48

Анонимен

преди 3 години

Какво си свършил ли ми поръча някакви ти самолети където както е тръгнало май- повече от нас няма да ги видим.

47

Анонимен

преди 3 години

Обеща да върнеш казармата, че много епилирани младежи в България, но не би.

46

Анонимен

преди 3 години

Самолетите са купени без конкурс. Просто американците ни тропнаха по масата и ни казаха, че трябва да купим от тях, а нашите козируваха, обявиха че решението е геополитическо и че е проява на евроатлантизам, и платиха толкова, колкото им поискаха, без дискусии.

45

Анонимен

преди 3 години

Много просто е!Нищо не си започнал и за това нямаш и нищо свършено!И това е причината да се иска оставкат!

44

сминдух енд чесън

преди 3 години

Подлец по душа и призвание.Не е единствен.Все пак някой трябва да крепи и защитава статуквото, което разяжда обществото.

43

Анонимен

преди 3 години

Агент Иван с терасата от 460 кв.м е по-нагъл и от Барба Ганьос.Продавача на паспорти отдавна трябваше да е в затвора.

42

Анонимен

преди 3 години

Какво означава свършил , несвършил? Част от правителството си и трябва да си ходиш заедно с него!

41

ПРИЧИНИ ЗА ОСТАВКА

преди 3 години

1. Не си български войник служещ на родината, а охранен гол ***!2. Наистина не си свършил нищо, освен да се подписваш където ти кажат!3. В следствие на т.2 СИ отговорен за злоупотреби за източване на милиарди от българските данъци!4. Тези на които вече не им е смешно дълбоко се срамуват от пропадането на някога великата българска армия, за което си отговорен и ТИ!5. ТИ и цялата ти политическа организация с комерсиална цел не сте нищо повече от патерица на мафията!

40

Анонимен

преди 3 години

Ох, добре че ще се махнат скоро заедно с плешивия генерал.

39

Анонимен

преди 3 години

Покупката на СТЕЛТ F-16 толкова са невидими,че никой няма да ги види никога.Паспортгейт и най-голямото подкрепата за Ким Тик Вун!

38

Анонимен

преди 3 години

Събирай си Джинбазки, Сиди, Контрера и останалите кифли от партията и се омитай !

37

Валерката /шкемето

преди 3 години

Играта е следната:Ние искаме, предлагаме герб не дава.

36

Анонимен

преди 3 години

Самолетите, които сме платили, никога няма да бъдат произведени и доставени. През 2027 година, когато е договорен крайния срок да бъдат доставени, след като са държали почти 8 години платените пари, ще ни съобщят новината, че няма да получим F 16, но парите няма да върнат, ще почнат да усукват колко още трябва да доплатим, за да получим друг тип примерно през 2035 година.

35

Козяк 16

преди 3 години

Каракачанов има заслуги за подписването на договора за Ф-16. Каква е степента на неговата вина може да установи само следствието. Но договора (предплащането?) в този си вид е в ущърб и вреда за Република България и в полза на чужда държава. Не са малко политиците по света, които при подобен казус са търкали наровете с години. При свястна прокуратура това се тълкува едва ли не като предателство, саботаж и все в този дух. Известна личност, която има честта да опита кауша беше Юлия Тимошенко.

34

ПЕШО

преди 3 години

До АнонименЗАЩО ДАДОХТЕ МИЛИАРДИТЕ НА САЩ А МОЯТА БОЛНА ЖЕНА КАРА С 250ЛВ. НА МЕСЕЦ.ЗА ТОВА ЗАСЛУЖАВАЩ НАРОДЕН СЪД .КАКВО ЩЕ НАПРАВИТЕ С ТИЯ 8 ИЗТРЕБИТЕЛА ? САМО ОЩЕ МИЛИОНИ РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА.

33

Бау

преди 3 години

Направи поне едно коремно! Аз съм на подобна възраст, даже по дрът и като падна пандемията се разходих из градската градина. Гледам - спортни уреди и разна младеж и някой дрът пей се въртят там! Хвърлих салтамарката, викам - да не се изложа!!! По груби сметки, 32 години не съм се хващал за лост. Идвъртях 3 коремни, взех си якенцето и се изнесох да не притеснявам затлъстялата младеж. Пейрасите вече бяха се разбягали....!

32

Анонимен

преди 3 години

Шкембе войводата всичко, което си свършил, свършил си го като кучето на нивата.Само за престъпната сделка с осемте "златни" самолета, си за затвора, не за подаване на оставката а за затвора.

31

Анонимен

преди 3 години

Стига вече агенти във властта !

30

Анонимен

преди 3 години

Къде са самолетите, къде е армията?

29

ПроСоТо

преди 3 години

не е за вярване,че такива ПРИМИТИВНИ елементи като Шкембе,ромът "Симеонов",Банкянската Мутра",Кърджалийската.."хубавица" ,Каскета с чалмата и другите от Харема,"дърпат конците" в нашата.."Измъчена географска територия"!..не е за вярване,но е факт...."Вятърът тихо дървото клати..Ние го гледаме с бати....Ега ти.."