22

Анонимен

преди 3 години

Туй човече пък къде се бута?

21

Българин

преди 3 години

Да пишем писмо до Брюксел и до Мустафа да наклепаме Бойко да го сменят!

20

Sichtpunkt

преди 3 години

Алкашами не знаят що е това диктатура!Не знаят защото сега за етакиви сурикат които обиждат, пусват клеветят властта си има "Черният делфин"!Също така в най - развитите демокрации Франция и Германия ги бият разни там крайно десни!Ние вместо диктатура по - голяма демокрация от големите демокрации..!

19

Анонимен

преди 3 години

Тоя бая суджуци е погълнал за да направи такава гуша.

18

Анонимен

преди 3 години

За тези Близашки като тебе , за тези с тлъстите заплати плюс бонусите и привилегиите на власта естествено, че диктотура няма. Тогава попитайте народа защо е на улицата вече два месеца, попитайте и тези които подкрепат протестите зад граница, попитайте Борисов за еврата , пистолета и златото от къде са?

17

Българин

преди 3 години

Ние българите сме най-чесните и най-почтените хора, и не мога да разбера от къде ни идват такива политици мафиони шуробаджанаци, седя на дивата и се подпирам и се чудя, по цял ден се чудя значи!

16

2луп

преди 3 години

На 500 хилядна нищоправеща администрация им вдигаш ударно заплатите с 30 процента преди избори и те и семействата им гласуват за теб. Другата работеща прослойка плаща заплати на милиционери и калинки за да си гарантират гроб изборите. А Дончев и харчи милиарди за електронно правителство и все още за една служебна бележка се редиш на опашки при 10 лелки назначени там от Пенчо Кубадински. Срам

15

Анонимен

преди 3 години

Борисов не признава ЕП и ги отвирва с 200, а какво остава за нашия парламент.

14

Каракачамбо

преди 3 години

Близнашки, като се връщаш към боса, мини през Билла за още алкохол и мезе

13

Анонимен

преди 3 години

Само дето имаме несменяем премиер мафиот и несменяема кметица на столицата, които управляват вече цели десетилетия подред. Това изобщо не е мафиотска диктатура, а сигурно е някаква средновековна тоталитарна демокрация.

12

Роб

преди 3 години

Браря роби, всички на улицата, грабвайте мотики, пили, триони чукова да свалим гербското робство! На борба братя роби, на борба!

11

Анонимен

преди 3 години

Близнашки, аз живея в България и съм потърпевш. На теб ли да вярвам или на тая си работа? Ти ситият не стига, че не вярваш на гладния, ами си тръгнал да ме кръщаваш, че нямало мутренска диктатура и бандитски волунтаризъм навсякъде около нас.

10

Анонимен

преди 3 години

В България няма диктатура, в България има МАФИЯ и ШУРОБАДЖАНАЩИНА

9

Анонимен

преди 3 години

Диктатурата при демокрацията е демократична, а диктатурата при Лукашенко е диктаторска!

8

Венци

преди 3 години

Отвратителен индивид !

7

АНОНИМЕН

преди 3 години

Г-н Близнашки , защо не си признаете всичките , че старите лъвове от преди са изгладнели и искат отново властта по такъв брутален начин ПОЗОР ХОРА!!!!!....

6

Власт

преди 3 години

Цялата власт е съсредоточена в министър председателя Бойко, а той злоупотребява с нея и единствената цел е прането на пари от европейски фондове. По-зле сме от Беларус, а Бойко напусна парламента с хиликоптер, като типичен диктатор.

5

ПроСоТо

преди 3 години

е това е!...Съдрания чувал -пак "под светлините на прожектора"....какво става бе?..Имам чувството че времето е спряло за България и перекендетата,които са били "на сцената" по време на спиране на времето,са останали и ще си останат там до свършека на света?!..това дори и за мен е необяснимо..ЕДНИ И СЪЩИ РЕКВИЗИТИ СЕ ВАДЯТ ОТ гардероба ДЕСЕТИЛЕТИЕ ВЕЧЕ!!..Добре че не съм на 25!..Щях ужасно да се вбеся от тая..НАФТАЛИНЕНА ОЛИГАРХИЯ!!

4

Анонимен

преди 3 години

Bg On Air направо да се обяви за пресцентър на ГЕРБ.Вие изкарахте всички политически трупове на България да защитават Мафията.Кой е следващият който ще пуснете? Костов? Местан? (той е длъжник за дето не го осъдиха за ПТП-то където уби дете)...

3

Анонимен

преди 3 години

Прав е, у нас има робство!