780

Конституция на РБ

преди 4 години

чл.31(3)Всеки гражданин на РБ е невинен до доказване на противното свлязла в сила присъда.РР върховен съдия ли е?Обвинява ББ,Гешев и др.че са мафия.Присъда-няма.Клевета.ББ имал остров в Гърция,къща вБарселона,имаше снимки на чекмеджета с пари,злато.Доказателства заимотите и парите(че снимките са истински)няма.Радев получил милиониот СААБ за Грипените.Доказателства няма.Хибридни атаки от криминалнилица с огромен финансов ресурс и чужди сили.Дайте доказателства ище осъдим виновните.

779

До"българин&quo

преди 4 години

Що бре вождът ти да не е бил там случайно?

778

Българин

преди 4 години

Къде е Румен Шведски?За поредна година не поднесе венец, нито цветя на паметника на жертвите на комунизма! Йотова тоже липсва.Да не са заминали за хотела на Нинова в Гърция?

777

Анонимен

преди 4 години

Ало прокуратурата. Защо онази, собственичка на кучето, обезобразило 6 г. дете, не е в ареста. Защо говори свободно по тел. с репортер на бТВ в националния ефир. Майката плаче по националния ефир, а правосъдието спи, или е на плаж. Срам.

776

Анонимен

преди 4 години

един преятел вика - това шкафче е фотошоп. викам бате а ако не е - боко не отрече - и той мига.

775

До Анонимен 838

преди 4 години

Румен Радев не е бил част от мафията СИК за разлика от Бойко Борисов....................но тия неща не са тайна, тях ги знаят всички служби..............западни и руски!!!!

774

Анонимен

преди 4 години

Ало прокуратурата. Защо кифлата, собственичка на кучето, обезобразило 6 г. дете, не е в ареста. Защо говори свободно по тел. с репортер на бТВ в националния ефир

773

До Анонимен 847

преди 4 години

Не е проблема, че Фандъкова е с руска филология и е била учителка по руски............проблема е, че реално тя не управлява София.......................не знам дали тя самата е корумпирана или не , едва ли, но е слабохарактерна и с мълчаливото си съгласие дава карт- бланш на корумпираните около нея да виреят!!!

772

Анонимен

преди 4 години

Яжте филии с мас и садете картофи, има кой да пълни шкафчето с пачки по 500 евро.

771

Ментора бай Иван

преди 4 години

Бойко да не е получил удар в тиквата или амнезия за зулумите си в живота на българина?То е ясно , че е с тежка форма на т..гьозлък ама чак пък толкова , та да се искара демократ и света вода невинна душица?Ако мисли че неговата прокуратура ще е вечна и ще го пази - жестоко се лъже!Много натежа и се очаква американците да го гръмнат с руски дрон!

770

Анонимен

преди 4 години

Правова държава......................хаха......................... гтакова животно няма никъде по света, да не говорим за една малка, бедна и корумпирана държавица като България!!!!

769

Анонимен

преди 4 години

Ало прокуратурата. Защо кифлата, собственичка на кучето, обезобразила 6 г. дете, не е в ареста. Защо говори свободно по тел. с репортер на бТВ в националния ефир

768

Анонимен

преди 4 години

учителка по руски управлява 2-милионна столица!

767

До 842

преди 4 години

АКО БЕШЕ ВЯРНО ЩЕШЕ ДА Я СЪДЯТ!!! АМА НЕ.

766

Анонимен

преди 4 години

30% на служителите в министерствата, пенсионерите - ***

765

О хо хо до 788

преди 4 години

Прочети спомените на ген. Игнатиев, за да разбереш ЛИЧНО КАКВА Е БИЛА, Е, И ЩЕ БЪДЕ ПОЛИТИКАТА НА РУСИЯ КЪМ БЪЛГАРИЯ!!!!! ПОТРЕСАВАЩО ЗА ТВОИТЕ ИЛЮЗИИ!!!ЧЕТИ ПРЕДИ ДА БЪЛВАШ ОТРОВА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ.

764

Анонимен

преди 4 години

По принцип е така, само че през 2013 г.- 2014 г. не мислеше така. Затова установеното през 2014 г. и продължаващо до днес статукво не е правова държава.

763

До838

преди 4 години

Софийски районен съд обяви Елена Мицева за провокатор:Другите опорки на вожда ти са елементарни нямат нужда от коментар!

762

Анонимен

преди 4 години

Глад ...голям глад за власт и крадене от всички партийки извън управлението в момента. 1 месец искат само да са във властта със служебен кабинет и после ще си траят още 10 години ,докато Герб и Борисов управляват. Гешев също много ги притеснява и затова Фигуранта размахва юмручето.

761

Мда,

преди 4 години

Гледам всички опорки срещу Радев е пуснал Анонимника...Я виж лиШчето, нещо да не си заравел, че ще ти резнат от надницата..Мутри Вън!!