60

Анонимен

преди 3 години

Гаврата с президенската институция идва от самия президент. Такъв разединител на нацията не е имало никога

59

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЗначи аз като не уважавам и не харесвам вожда ви да му лепна некролог?!!Това издава мисловната дейност на неговия електорат.По-скоро липсата на такава.

58

R.I.P.

преди 3 години

Некролог трябва и за БСП, те още преди 30 години хвърлиха топа.

57

Т.Шак

преди 3 години

Имам само една забележка - на некролога е отпечатан кръст вместо петолъчка. Кой би повярвал на такъв очевиден фалшификат?

56

Анонимен

преди 3 години

Че не е правилно, съгласен. Но мисля че президентът сам си изпроси неуважението.

55

без значение

преди 3 години

А, *** фигуранта отдавна не е жив и забравен от народа.

54

софианец

преди 3 години

Некролози -гадна работа ...а БЕСИЛКИ НА ПЪПА на ЕВРОПЕЙСКА СФ....може ли ????? Вдъхновени са от Т.Н. пРезидент .а за ПРИЗИВА за Бунт и ПРЕВРАТ на законно правителства на Р.Р....ГЕШЕВ ще го обвини и ще иска - ДОЖИВОТНА присъда......а за доказателствата в СРС-та и документи на ДАНС -ст.секретни..показвани УСЛУЖЛИВО но " руските другари " ( АБСОЛЮТНА ДЪРЖАВНА ИЗМЯНА ) .ГЕШЕВ ще иска за Р.Р......ДВЕ ДОЖИВОТНИ ПРИСЪДИ ! Затова е тази ДИВА ЯРОСТ в Р.Р. ...НЯМА ПРОШКА ...и Р.Р. го знае !

53

Анонимен

преди 3 години

Алооо, Василееев, последно повикване - от Карлуково се обаждам. Алооо, заключвам и отново ще спиш в катуна. Ела си вземи хапчетата докато е време!

52

Анонимен

преди 3 години

Възмутително, но както е казал народа - каквото повикало, такова се обадило!

51

Анонимен

преди 3 години

Радев доведе до разединение на нациятаМоже да е доволен от себе си.

50

Василев

преди 3 години

Нима не разбирате селяни прости коло сте прости, щшм вече сте влезнали във филма президент срещу премиер!???Това е така, защото елита носи вина и се чувства гузен за това , че има много българи, които изнемогват по време на коронарката криза, и ви рзиграват спектакъл!!!Радев е топ летец и знае как се постига успех, същото важи за охранителя!!!Те никога няма да ви кажат истината, че вие трябва да започнете да работите и спазвате законите като истински европейци!Вие сте валат!Агент Феликс!ЦРУ

49

Анонимен

преди 3 години

Днес фалшиви, утре........

48

Анонимен

преди 3 години

Мутренска държава, мутренски послания.С премиер мутра и главен прокурор мутра сме една обречена държава. Бунището на Европа

47

1

преди 3 години

До Анонимен-43 ,кой дрон,оня който влиза през ключалките на тиквата ,за да го снима,него ли

46

Ламбер

преди 3 години

Утре при откриването на третия лъч, в метростанциите ще раздават календарчета с физиономията на б.м.б.

45

Абе

преди 3 години

Радев вече няма нищо общо с институцията Президент, той е точно обратното, Разединител, за което ще отговаря пред закона след мандата.

44

Анонимен

преди 3 години

Очаквам скоро Гешев да прати качулките на президента и да го ритат в главата вързан с белезници на гърба и по очи на земята. После да пита Конституционния съд дали е правилно, че с килийното си образование не е сигурен.Демокрация по герберски.

43

Анонимен

преди 3 години

Василев, от снощи те търся за визитация. Прибирай се в отделението! Няма всяка вечер да ти пращам лекарствата по Вайбър! Заключвам след 15 минути.

42

Пешо Виенския

преди 3 години

Много право са казали от БСП! Но тава важи лично за тях че всичко има граници!!! Прекалиха комунистите!!! Колко хора са избили на времето техните предци!!! Тази партия трябваше отдавна да си забрани за да приключи мъката на българина!!!!МАЧКАЙ БОЦЕ НАРОДА Е СЪС ТЕБ!!!

41

1

преди 3 години

До Койчо,много голяма печатница има в Русе,познай собственика от коя партия е,щом е разрешил напечатването им,нека сега другаря с каскета да се само сезира,и да осъди печатарите,не само да вдига пушилка,с арестуването ,на двама трима рома.