147

Анонимен

преди 3 години

Тези протести са ми много странни - първо: предсрочни избори почти сигурно се печелят пак от ГЕРБ, какъв е смисълът от оставката на Борисов тогава. Това или е малоумие или е умен ход на герберите.Второ: каквото и да сменим в системата или конституцията, хората на ниските нива в институциите си остават или дори да се сменят, пак ще са същите корумпирани, мързеливи и надути, просто това е манталитета на българина. Мантрата - да изметем тези, пък които и да дойдат ще е по-добре, изобщо няма шанс.

146

оставка без избори!

преди 3 години

До Василпак ще ни излъжат!

145

Анонимен

преди 3 години

На тия протести са загубеняците на България ! Хубавото е, че само няколко хиляди !

144

Виждащ

преди 3 години

ПРОТЕСТЪТ НЕ ЖЕЛАЕ НИКАКВИ ИЗБОРИ, А НЕОГРАНИЧЕНА И ПЪЛНА ВЛАСТ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕШЕТКАТА!!!!!!

143

Анонимен

преди 3 години

До ТеорияНикой няма да гласува освен ГЕРП и си правят Борисов 4.

142

протестите

преди 3 години

Ако не бяха толкова опорочени и фалшиви можеше и да ги подкрепя.

141

Анонимен

преди 3 години

Най-добре е една партия ГЕРБ ще обедини всички партии и ще печели по 99 %. То и сега ГЕРБ имат 90 % след коалиция с ОП, Маришки и тайна с ДПС. По-добре е да не се крият и тия коалиции са цирк пред избирателите че има демокрация. Радев се опита но и той е генерал на ГЕРБ и трябва все пак малко генералска демокрация. Другото е пазар и пари. Короната направи само протести, но пак са си ГЕРБ, защото вдигнаха пенсии и заплати. Вярно на ГЕРБ вдигнаха с 1000 лв, а на другите с 50 лв но си е мазнинка.

140

Пешо

преди 3 години

За да се открие престъпник се търси мотив. При сегашните протести се пита "кой ще има най-голяма полза от събаряне на правителството"? Протестиращите ли ? Определено НЕ! Ще последват избори по старите правила и никой не се наема да предвиди "кой ще спечели", "какви коалиции ще се направят" и т.н.. Най-вероятно ще има голям период на лутане и бизвластие, защото парламента няма да работи. Кой през този период ще е на кормилото на държавата??? Отговорът е яснен и този е в дъното на протеста!

139

гогич

преди 3 години

До ШЕСТ МИЛИОНА (мишоци)Кви 6 мил., за тия гербавите гласуваха около 1 мил., и то голяма част от които май не точно както трябва ......

138

Въпрос

преди 3 години

А Румен ЧеГевара какво изскимтя по въпроса?

137

До 145

преди 3 години

ПРОТЕСТЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ИЗБОРИ, А ПЪЛНА ВЛАСТ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕШЕТКАТА!!!!

136

Секача

преди 3 години

Слави е с комунисите на 1000 % процента... не мисля, че ще има толкова заблудени за него

135

Пич

преди 3 години

"Аз пък ще гласувам за Слави Трифонов!"Обикновенно когато човек е глуупав поне си мълчи, явно ти и това не можеш да направиш ...

134

анонимен

преди 3 години

Тези протести са в подкрепа на олигархията, в лицето на Васил Божков и свързаната с нея "Да, България" на Пинокио, който стартира на плаж Росенец с българския флаг! Няма как да ги подкрепим! Младите са манипулирани и нямат визия за промяната!

133

Анонимен

преди 3 години

Аз пък ще гласувам за Слави Трифонов!

132

Секача

преди 3 години

Ах колко тъпо ще им стане на протестерите като видят волята на народа по избори ! Герб/Патриоти/Марешки това е !

131

1

преди 3 години

От центъра на събитията за вас предаде Канна Рачева БТВ

130

Анонимен

преди 3 години

До ТеорияИма някакво участие и Чалгаря ,но за Парламента няма шанс...НИКАКЪВ!

129

Анонимен

преди 3 години

Галъп интернешънъл много йезуитски увъртат нещата.Българинът ИСКА промяна на изборните правила и после избори.И колко прогерберски са отговорите- "много одобряват", "почти одобряват", "немного одобряват"... обаче все отговорите се въртят около одобряват.Продажници!

128

Теория

преди 3 години

този протест се прави с цел за да гласуват повече хора за Слави - Всички отвратени от отвратителните протести и управлявалите до тук.