170

До 191

преди 3 години

Там с неравностите, извинявай, ама го строи другаря Станишев. Бойко е виновен обаче, нали. Магистралата Сливница става супер. Стига сте плюли, научете се да се радвате на успеха на другите, той е полезен и за вас

169

stiling да 189

преди 3 години

"Как едно време имаше заводи пък нямаше тез твойте пърища"Пич, заради такива като теб с такова закостеняло мислене по старото какво било сме на това дередже, бедни, злобни и прости. Не Ви увря главата, че светът се развива и нещата се променят много бързо. Едно време завода с 7 хиляди души си произвеждаше всичко сам. Сега индустрията е глобализирана, заводите са с малко хора до 300 човека. Милиони части се произвеждат на различни места и пътуват да бъдат сглобени някъде. За това трябват пътища!

168

Анонимен

преди 3 години

Кви нови заводи в държавата ишлеме бе т......

167

Йордан

преди 3 години

Нашия играе Катан

166

Анонимен

преди 3 години

Прясната новина. И коалиционните напускат кораба. ВМРО няма да подкрепи проекта за конституция. Май за последно Борисов кара джипката.

165

Анонимен

преди 3 години

Боко Борисов, мале с двата жипа...

164

Анонимен

преди 3 години

Хахаха, да ама нещо заводите ни подминават ... що така ??Лъжите на Бибитко край нямат !!!

163

Анонимен

преди 3 години

Идват заводите на твоите хора. Срам ме от тебе, Бойко

162

VAG Group

преди 3 години

На нас заводи за Тикви и Калинки не са ни необходими. Те тук самоизбуяват масово.

161

Анонимен

преди 3 години

Мошеник и лъжец

160

diana21

преди 3 години

До Анонимен 189Защо ли е имало заводи, а е нямало пътища преди време? Защото такава беше линията на Партията! Но някога римляните, като окупирали някоя територия, първо построявали пътищата. И повярвай ми, досега пътищата са важен фактор за западния човек изобщо, а камо ли за западния инвеститор - те обичат да се радват на живота, а не да псуват на всеки метър при поредната дупка на пътя...

159

ДА

преди 3 години

До ЕЛИПърво-не крещи,не сме глухи!Второ-за кой аутобан говориш!?Аз в България не знам да има такъв!Закърпени "магистрали" със знаци "неравности" по пътя-срам пред чужденците и скорост 90 км-за този ли става дума!?Или Хемус!?Да не говорим след Калотина ....а сърбите какъв аутобан направиха,без европари и с война по едно време.Трай,че си смешна!

158

diana21

преди 3 години

До НАБЛЮДАТЕЛТова, което си написал се нарича "празни приказки" - никакви факти, нищо конкретно! Така не се говори, защото клюките не са факти! Вероятно ако ти кажат, че Бойко ще строи на Луната и това ще повярваш...Не бъди наивен! Това не се отнася за теб, ако си от БСП, разбира се, защото не се съмнявам, че това е линията на Партията в момента и ти като верен неин син, трябва да си в предните редици на борбата под кръста с клюки, интриги, мръсотии и какви ли не още гадости...Трудна работа!

157

Анонимен

преди 3 години

Как едно време имаше заводи пък нямаше тез твойте пърища

156

Анонимен

преди 3 години

А къде са пътищата ? Много дадени пари - нищо свястно построено. А в чекмеджето .....

155

Велизар

преди 3 години

Добър пример на другаря Борисов, 5 души в "джипа", нито една маска, не бяхме ли в условията на епидемична обстановка.

154

БДЖ

преди 3 години

Утре снимката ще е от влака за Банкя

153

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 3 години

И СЕ ПЪЛНЯТ ОФШВОРНИТЕ ТИ СМЕТКИ , КОЛКО МИЛЯРДА НАТРУПА -????ПРАВИ СЕ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА ,НИ ЛУК ЯЛА НИ ЛУК МИРИСАЛА.......СВТОВЕН НАГЛЕЦ...

152

Тоя тъй

преди 3 години

Ще го погребат с любимия джип и сборник с лъжите му ,та да се кефи и в отвъдното.

151

diana21

преди 3 години

До Анонимен 173Ще инвестират, драги! Така ги учат от БСП. Преди години срещнах една обява в наш вестник, че хората построили завод и трърсят наематели, значи...Нема значение каква е технологията - заводът беше готов, значи! Тези наши "бизнесмени" са научени, че трябва да инвестират парите си и следват стриктно указанията на шефа! Така че за инвестиции, ще инвестират, но после...Бог да ни е на помощ!