369

До 272

преди 3 години

Премиер ще е младия премиер с харема безпартиен с нова партия докога ще пробутваш костовиста и чалгаря няма да стане няма да са те той ще е

368

Христо Христов

преди 3 години

"Христо Иванов като десен дали си дава сметка, че с това, което прави, връща точно тези хора на власт" - демек всеки който изкарва кирливите ризи на герб е комунист, а който ги крие - европеец и атлантик.Ама ние това за ес и нато си го и знаем.:)

367

Натам анисване

преди 3 години

Тръгвай към,площад Тянън-мън у Китай,ГЕРБерски--***

366

Анонимен

преди 3 години

Начесахте ли егото на Тиквето бре ?И сега какво ще управляваме(крадим)пак ударно!Аааа? Да ама тоя път не познахте!

365

само Герб

преди 3 години

Бойко може и да си отиде,няма проблем,но на изборите пак ще ядете дървото!

364

ми съберете ги

преди 3 години

До днес герб се събраКакво чакате!?Айде събирайте недоволните под мъдрото ръководство на БСП,та да цъфнете и вържете!Умрем за бъркотии,а?!*** нещастни!

363

Mister Cro

преди 3 години

И за какво точно беше тази сбирщина!

362

Анонимен

преди 3 години

Герб се спихна

361

Анонимен

преди 3 години

До днес герб се събраУпс,натиснах ти грешно минус,вместо плюс.

360

здравната къса

преди 3 години

глоби за организаторите - не са спазени 3-те Д-та = ПОЗОРНО и НЕКОМПЕТЕНТНО

359

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАми Бойко поне даваше на хора и институции,когато му поискат,а преди караха на фотосинтеза хората в България.Нека да имат хората в България,не озлобявайте едни срещу други,а си помагайте,,по-добре да имат,отколкото да нямат и да напускат страната!

358

днес герб се събра

преди 3 години

на площадче барбар с гостите от други партии, а ако се съберат независимите протестиращи от всички градове в страната и чужбина = ще се напълни цяла софия

357

Радослав

преди 3 години

До 389Че кога това правителство е било законно?То едвам събира 17% от всички гласове и говорите за законност? Целия парламент събран на едно място не събира дори 40% от гласовете. Защо президент се избира с поне 50% гласове от всички имащи право да гласуват, а той е парадна фигура, а действителната власт да се избира с има няма 5% от гласовете? За цялото герб са гласували половин милион по малко от колкото само за президента. То целия парламент не представлява дори и половината гласоподаватели

356

Анонимен

преди 3 години

До Ко4анНикога няма да гласувам за нови партии,новите партии винаги са ни вкарвали в още по-голяма катастрофа и трагедии!Най-добре беше при БСП,ДПС. А ГЕРБ също не са лоша партия,но когато Цвък се оттегли от ГЕРБ,решиха да ги свалят от власт.Що не ги свалиха преди това?

355

Анонимен

преди 3 години

Бащицее,на кой ни оставяш миличък?Ами още две вили имам да довършвам и за три държавни поръчки чакам!Бива ли тъй?Хайде задръж още малко.

354

оставка

преди 3 години

I double dare you + незабавна независима ревизия на хазната

353

Радослав

преди 3 години

До Защо?Защото цялата държава и целия държавен бюджет е за да може Бибитко да си избива комплекса за малоценност! Самия факт, че той обещава неща които още не са гласувани в Парламента при положение, че сме ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА и всички герберчета се строяват да гласуват по навик както си бяха свикнали при БКП трябва сам по себе си да ти покаже, че държава тук няма! Щом уж министър прецедателя си няма дори бегла представа как фунционира тази държава, какво очакваш от тия под него?

352

много хитро

преди 3 години

някой друг ще носи отговорност накрая, а стия чекмеджета ще му помогнат да изчезне яко дим ...

351

Анонимен

преди 3 години

И мандатност!Два мандата най-много и пътя.Какво ми се моткат по десет години,омръзнаха на всички и какви толупи станаха!Ай,стига вече Сахери със Сахери!

350

Анонимен

преди 3 години

Не искаме правителството да си тръгва,искаме да си изкара мандата до края и на следващите избори да се реши кой да управлява!Престанете да правите диващини,подлудихте цялата държава с ***,отщините си,нека си изкарат спокойно мандата до края законното правителство!