124

Хей протестъри

преди 3 години

Ще правим любов със вас !

123

Оставка на Мутрите

преди 3 години

Оставка на МутроФатмака,оставка на г-жа Лъжа,оставка на сестра Галева

122

Дядо ВИ

преди 3 години

Платките в гората, не им е място по пътищата...Защо не може да се протестира без да се пречи на хората...защото няма да ги дават по всички телевизии кака хрупат и пият бирички и то остават по 10-20 човека...

121

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 143: щото мъченици не ни трябват. Ще стиснем зъби още някой и друг ден и господарите като загубят интерес тия сами ще си демонтират палатките.

120

#НАДУЙКЛАКСОНА

преди 3 години

До Анонимен 143Полицията ги пази, не разбрахте ли? Затова не можем да се оправим с тия на*команчета както можем и заслужават.

119

Анонимен

преди 3 години

Протестиращи простаци!

118

one of...

преди 3 години

Заслужаваме по-достойни противници от тези бабанасти протестъри на сестра Галева. Тези не заслужават и плюнката да си изхаби яовек по тях. Даже миските са по-умни :) "Искаме светло бъдеще" хахаха как, бе ***?

117

Анонимен

преди 3 години

до "до 59 Реалист"Щом си на същото мнение , значи мислите еднакво !"Когато всички мислят еднакво - никой не мисли достатъчно "Дори и да е включил и втората си мозъчна клетка !За да оправдае надника на герберастки *** !

116

Анонимен

преди 3 години

ЧУДЯ СЕ САМО КАКВО ЧАКАТ ШОФЬОРИТЕ НА СРЕЛИТЕ КОЛИ,А НЕ СЛЯЗАТ И ЗАРИТАТ ДРОГИРАНИТЕ ОТКАЧАЛКИ

115

като ви пречат

преди 3 години

Протестите ,най -- много да почнете да мрънкате още повече !

114

Анонимен

преди 3 години

ГЕРБ да падне от власт и ще видиш кой има бъдеще и кой няма. Те навремето МаяМа, Корнито и другите и те така викаха - "тия с протестите са хора без бъдеще". А я ги виж сега, борят се за огризки и те, и фенчетата им. И вас това ви чака.

113

До блокиращите

преди 3 години

И ние ви обичаме. Да ви блокират в Орландовци.

112

Анонимен

преди 3 години

А като затварят пътищата за ремонт на ремонта на ремонта на ремонта, не ви пречи?

111

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 129Не са прогресивната част на нацията. Това са дегене*ати без бъдеще, затова са там. Прогресивната част на нацията заляга над учебниците и в офисите и не й е до това. Затова прогресивната част на нацията ще им забие шута на мутрестиращите когато дойдат избори, когато и да е това.

110

Анонимен

преди 3 години

Какво толкова ревете, че не можете да си вършите работата от протести.Каква работа и за кой работите, за мафията ли?Народа търпя 10 години мутенско-мафиотска диктатура!Край, свърши се и да ревете и да не ревете!

109

Анонимен

преди 3 години

Опитаха да организират контрапротести в подкрепа на Боце, ама какво се оказа? Че ако го направят, ред градове ще останат без общински служители :)Това е то... Чиновници + роми = герберска власт.

108

Анонимен

преди 3 години

Не остана място за " националния борец" срещу турското робство Др от " Дай българия" Хр. Иванов ( Росенеца), само дето избяга от собствената си пресконференция защото журналист му зададе въпроса : КОГА ЩЕ МАХНЕ ЗАГРАЖДЕНИЯТА И ОТ ЧАСТНИЯ ПЛАЖ НА ОЛИГАРХА ПРЕСТЪПНИК ИВО ПРОКОПИЕВ!?!Лицето иванов си подви опашката като изнасилено кутре от господаря си. Защо не махнеш ЗАГРАЖДЕНИЯТА и на прокопиевата резиденция? Пари, ОБВЪРЗАНОСТИ....

107

ЗДВП

преди 3 години

До Анонимен 96Не е незаконно, но когато потока от хора не спира идват служители на кат и маркировката не важи. Да ти го обясня па дано ме разбереш:Потока от пешеходци не спира, но и те са участници в движението. Кат преценява , че има огромно задръстване и изпраща служител/и и пешеходната пътека се регулира от тях. Такива тарикатлъци в махалата от където си дошъл.Най мразя пapцали, като теб/тия да ми се правят на хавлиени кърпи. Колкото и да не ви се иска Борисов ще е няма да сте вие.

106

мери

преди 3 години

много скоро ще си подадете оставките

105

Анонимен

преди 3 години

Чак си направили удобства... Офис пространство, дивани... И яко селфита. Е ако това е прогресивната част на нацията, значи вече с е е-ло майката.