446

До 598

преди 3 години

Не, вождът му го нарича интелигентен, а смята за *** всички останали, което си е така:) Не си слушал внимателно

445

анонимен

преди 3 години

МВР да започне да налага глоби на тези, които блокират кръстовищата! На всеки час и ако не се махнат в ареста! Не може разни лентяи да разиграват държавата! Тук не става въпрос за Бойко Борисов или Радев, една шепа хора пречат на стотици хиляди да работят!

444

Анонимен

преди 3 години

Да заловим пъдпъдъка от Банкя ,тези дни излизат ловни дружини от цяла България

443

Анонимен

преди 3 години

Кой дава пари за тези протести?Кой ги спонсорира- "Америка за България"чрез Сорос и Божков?Аз не искам партии, проводници на чужди а още по-малко на Америка интереси да управляват държавата.БТВ се спонсорира от Америка за България.

442

Блажено Неведение

преди 3 години

Крайно време е протестиращите да избистрите главите си. Тези искания, трябва да се "облекът" в законова рамка. Излъчете си лидери, организирайте разумни действия, направете си партия и отивайте на избори. До кога ще сте слепи за случващото се? Няма вариант ултра сини и кърваво червени да стоят зад вас. Нали сте против мутрите и мафията. Ами тогава се информирайте, че те вече са сред вас... Би било жалко да ви употребят, както нас преди години!

441

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи, фигуранти, разни нереализирани "творци".... напълно се изложиха пред всички... Как София не е Берлин...демонстранти ли?...За 2 часа с маркучите..и до тук. Там няма демокрация ли, или е полицейска държава? Нека Радев отговори..

440

Анонимен

преди 3 години

200 човека блокират двумилионен град. Това е безумие. Споделям по-голямята част от недоволството им, но това, което правят е простотия.

439

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е да се чуе гласа и на Нормалните хора ! Давайте ден и Излизаме и ние !Родината България е в Опасност ! Озверели олигарси,шпиони и марионетки ще сринат държавата и ще я Ограбят тотално като през 1990г !

438

Хайде бе

преди 3 години

До 589Тебе па кой та излъга че мислиш като 2 милиона, не разбра ли че сте миниатюрни.

437

Анонимен

преди 3 години

- Имаше ли полицейско насилие при премахването на палатковия лагер? - Имаше! - В какво се изразяваше? - В ритане, блъскане и влачене НА ПАЛАТКИТЕ.Пълен цирк! Трябваше булдозер да изрине тая пасмина.

436

Анонимен

преди 3 години

А,ние инакомислещите 2 Милиона в София Какво да правиме ? Не подкрепям този опит за Преврат на шпиони и Предатели ! Гешев погна Крадците на Едро и "родолюбеца" вдигна революция !Бойко ще ви се види цвете,пред тея дето ламтят да вземат власта

435

Анонимен

преди 3 години

Лойко и Дебелян ги бОли фара за някакви домати и яйца. Вижте как се протестира у Франция, Гърция, Испания. Така до догодина ще има да си шестват и дюдюкат под празните прозорци на някакви сгради. Идете им пред тях да протестирате. Където са се покрили като мишки!

434

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 575Това правителство се компрометира многократно и то по крайно гнусни и отвратителни начини.Няма как индивиди без капка морал, съвест и акъл да им се даде да управляват, те са вредни за държавата и това, че не пускат кокала го доказва.

433

Ало, Бтв

преди 3 години

А бе къде е Канна, бе?Бабикян събуди ли я вече?Пасиансът не излиза без нея!

432

Астролог

преди 3 години

Днес е ден на нашите заблуждения и грешки

431

Анонимен

преди 3 години

Аман от тези кибици!

430

Анонимен

преди 3 години

Нали видяхте според проучването кой ще спечели / пак / изборите ...

429

Анонимен

преди 3 години

Гешев подгони големите ни бандити и Москва задейства агентите си за да ги бранят Това е Всички на които им се плаща от Путин като един скочиха да защитават мутрите - Божков , Ц Василев , Баневи , Иванчева ...

428

Анонимен

преди 3 години

До 571/ Както се вижда подкрепата за герберите намалява. Само че палатките са тройно повече. Нещо не се връзва. Това, че хората са се възмутили от протестите и че са заобичали гербавите е поредната манипулация. Пътници са. И дните, които им остават на другарите от герб са преброени.

427

Анонимен

преди 3 години

Всяко нещо има причина и следствие!Причина - Божков,Цв.Василев, Баневи,Стайкови,Бобокови,Арабаджиеви,Прокопиев,Президента и съветниците ..Следствие - СЪЩИТЕ.. Всичко друго - мафия,мутри,медийна свобода е ПРАХ и ШУМ в очите и ушите!