193

Анонимен

преди 3 години

Вето после изявление и после пак вето и пак изявление...и най накрая едно голямо НИЩО!Този безделник РР само се подписва под голямата си заплата!

192

Ганьо

преди 3 години

Ама с юмрук ли се закани?

191

Ямболски цървул

преди 3 години

212Юмрукът на президента означава,че полета е извършен успешно А не-агресия.

190

Доцента

преди 3 години

Радев току-що си призна, че последните парламентарни избори, организирани от неговото служебно правителство, са били манипулирани (след като казва "поредните").

189

Анонимен

преди 3 години

До До 208Нищо страшно няма, ако го видиш на футболен мач да го прави някой пиян, или дрогиран екзалтиран фен.Копгато този юмрук го размахва президента, дето уж обединява нацията, за мен не е ОК това послание и тази закана.Уж мутри вън, а той се държи като гавазин.

188

Ямболски цървул

преди 3 години

Маратонки,чепици,джапанки,ц.ъ.р.в.у.л.и...цвички,гуменки,чехли... всички,които взимате пари,за да предавате майки,бащи,братовчеди и още близки,скоро ще бъдете в историята.

187

Анонимен

преди 3 години

198Анонименпреди 9 минути 2 8Това, което ме радва е, че много от децата и внуците на гербавите *** ще "живеят" в отломките на България!Моите не са тук за щастие####Що не си ***.Ами си тръгнал да ръсиш мозъци тук.

186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Размахан юмрук си е баш закана.

185

Анонимен

преди 3 години

за герберастките *** съм сигурен ,че няма да могат да гласуват с машина...но не виждам защо заради няколко тъпунгела да се създава такъв хаос в закона...

184

Тонката

преди 3 години

Фигуранта на Решетников сега щеше да е само един Офицер от запаса,ако Бойко му беше пуснал на изборите некой друг,а не кака Цецка:):):)Ама нищо де,ше го изтърпиме още малко:):):)Бил"Натовски Генерал"а рИве постоянно за сваляне на санкциите наложени на Русия:):):)Истински"Натовски Генерал":):):)

183

Винету

преди 3 години

"Раздзделяй и владей"!Комунистите разделиха народа, подкопават устоите на държавата в период когато икономическата и финансова тресе целия свят.В Щатите между ноември и януари (инаугурацията) може да избухне гражданска война.Това би могло да срине световната финансова и пазарна търговия, срив на финансовите борси, срив на продоволствените и медецински доставки, на петролните и газови пазари, инфлация, социални бунтове...Не му е времето за разделение на държавата и народа!

182

Анонимен

преди 3 години

Герберастите си мислят,че след като Караянчева е ***, то и останалите хора са *** и няма да могат да гласуват с машини...щом като Б.Б. е *** и може да гласува с машина,значи ако има прости хора като него също ще могат...

181

МАНОЛОВ

преди 3 години

Мая Манолова от "Изправи се България" поискала оставката на ... всички, които не са в групичката около фигуранта, АЗ като представител на ПАРТИЯ "ВДИГАМ САМОЛЕТА" искам оставката на Румен Радев и ако не я даде ние ще влезем в сградата на Дондуков 2 и ще останем там докато той не си отиде от поста, биричка ще си носим и ако не ни дадат да отидем до WC ще поливаме фикуса

180

Анонимен

преди 3 години

До Ямболски цървулАз съм етническо-български водач ,който няма нито едно нарушение...Ако искаш ела да ме видиш и да те повозя до където искаш.......Повози Деса в насрещното и съм те признал! :)))))))))

179

Анонимен

преди 3 години

Това, което ме радва е, че много от децата и внуците на гербавите *** ще "живеят" в отломките на България!Моите не са тук за щастие.

178

Анонимен

преди 3 години

пак им се иска на гробарите да фалшифицират изборите ама този път няма да им се получи...Бойко Борисов в затвора и оттам да гласува...

177

Анонимен

преди 3 години

Гледам интелигетното изражение на Тиквата и не мога да откъсна очи от него!

176

Анонимен

преди 3 години

Те. Е тези които протестират в София и подкрепят шапката са съгласни България да няма машини и да не се развива? Аз така го разбирам. Ако са гласували на референдума преди години ЗА електронно гласуване... Значи водача им ги предаде отното.?

175

Анонимен

преди 3 години

Според мен Радев трябва да обяви амнистия за част от затворниците с по-леки присъди и на тяхно място да влязат в затвора тези с по-тежки,а именно герберастите...просто,за да се освободи място в затвора,защото крадците от ГРОБ хич не са малко...

174

Анонимен

преди 3 години

Радев ли строеше турски (руски) поток или Борисов?