109

до 142

преди 3 години

Тук не става въпрос за харесване или нехаресване, а обективно за какво протестират, което е против наложените ограничения свързани с измислената "корона" и нищо повече. - А против данък телевизия - 20Е/месец, къде го няма никъде по света, отделно от останалото- Църковен данък - също не, пак отделно- Ергенски данък - пак не и отделно- Данък доход разни там измислени осигуровки - общо 30-40% - пак не.И като ми каже някой за Бг "Няма такава държава", ме напушва смях.

108

Светозар

преди 3 години

Да сме живи и здрави да доживеем до 2 септември. Протестърите точат зъби, все едно тогава ще свършва календара на Ацтеките. Ами, ако не стане нищо, кво прайм тогава ? Ще има ли оставки от протестърите, отровното трио, Маяма, Черепа, Корнелия ?

107

Анонимен

преди 3 години

Бойко, кога ще си туриш ***?

106

Анонимен

преди 3 години

Троловете на филиала на ДПС от Европейската Народна Партия добре тролят. Евала, ашкусум! Пътят на България към Европа минава през Сарая. Гарантирано от ГЕРБ!

105

Анонимен

преди 3 години

Явно на повечето от вас не им харесва СЪБУЖДАНЕТО на Германците. Ами спете и продължавайте да ЧАКАТЕ ВСЕ НЯКОЙ ДА ВИ ОПРАВИ. От вчера Германия вече няма да бъде старата, това беше само НАЧАЛОТО, идва есен подобна на 1989 !####### ДАЙТЕ алтернатива ,чеда ви подкрепим.Не виждам как личности, като отровното трио,другаря президент или КК и ММ да са по добри от сегашните управляващи.

104

1.000.000

преди 3 години

Явно на повечето от вас не им харесва СЪБУЖДАНЕТО на Германците. Ами спете и продължавайте да ЧАКАТЕ ВСЕ НЯКОЙ ДА ВИ ОПРАВИ. От вчера Германия вече няма да бъде старата, това беше само НАЧАЛОТО, идва есен подобна на 1989 !

103

протеституиращи

преди 3 години

Прокуратурата ги хваща, а съдът на другаря Лозан Панов ги пуска. А по улиците протестиращи искат върховенство на закона и скандират за оставка на главния прокурор и премиера.... BG абсурдостан !!! ... Напълно прав е В. Божков с коментара си от Дубай: --->>> "Изкефи ме как се управлява тълпа по мрежите, правя Щаб на протеста" ... "Гешев ще го напра'име фигурант като Президента"...

102

Анонимен

преди 3 години

Колебая се между фа-на-тици и и-ди-оти, но второто е точното.На този свят има една истина и това е естественият подбор.Няма лустро културно или техническо, което да го заглуши.Бялата раса изчезва, с нея и ние макар да сме леко ***.Казанът на българите накрая ще остане празен.Пука ли ми?- Не!Много т-ъ-п народ, никой не може да помогне срещу вековната т-ъп-ня.

101

Анонимен

преди 3 години

Нормалните хора,като видяха че отровното трио, президентчето ,Нинова, Галева и ре не га ти ,като Боец яхнаха протеста се отдръпнаха. Аз също спрях да ги подкрепям. Не желая пак да работя за пет долара.

100

до 130

преди 3 години

една корекция>Цветан Василев не финансира мързеливите и лентяйте. Не искаше да даде банката си на мафията и затова му инсценираха фалита. Виновните Б.Б., С.Ц., Д.П. и И.И. ще бъдат наказани един ден.

99

Анонимен

преди 3 години

Защо няма и досега инфо/статистика относно образование/работа/бизнес/социален статус на протестиращите, па макар и приблизително. Как се разпределят по гореописаните критерии ми е интересно.Да се каже, че само това е народът, е чии-кия на пясък.

98

До 131

преди 3 години

Българина не е швейцарецКва директна демокрация сънуваш беНа българина му трябва Борисов да го ръчка в пътя да ходиКретени

97

ДА ЖИВЕЕ БОРИСОВ

преди 3 години

ГЕРБ ПЪЛНО МНОЗИНСТВОБОРИСОВ НОВ МАНДАТПРЕДАТЕЛИТЕ В ЗАТВОРАНИЕ СМЕ С ВАС Г-Н БОРИСОВВИЕ СТЕ СЪВРЕМВННИЯТ СТАМБОЛОВ!СМЕЛО НАПРЕД!!!!

96

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне лето 2029.Терминатор ке го гътне.

95

Стар набор

преди 3 години

"Леви" и "десни" са категории от миналото. Едните мошенници се сменят периодично с другите, псевдопатриотите и те търсят наивници докато се охранят, след тоа са част от статуквото. Изходът е в ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ с по ШВЕЙЦАРСКИ МОДЕЛ, изпитан от 700 години.

94

1.000.000

преди 3 години

вчера на протест в Берлин. Това вече е сериозна заплаха за режима на Меркел. Хората на протеста не се делят на леви и десни, а са обединени срещу Дикатата на ЕС, Лобизма който коконтролира ЕК и Парламентите в ЕС, срещу мафията СЗО и голямата лъжа пандемия, довела до колапс на обществото. Борят се срещу влиянието на големите концерни, Бил Гейтс, Сорос и искат ДИРЕКТНА ДЕМОКРАЦИЯ, а не корумпирани депутати в Бундестага. Това е демонстрация на много по-високо ниво от българската.

93

Анонимен

преди 3 години

На баби младежите бье!Илате баба да ви научи на марсилезата и да ви направи чужденци.

92

Черепа

преди 3 години

За 2 септември съм заделил 25 хил лева, за 500 проституиращи черепчета по 50 лева.

91

Анонимен

преди 3 години

До AzНа какъв език пишете?

90

Хаджигенов

преди 3 години

На 2 септември ще видите Голямото ни ..иране.