360

До 279

преди 3 години

До АнонименАз съм за Слави!А кой е Слави?

359

Анонимен

преди 3 години

Борисов е от онези последни 60-годишни "мохикани" подобно на не толкоз простите като него западноевропейски лидери, които вярват, че младото поколение на ЕС и САЩ ще са лидерите на света, а привлечените млади хора от третия свят ще обслужват обществените нужди от нискоквалифицирана работна ръка.ОТ ЕГОИСТ ЛИДЕР НЕ СТАВА.

358

Анонимен

преди 3 години

Лъжат медиите.За да има по-малко хора, като дойдат джандарите по малките часове. Пускат дезинформации.

357

Vip

преди 3 години

Тарикат сега ще изчака, протестите достатъчно силно да изнервят с действията си Софиянци да се организират и да ги изметат от улицата...

356

БКП е жива днес

преди 3 години

Бойко Борисов син на комунист, полковник от МВР Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР през 1995-а. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в партията. Става известен като персонален бодигард на развенчания Първи Тодор Живков.

355

Анонимен

преди 3 години

До Сандона морето са десетки хиляди, на палатки са 20-30 тулупа. Разбра ли какъв автогол си вкара?!?!

354

НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

ПРИЯТЕЛИ, явно наглите "протестъри" се опитват да ни се наложат, затова, когато и да минете покрай тях с автомобил, НАДУВАЙТЕ ЯКО КЛАКСОНА. Ако ви блокират и трябва да стоите до тях НАДУВАЙТЕ ПОСТОЯННО. Да видим колко време ще им издържат нервите! Щом Полицията и властите отказват да ни пазят от такива, явно, че трябва ние да измислим начини да се предпазим. Бъдете съпричастни, утре вие може да сте с човек в нужда или дете на задната седалка в жегите. Споделяйте да се включат повече хора!

353

решение на проблема

преди 3 години

Kато толкова им е мерак да са по улиците, предлагам тези безделници да заемат мястото на легналите полицаи. Хем ще си лежат на паважа , хем ще допринасят за безопасността в столицата.

352

Анонимен

преди 3 години

Борисов, ти откачи ли бре?Това не е само за твое удобство. НИЕ, НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ, имаме проблеми -------Къф си ти е, ***?Ти не разбра ли, че Боко си играе неговата игра - дреме мугз за тебе. А м/у другото и на мене не ми дреме - отивай да прайш като ветъро.

351

Сандо

преди 3 години

Бойко ако хората имаха една идея повчко пари щяха да са на морето а не на Орлов Мост с палатките

350

ФинишГерберюга

преди 3 години

Утре Борисов подава пак оставка.Ще си говорим с прецаканите герберюги с кеф.Трета оставка на Вожда. Мухаха

349

Анонимен

преди 3 години

Пускам група във фейса "Да ходиме да сереме на Орлов Мост". Всички сте поканени. Да им напълним палатките!

348

Анонимен

преди 3 години

Спряха камерите на орлов мост милиционерите.Като видяха повече хора се уплашиха. Разбраха че има небрандирани камери на reuters ruptly и zdf, обиколиха и се прибраха.Мвр, СДВР готвеше кървава нощ.

347

Анонимен

преди 3 години

Миг-29 изделие 9-12 е допотопна каруца с бордно табло една идея след Месершмит 109.Да се сравнява с Вайпър е нелепо.

346

Сат Н

преди 3 години

Поредната национална катастрофа, тоя път на комсомолски секретар-русофил от Банки. Загробени 2 млрд долара във вид на тръби за руски газопровод, незапускаем в близко бъдеще. Поредния данък "русофилия" платен от комунистическия милиционер Боко. Преди това бяха беленския реактора - напълно неизползваем, обезщетенията на КТБ и т.н. Все по 2 млрд - чинно пускани в касичката на братушките.

345

Анонимен

преди 3 години

Борисов, ти откачи ли бре?Това не е само за твое удобство. НИЕ, НОРМАЛНИТЕ ГРАЖДАНИ, имаме проблеми заради това беззаконие и анархия на тия ***. Имаш малко кредит покрай това, че си вършиш работата но не изпитвай нервите на гражданите!

344

Анонимен

преди 3 години

Утре ще мина да се изакам на Орлов Мост. За протестаджиите може, за мене не, хайде де. Ше разтоваря самосвала баш до палатките да видим какво ще стане!!!

343

България

преди 3 години

Само Слави ще ни избави!!

342

Анонимен

преди 3 години

Хайде д-р Борисов! Хвърляй я! И пеленачетата ли трябва да скочат срещу теб та да го разбереш че е време? Всяко време си има своите герои! Днес вече са други!-:) Хайде! Достатъчно време от живота на всеки му загуби в България! Колективна с Гешефската ли ще подавате? Или всеки за себе си? Чакат го и Гешефта стачки ако не я хвърли! Няма 6 - 5 !-:)

341

Анонимен

преди 3 години

Следващите избори ще ги спечели Слави, вие политягите ходите на работа само за да отбивате номера, а много депутати дори и туй не правят да ходят на работа. Слави отдава цялата си енергия на работата си и затуй е шоумен номер 1 цели 30 години. Слави ако се беше захванал с политика преди 20 години сега туй щеше да е най-процъфтяващата държава в света.