

Анонимен

преди 3 години

В Белорусия защо няма вълни от вируса?

78

Анонимен

преди 3 години

Става мазало, който оцелее зимата трябва да дава банкет на пролет

77

Анонимен

преди 3 години

Този вирус всъщност е за добро. Западният модел се провали, механизмът за стимулиране на търсенето изграден върху печатането на долари без покритие вече не работи. Ако не беше този вирус в Европа щеше да стана мизерия като в САЩ - озверели тълпи щяха да разбиват магазините, щяха да се появят жълти, зелеини и всякакви жилетки да протетират, безредици, несигурност. А сега всичко е спокойно, всеки си носи намордника и си стои в къщи.

76

Мармот с целофан

преди 3 години

Който не вярва на Детелин Кънчев да се обади на Цун Кай Хей от Ухан. Той има тръби в гърлото през които си спуска живи прилепи в корема. От което е получил хрема.

75

:)

преди 3 години

За един преател питам, има бизнес с фригота.

74

:)

преди 3 години

Един резонен въпрос - времето застидява прогресивно и необратимо. В талъв случай ще ни трябват ли хладилни камиони, или ще минем само с боди багс и детски площадки?

73

Анонимен

преди 3 години

Срещата на Детелин с COVID-19 в ада:Там беше страшно.Ето разказа му:Здравейте,Пиша това,за да предпазя всички вас,които не вярвате,че COVID19 е истина,вярвате че е лъжа,конспирация или манипулация. COVID19 е АД,който не бих пожелал на никого! АД,който ме доведе до ръба и повярвайте ми, там беше страшно.Искрено съм благодарен на всички лекари,медицински сестри и санитари в Инфекциозна болница гр.Пловдив,които направиха и невъзможното да запазят животът ми!Пазете се и вярвайте,COVID19 е АД!

72

USA

преди 3 години

Пак ли заклинания, че яко ще мрeм? А колко хора си заминаха от стрес и от криене по мазетата? Колко хора останаха без работа? Съсипахте икономиките на цял свят за да копирате китайския държавен комунизъм и да ни затваряте като дoбитък. Китайския вирус е факт, но се преекспонира.

71

Анонимен

преди 3 години

Чакай малко, нали има две седмици инкубационен период. Лошото време е от вчера, оня ден. Преди 2 седмици си беше лято. Тоя за пореден път не знае какво говори, знае само да всява паника, но не подкрепена от някакви научни изводи и хипотези, а просто - ей така, за медийно внимание ли, за какво ли, и аз не знам... Или е поредната герберска калинка...

70

Плашим гаргите

преди 3 години

"Прогнозите, че около 20 000 случая ще има до края на септември се оправдават. До края на ноември може би ще достигнат до 30 000 случая." И от тях като махнем оздравелите пак ще са 5000-6000 активните.