11

Опълченците на Шипка

преди 3 години

Ха ха

10

протеституиращи

преди 3 години

Отвращението на нормалните хора към протестиращите нараства в геометрична прогресия. Скоро това ще се прояви реално ...

9

Анонимен

преди 3 години

Единствените , които никога не изкачиха в.Шипка са Сюлейман Паша от Анадола и Асфалт Паша от Банкя

8

Г.Т.

преди 3 години

Поредно поругаване на Българското знаме ... Нямам думи!

7

Ето кой е инициатора

преди 3 години

Данни за извършени престъпления от държавния глава Румен Радев има в прокуратурата. Това стана ясно от извънреден брифинг преди повече от месец на главния прокурор Иван Гешев в Съдебната палата. От думите на Гешев, който бе заобиколен от ръководителите на всички прокуратури в страната, се разбра, че събраните факти са сериозни и при всеки друг български гражданин моментално биха довели до повдигане на обвинение. И НА СЛЕДВАЩИЯ ДЕН започнаха така наречените СПОНТАННИ ГРАЖДАНСКИ ПРОТЕСТИ

6

Анонимен

преди 3 години

Абе, Радев като толкова се натиска да се бори с мутрите, защо веднъж не слезе при неговите си хора дето хвърлят храна и трошат коли с деца?Дали пък нещо не иска да се излага?Той само се среща с мутри и си говори с тях.Иначе разправя, че се борел.

5

Mda

преди 3 години

Жалко, трябваше да ги заключат и да ги отключат за 3-ти Март. Малко щеше да понамирисва в следващите месеци, но пък щеше да е добър урок за тия на Орлов мост.

4

Az

преди 3 години

Срам и позор! До тук стигнаха няма ли да сложат край на идиотизма. Да си взимат партията и президента да отидат другаде, оставе Бъгария на мира.75253

3

Анонимен

преди 3 години

Абе , Боко защо никога не се качва на Шипка.За един приятел от Турция питам.

2

Чебурашка

преди 3 години

На 19 февруари шайката на Радев оскверниха паметта на Апостола като освиркаха и ругаеха политическите му опоненти. Днес са оскверниха и паметника на Шипка.Питаме се каква ли още българска светиня ще оскверни и омърси фигуранта с присъствието си?

1

Анонимен

преди 3 години

Да ги бяха заключили вътри.А пък ако вкараха там и Радев щяха да са си дружинка.