154

EL TURQO

преди 3 години

Абе разбирачи стига с тази икономическа блокада. Европа няма силата нито военно, нито икономически да се справи с Турция. На американците пък ако тръгнат на война срещу Турция ще им трябват много повече ковчези от тези във Виетнам, Ирак и Афганистан. А руснаците и руската техника ги видяхме в Сирия и Либия. Турците и турската техника, направиха прехвалената руска техника за смях.

153

аз-ът

преди 3 години

Toва не е бой с камъни, ***. Във военното дело има много други фактори, а не само кой колко бомби и армия има. Например:- на коя територия е боя- кои са съюзници- продължителности т.н---много просто парче си. Честно.

152

Анонимен

преди 3 години

До аз-ътсега.. за ***, малко факти.-военен бюджет на Гърция 7 милиарда с/у 18 за Турция-редовна армия: 143 хил. Гърция с/у 685 хил. Турция. Резерва на гърците са 200 хиляди срещу 416 хил. на Турция-620 самолета на Гърция срещу 1300 на Турция...Да продължавам ли ? Ето четете сами...----------Toва не е бой с камъни, ***. Във военното дело има много други фактори, а не само кой колко бомби и армия има. Например:- на коя територия е боя- кои са съюзници- продължителност и т.н.

151

Ф.С.В.

преди 3 години

Ако стане ВОЙНА -НИКОЙ НЕ ПЕЧЕЛИ! ДАЖЕ И НИЕ! Ще е пагубно за региона !! Да не говорим че ако и Други се намесят -да не забравяме че Ердоган е Пинчерът на Китайският Тигър и Руската Мечка--Няма да го оставят сам в Конфликта- И Турция има достатъчно огнева мощ! над 30% от силата на НАТО бе Турция!! Може да воюва на няколко фронта без проблем! Гърците са тарикати -но на никой от ТЯХ не му се воюва! Те си искат рахатлъка и туризма!

150

аз-ът

преди 3 години

Абе има ли моряци тука, да ми кажат тези малките гемии на снимката защо пръскат с вода в морето, че ми е интересно?----това са влекачи.Служат за привеждане и извеждане на големи съдове през канали и пристанища. Предполагам, че пръскането е свъзано с двигателя им, трябва да има много голяма тяга за малък по обем двигател. Иначе пръскането го ползват за церемонииални цели също - за паради застават от двете страни на кораба и със струите го приветстват.

149

Анонимен

преди 3 години

Русия е основен доставчик на Газ за Турция. Едвали иска да намерят собствено находище и да продават после и на Балканите.

148

Анонимен

преди 3 години

Русия не я интерсува да защитава нато държави.И без това си имат проблеми със пияна полша и украина

147

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАко се стигне до военен конфликт Русия ще подкрепи Турция защото за Путин Европа е по-голямото зло .-----Глупости. Русия и Турция винаги са били геополитически врагове. И ще са такива за дълго време напред. В едно от посещенията си в Москва, Путин унизи Ердоган да го чака в една зала с картини от руско-турските войни. Оглежда се оня феес като малоуумен, накрая се умори и седна на един стол. Над главата му - картина от 19 век, в която Руската Империя сразава турците.

146

XaXa

преди 3 години

Русия ще подкрепи Турция***********************Не,Русия ще си гледа интереса и ще подкрепи когото си пожелае ако има интерес в това...

145

Анонимен

преди 3 години

това че исляма е човеконенавистна и ретроградна религия започнаха да го разбират и скандинавците- хрантутеха си бежанците докато ония започнат да им казват как да живеят дано не е късно

144

Ф.С.В.

преди 3 години

Конфликтът го направиха еврейте с купуването "правата" на шелфа на Гръцки Кипър! АмериканоЕврейска Компания сондира само ТЯ в Цяло Средиземно Море -Имало е натиск към Брюксел и после Брюксел натисна Гърция- явно ще опрости на Гърция няколко милиарда заеми и МВФ също! Находището на газ в Кипър е стотици милиарди евро! Можеха да се договорят с Турция и Гърция да им се даде някакъв дял- Но евреите искат ВСИЧКО!

143

НЕКОЙ

преди 3 години

Противо турци да стоим насреща.

142

аз-ът

преди 3 години

сега.. за ***, малко факти. -военен бюджет на Гърция 7 милиарда с/у 18 за Турция-редовна армия: 143 хил. Гърция с/у 685 хил. Турция. Резерва на гърците са 200 хиляди срещу 416 хил. на Турция-620 самолета на Гърция срещу 1300 на Турция... Да продължавам ли ? Ето четете сами...Източник:'https://armedforces.eu/compare/country_Greece_vs_Turkey'

141

Анонимен

преди 3 години

А Ердоган ще загуби всичко.

140

Бореца

преди 3 години

До ха - ха - ха, много като тебе вече плакаха, затова ще ти отговоря с ха - ха - ха .!.

139

Анонимен

преди 3 години

Повече ме дразнят гърците с отношението си към нас, с откраднатото се Беломорие, с караници те за писмеността и тн.Турците излиза, че са много по израснал народ. Това се вижда в отношението, а не в парите или армията. Примерни много има.

138

Не-моряк

преди 3 години

Абе има ли моряци тука, да ми кажат тези малките гемии на снимката защо пръскат с вода в морето, че ми е интересно?

137

Анонимен

преди 3 години

идеалноповод да бъде свален ердоган и да се сложи американопослушно правителствокоето ще помага и за сирияа гърците ще трябвада се съгласят с васалното си положение и наистина може да "продадат" някой остров при тия космически дълговеа тогава нашата "диверсификация " на газа през турски поток ще ни излезне соленазащото ще ни накарат да си купуаяме втечнен газ от американскиясрещу много пари трудно се рита - а свободния пазар и конкуренцията пак щу си останатпеснички за маймуни

136

Анонимен

преди 3 години

Ако се стигне до военен конфликт Русия ще подкрепи Турция защото за Путин Европа е по-голямото зло .

135

XaXa

преди 3 години

Проблем е че Беломорска тракия е българска земя.____________________________________________Искаш да кажеш Беломорска Тракия е била българска земя.