45

Анонимен

преди 3 години

До до 43Аз видях с очите си какво се случи с мои познати от БСП и хора,които не са от БСП,също и го преживях лично,така че не се опитвай да манипулираш, ГЕРБ и ЕНП са проклятието на България,заради които България е в най-лошо положение,геноцид и народа не спира да плаче над гробове,откакто те са на власт!Искаме си БСП да управлява с ДПС,това е! Тогава нямаше такива трагедии!

44

Лоша работа

преди 3 години

Ама я кажи от къде задигна 240 000$ да изучиш синчето у САЩ?

43

до 43

преди 3 години

ти не коментираш, ти лъжеш, къде е този терор

42

Анонимен

преди 3 години

Накратко,при ГЕРБ и ЕНП ,България превижява национална катастрофа и страшен терор!Повече няма какво да коментираме,това е самата истина!При управлението ан БСП,Станишев и ДПС,нямаше такъв страшен терор над населението и хората не живееха в страх,какво повече да се коментира?

41

Да, Нинова,трудно

преди 3 години

се воюва със създадени от тебе и предшествениците ти чудовища.Вината наБорисов,която никога няма да му простя,е че когато управляваше сам,безкоалиция с която да се съобразява,не отсече главите на хидрата БСП/БКП,не проведе пълна лустрация,не проведе пълно разследване на милионеритена прехода с последващи тежки наказания,а прие пътя на еволюцията,койтоги спаси и оневини поради давност и замитане на следи,път който сегаму създава трудности, а може и да унищожи всичко направено досега.

40

Анонимен

преди 3 години

Госпожата ще довърши столетницата.Успех.

39

Анонимен

преди 3 години

До въпрос към НиноваНинова предаде документи,че няма никаква вина за Техноимпекс,да сте ги чели!

38

въпрос към Нинова

преди 3 години

Как така се случи, че една мома от с. Крушовица на 20 години успя да приватизира Техноимпекс с активи за милиони долари? Кой ви гласува това доверие и на каква цена? Защо други селски моми не можаха да на се облагодителстват? Какво обещахте на благодетелите си Обещахте ли им да съсипете България? и сега тяхното желение ли изпълнявате?

37

К.Добрев

преди 3 години

Тая па ни са спрЕ.Не стига че ни подариха президентските избори,че и голям го вади,,Ела да се разбекем като мъже!А си отвори устата,а ГЕРБ са ни размазали на избори.сОпри са *** биBолице

36

Анонимен

преди 3 години

До АнонименКогато избиват населението,а други бягат от страх от държавата и тя се обезлюдява,какво значение има дали са усвоили някакви средства от ЕС ГЕРБ по джобовете си и са натопили населението със заеми?Никакво!Асфалт не се яде,нито създава работни места,нито спира убийствата и терора над населението!

35

Анонимен

преди 3 години

БСП - мутирал COVID- от 19 век...старото име - БКП !

34

Анонимен

преди 3 години

Кога БСП направиха съдебна реформа, борейки се със задкулисието. Същитите мошеници са като ГЕРБ, с тая разлика, че поне ГЕРБ усвойха едни пари от ЕС.

33

Калеко Алеко

преди 3 години

Битката със "Задкулисието" е в самата "БСП и СиЕ"АД, с тази разлика че там никой не я води а се опитват да я изнесат извън столетницата. Партията на приватизаторите от Прехода е един анахронизъм в държава членка на ЕС и НАТО. Партия чиито представители още честват 9-ти септември и ходят да призовават призраците от Бузлуджа, която и сега влиза в коалиции с комунистичеки пратии, която издига кандидатури на президенти след посещение в маскава, няма място в една демократична държава, като България..

32

Анонимен

преди 3 години

то тези избори, дето уж е спечелила БСП и Нинова в частност бяха по времето на правителството на Борисов, значи не са били честни и са лбили манипулирани

31

Анонимен

преди 3 години

Нинова гласуват за когото искат, но да не се поддават на внушения срещу нея !

30

Анонимен

преди 3 години

До emigrantНе ме интересуват парите,интересува ме хората да живеят спокойно,а не в страх и терор,разбра ли?Виж гробищата през последните години как се пълнят скоростно,извършва се геноцид над населението и хората живеят в страх откакто ГЕРБ и ЕНП дойдоха във властта!

29

MaйMyнaтa

преди 3 години

Спечелила била президентски избори. Глей я как се хвали, че измами простолюдието с фалшивия генерал!

28

Анонимен

преди 3 години

НАИСТИНА ни унищожиха, средната заплата през 2009 година беше 608 лв, а сега мижавите 1370 лв ужас

27

избирател

преди 3 години

Предполагам,че и твоето постигнато е,като НЕГОВОТО постигнато?!Просто,Вас изобщо пък не Ви следя,та да знам!!!

26

Loyko

преди 3 години

Нинова, ами ако битката беше лека досега ти трябваше вече да си в затвора. Такива като теб е правят трудна,крият се зад политическа репресия.Вместо ти и Радев, например да садействате,вие подклаждате разделение сред народа.