10

До 9 Анонимен

преди 3 години

Честит празник! Моите почитания към княз Батенберг! Ще отбележа този ден, не съм спрял да се чувам и виждам с близки и приятели, благодаря за предложението.Все пак, обаче, живея в настоящето, от което съм огорчен и омерзен.

9

Анонимен

преди 3 години

Какво кощунство най-големият разединител на нацията Радев да присъства на тържествата за Обединението.А и той като руски резидент трябва да знае че Русия е била против Обединението.

8

Анонимен

преди 3 години

Хора, защо не си починете един ден от това да споменавате Радев, Бойко или който и да е политик, а вместо това да се видите или да се обадите на някой близък? Празнувайте това, което княз Батенберг е направил за България - едно велико дело!

7

В. Узунов

преди 3 години

Благодарение на г-н Ердоган скоро може да не се отбелязва.

6

Чебурашка

преди 3 години

Честит празник българи! Жалкото е, че най-големият разделител на България ще присъства на честването и няма начин да не го омърси и оскверни. Както направи и в Денят на Левски и на Шипка. А Отровното трио с цялата си наглост отново ще правят опит за износ на революция под етикета "Национален поход за Съединение".

5

Съединение, друг път

преди 3 години

"Комунисти" срещу "демократи", "леви" "десни", "герберасти" "бесепари", полиция протестиращи, жени срещу мъже, джендари срещу нормални, *** срещу българи, столица-провинция, град-село, стари-млади...Разделяй, насъсквай едни срещу други и владей/граби.

4

анонимен

преди 3 години

Днес Фигуранта може да дръпне една реч на Руски език.

3

Мяу

преди 3 години

Оставка!

2

FYA

преди 3 години

Какъв празник, какво Съединение?!Такова полюсно разцепване на нацията, постигнато за по-малко от месец (още в началото на август), такава дива омраза и агресия (особено от единия полюс), каквито не е имало дори в началото на 90-те. Quo vadis, Българийо?

1

Анонимен

преди 3 години

Честит празник. Спусната е депеша, че дрескода за всички присъстващи на събитията проправителствено настроени дами е спорноелегантно облекло до кръста, а от там нагоре задължително гердан от суджуци, като хавайки.