252

Анонимен

преди 3 години

Давай Борисов с теб сме!

251

Анонимен

преди 3 години

Да попитам симеон сакскобургготски да не са го изяли вълците в,, царска бистрица,, че само той не изразил мнение за протестите в България. Голям пропуск на журналистите, голям

250

Анонимен

преди 3 години

Протестирам против протестиращите мащехи!

249

Анонимен

преди 3 години

Мдаа, трябва да се изринат всички, никой да не остане :) Надявам се младите да започнат на чисто, без да са обременявани :) Между впрочем, тролчетата ще мият ли зад нука на Боко в затвора, само питам :)

248

Анонимен

преди 3 години

С биричка и наденичка,с 50кинта дневни,кой да ви повярва!?

247

Анонимен

преди 3 години

След вуйните на Манолова какво още! Свършват ви патроните!

246

Анонимен

преди 3 години

Браво Сачева-каза им го.

245

Тиква стриит

преди 3 години

Абе не знам ама...

244

Анонимен

преди 3 години

Е какво още ще измислят тримата ***? Кучетата лаят,кервана ги заобикаля и си вървии!

243

Анонимен

преди 3 години

Къде ще се завреш като му дойде времето,като имам предвид габаритите ти.***, хората не ви искат.25-ет дни те са по площадите за да изразят тежката си омраза към вас.Не се крийте като охранени съсли в бърлогите си.Тръгвайте си с мир,за да няма пациенти на "Пирогов"!

242

Анонимен

преди 3 години

Знам какво е да се гледа дете аутист.Защото такова има сестра ми. Знам какво е да не спеш денонощно, особено когато е в криза.Тези хич не приличат на майки. По-скоро на мащехи.

241

Анонимен

преди 3 години

Тия вуйни изложиха Манолова пак! Чак троловете не искат да ги коментират! Пълна излагация!

240

К

преди 3 години

Тези палатки били дарени от фирма, като стойността на шатрите и палатките е между 250 и 500 лева за всяка. Според сигнала до сайта ни никой не давал обяснение на протестиращите кой седи зад тези удобства, които им се предоставят. Неофициално най-смелите сред революционерите, които подкрепяли акцията на Отровното трио, получавали сериозна финансова премия

239

К

преди 3 години

изглежда получават добро финансиране това се видя и от скъпите хранителни продукти, които изхвърляха на паветата с кофи (яйца от пъдпъдък, чери домати, свински уши). Отровното трио твърдят, че тези продукти са им дарени, но така и не поясниха от кого.Tribune получи сигнал от читател, който твърди, че е бил част от организацията на протестите. По думите му, стойността на луксозните палатки, поставени на две столични кръстовища, е 26 000 лева. Тези палатки били дарени от фирма, като стойността на шатрите и палатките е между 250 и 500 лева за всяка. Според сигнала до са

238

Анонимен

преди 3 години

И тия крокодили ако са майки,аз съм космонавт!

237

Анонимен

преди 3 години

Значи, протестират някакви майки, под ножа :)) Протестират ромски майки, всичко е окей :))) Бойко, обичаме та :)

236

Анонимен

преди 3 години

А бе тепърва ще четем и видим коя каква майка е! Това да правиш децата свидетели на улични скандали и по нощите да ги излагаш на покрива на микробуси, преди това да ги караш да разстилат черни чували и да им даваш в ръка картончета с написани протести,това е за прокурор!

235

ОСТАВКА СЪД И ЗАТВОР

преди 3 години

По действителен случай!!!!!Бай *** прелитайки над територията казва на Севда..."Абе Севи, ще взема да хвърля една пачка евраци та да зарадвам некой пенсионер"....А Севда му рекла: "Ама Буби не чуваш ли народа, ако ти скочиш сите българе ще се зарадват!!"Скачай Баце, зарадвай матреяла!!!

234

Анонимен

преди 3 години

Божков ТВ,докога ще се подигравате с абонатите на кабелни.Защо плащам вашите левчета? Искам да гледам новини с КАННА Рачева,не с Християния! И не искам повече 30 мин с омръзналите протести!Пускайте метеороложката да минава първа, че не мога да ви търпя политическите глупости.Ясно ли е??

233

ПроСоТо

преди 3 години

До #НАДУЙКЛАКСОНАлеле!....Такъв ербап не бех срещал скоро!..Но какво ще кажеш,смотан/а,вместо клаксона,да надуваш на Тиквата..висящото над "дисагите" му?Нема ли "кяра" ти да е по-сериозен?..Или Мутрьо вече гледа да не ви плаща,че са не знай на него колко парици ше му потребат?....м/у другото,извеяничке,използването на звуков сигнал в населено място е забранено от Закона!За разлика от протестите,които са КОНСТИТУЦИОННО ГАРАНТИРАНИ!но като си купиш кола и изкараш книжка,може и да ги р