186

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 198Егати, само от падането на цената на руския газ можем да вземаме по още осем на всяка година и половина.СМЯТАЙ какво дране е падало от руските грабители.А сега си купуваме с тия пари ф-16ки.:))))

185

Анонимен

преди 3 години

САЩ и ЕС защо не побързат, продължават да боледувати умират хора, техни граждани. Струва ми се,че фармацевтичните компании и научните институти си крият разработките едни от други, въпреки декларациите за обратното.

184

Мда

преди 3 години

Щом пуделчето на САЩ - Бразилия е готова да започне прилагане на руската ваксина нещата стават доста сложни. Филипини и Бразилия имат заедно население колкото САЩ и са огромен пазар за фармацевтичната индустрия. Ако ваксината е ефикасна това ще е огромен финансов удар върху фармацевтичната мафия, защото руснаците обявиха цена от едва 10$ за двете дози. Загубите за западните концерни биха били десетки може би и стотици милиарди. То стига една Индия да заложи на тая ваксина...

183

Анонимен

преди 3 години

До Анонименедни пият белина, други шампоан и одеколон, психясали хора има навсякъде по света

182

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 193"само българина има съмнения"Българина няма никакви съмнения. Русофилите в България имат, а те не са никакви българи.Българина ЗНАЕ, че ще му построят и доставят самолетите в най-кратки срокове. до 2023 ще имаме 4 оперативни машини и "объркалите" се рушки льотчики ще гледат позеленели от завист нашите превъзхождащи ги нови машини.:))))

181

Май нямат ваксина...

преди 3 години

Щом е руска, значи е лоша? Ами ако е добра? Завистта на запада държи населението им в болестно състояние.Не си прав - никой не казва, че ваксината е лоша, ами нямат доказателства, че въобще има някаква руска работеща ваксина срещу covid-19 !

180

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 192Еми, то само такива страни имат интерес към безаналоговата руска ваксина.Кво да правим.:)))

179

Анонимен

преди 3 години

Само българина има съмнения че няма да му построят самолетите.Словакия няма такива.Къде е Словакия лъде е българската кошина.

178

Анонимен

преди 3 години

Да ясно е кой ги е купил Заир и Афганистан.Хаха

177

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186И къде са резултатите от тестовете бре ? нема ги :)и е абсурдно да тестваш ваксина в армията, там по принцип са предимно здрави прави хора, при които страничните ефекти може и въобще да не се прояват

176

Анонимен

преди 3 години

Универсална ваксина срещу вируси.Пхахаха.Ясно тия русофили са увредени.Закривайте темата.

175

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 186"Тествана е"Няма такова нещо. Даже самите руснаци си го признават.:)))))

174

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 180Щото повечето писания против Америка са глупости и руска пропаганда.:))))))

173

Анонимен

преди 3 години

Не е вярно, че руската ваксина не е тествана. Тествана е още от 2015, няколко пъти върху армията с променлив успех. И това не е ваксина срещу sars-cov2. Това е опит за създаване универсална ваксина срещу вируси, нещо като заготовка, която се асоцира с изкуствено създадени ДНК парчета за всеки конкретен случай. Подобни има Китай, САЩ и пр. Средно до ниско ефективна, за военни цели.

172

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 171Сирия, Иран, Ливан, ОАЕ, Венецуела, Куба, Молдова, Армения, Беларус, Конго, Заир, Украйна (руската отцепила се част), Казахстан, Афганистан, Азербайджан, Сърбия, Македония?.Може и да изпускам някоя още.:))))))))

171

Анонимен

преди 3 години

Съставките на руската ваксина са настройка от бояpишник, екстракт от червена кремълска ряпа и светена вода от всероссийския патриарх полковник Гундяев.

170

Демократ

преди 3 години

Щом е руска, значи е лоша? Ами ако е добра? Завистта на запада държи населението им в болестно състояние.

169

Анонимен

преди 3 години

Всички ваксини са рисковани в днешно време.

168

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли що Москва и Петерсбърг бяха добре щото Чехословакия Полша Унгария Румъния България и тн.Плащаха и пълнеха руските гуши по времето на Студената война.То не бяха Миг-21 Миг-23 Миг-29 танкове хеликоптери.Ама свърши тая.Сега Полша е с Ф-16 Словакия България и Румъния също и тн.

167

Анонимен

преди 3 години

До Бате ГойкоС други думи, сме наляли едни много пари на ***, за да благоволят да ни цоцат още повече за цели, които дори не са били наши. Ясноооооо.:)))))