27

УМЕН

преди 3 години

"протеста" е меко казано смешен!

26

Жо

преди 3 години

РОБИТЕ не могат да живеят биз робовладелец. Той им е "бащица", той им осигурява салатката и ракийката. РОБИТЕ търсеха щастието си, като търкаха билетчета.РОБИТЕ чакат "бащицата" да им каже, как да живеят.РОБИТЕ се радват, когато "бащицата" им "даде" (от чекмеджето си) по 50 лв.РОБИТЕ не ги интересува, че "бащицата" и неговата клика заграбват парите от Европа чрез няколко свои фирми.РОБИТЕ се разбират с "бащицата", защото е *** и говори като тях.

25

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 3 години

СЛЕД ЧЕРНИЯ КОВЧЕГ И ФАКЛИТЕ НА ПРОТЕСТА.....БАБИКЯН ШЕ ПРАВИ "ПАНАХИДА НА ПРОТЕСТА"!ТОВА Е ПОСЛЕДНОТО МЕРОПРИЯТИЕ ЗА 40-те ДНИ НА ПРОТЕСТЪРИТЕ...!

24

ЕЕЕЕее

преди 3 години

... разотишли се по-рано от нормалното заради някакъв дъжд. Верно ли? Абе, май не са много запалени, щом малко дъжд ги е изгонил, *** то от такива "протестъри", толкова.:))А представяте ли се какво ще стане като дойде есента и температурите паднат :)))) Погром :))))) Само по 3-4 човека на всеки лагер, ..... Между другото, гледайте хубаво тия палатки, някои от тях към края на август началото на септември ще се появят на морето :)))) Хората за това седят там - -трябват пари за море :))))

23

Анонимен

преди 3 години

Ползват знамената за дъждобрани...ОФцете нямат грам съзнание и достойнство.

22

Анонимен

преди 3 години

До как е времетоНе, не е подходящо за протести. Тръгнеш ли с плакат днес, дъждът ще го размекне и ще се скъса.Освен ако някой от чужбина не им е поръчал водоустойчиви плакати. Знае ли човек ?...

21

Двоен стандарт

преди 3 години

Телевизии и всякакви медии са с протеста!Ходят при тях, разпитват ги как са изкарали ноща, полицията дали ги е била, имало ли провокации...сакън да не падне косъм от главите им!Когато бяха протестите срещу Орешарски обаче бяха настроени враждебно, ходеха при тях и искаха точни отговори защо протестират и едва ли не кой им дава право! Виктор Николаев и Ани Цолова едва ли не влизаха с вувузелите в студиото!Сега обаче им симпатизират и насърчават!Защо???

20

Анонимен

преди 3 години

Протеста е незаконно мъртво родено отроче на Черепа, Фигуранта и тройката Куку, Пипи и Ян Бибиян !

19

Анонимен

преди 3 години

Не случайно напоследък се споменава името на Маджо той дърпа конците в държавата Георги Стоев бог да го прости каза какво му казал Димата, Руснака за поста главен секретар имаме едно наше момче слагаме го на, тоя пост и да, слуша

18

Протестантин

преди 3 години

Цялата какафония по площади и улици сътворявана от е толкова досадна , но и толкова забавна. Гледаме как се гърчи в пек и студ и пелтечи несвързани фрази за оставки,бесилки и прочее закани. Или са болни несопасяемо от вируса или са повредени в главите! Няма да има нито оставки, нито други щуротии !!! А това ,дето като сееш вятър,после жънеш бури - това си важи с пълна сила ! Яко ще ги из.*** времето на промяната ! ( проституиращите)

17

Анонимен

преди 3 години

Пак до ИнтербригадистаОнази леля от януари 1990 г. не само че окончателно забрави за руския акцент, но и както разбрахме, започнала да се представя с фамилното име на мъжа си, а не с това на баща си, което ползваше до Десети ноември.Ако пучът на фигуранта беше успял, дали някои нямаше пак да заговорят с руски акцент?

16

Катунар

преди 3 години

Аз съм от катуна на Христо Иванов. Снощи взехме по един душ на дъжда, не се къпем често. Даде ни по 80лв на калпак. Пак сме там, добре ни е.

15

как е времето

преди 3 години

в София?Подходящо ли е за палатки и "протести"...?

14

Анонимен

преди 3 години

И Христо Иванов така се компрометира с Маджо, че заслужава прокурор, обаче медиите продължават да лансират протеста и дори го канят по предавания! Това е абсурд!

13

До Интербригадист

преди 3 години

- продълж. - В самия край на соца неговата дъщеря, вече 60-година продължаваше да говори с ясно изразен руски акцент. Дори рускинчетата, омъжени за българи, след няколко години живот в България не говореха езика ни с такъв силен акцент.Тази леля целеше да я питат рускиня ли е, а тя да отговори, че е българка и да разкаже славната биография на баща си. Това и е давало предимства навсякъде.През януари 1990 г. обаче от руския й акцент нямаше и следа.

12

Не се търпи вече

преди 3 години

Добре, какво чака полицията и жандармерията, това беше удобен момент да се разтури катуна!Нямат ли стратези МВР, нямат ли служби, срам!Дори и да е през деня, отивайте и пробвайте с добро, като не искат с добро пребийте ги и освободете кръстовищата!Това не се търпи вече, извинявайте ама и ние имаме права и в момента цялото МВР пази правата на тази платена гмеч!

11

Главен трол

преди 3 години

Напомням ви .Няма да си получите хонорара ,ако продължавате да пишете с правописни грешки.

10

Анонимен

преди 3 години

Не е виновен Борисов той иска да си подада оставка ама Маджо и Пашата не му дават те му дърпат конците много пари направиха покрай него много хитра излезе мафията у нас сложиха си премиер и държавата стана тяхна кой да ги преследва то и главния прокурор е техен Ал Капоне пред тия хора прилича обикновен уличен бандит не случайно казват Италия си има мафия а у нас мафията си има държава

9

Хахахахахаха

преди 3 години

До ИнтербригадистТи ме разсмя искрено. Върнах се в спомени от детството си от последните години на соца, свързани с щерката на интербригадист, който впоследствие станал академик. Отдавна е починал.Но дъщеря му възмущаваше и разсмиваше всички с подчертания си руски акцент. Баща й навремето емигрирал в СССР и оттам е заминал интербригадист. Едва след 09.09.1944 г. се върнал в България със семейството си /жена му е българка, така че в дома им се е говорило само на бълг.език/. - Продълж.

8

АЙДЕ ,БЕ...

преди 3 години

НЕКА БАБИКЯН ИЗКАРА НА ПОДИУМА ПРЕД ПРОТЕСТЪРИТЕ МАЯ , КОРНИ ХР.ИВАНОВ И НЕКОЛКО "МАЙКИ" ПО МОНОКИНИ ...И ПРОТЕСТА МОЖЕ ДА Е УСПЕШЕН!ШЕ СЕ СЪБЕРЕ ЦЕЛА СОФИЯ ,БЕ...