106

Мутрата ББ

преди 4 години

Всеки един ден оставане на власт на ГЕРБ и Мут#рата пазвант на коли Бай Миле е пагубен за БГ.Тази мут#ра няма да си отиде по мирен път.В нормална държава Боко Алтънчето щеше да е в следствието, а после и в затвора за недекларирани милиарди - 34 хиляди лева е декларирал.Злоупотреба с власт - Ра#змажа физиономията.Корупция - акциите в Дънди на щерка му, официално изявление на Дънди.Една мут#ра съсипа БГ за 20 г. в управлението, депутат, кмет, глав. секретар и премиер.Необразован про#стак.

105

Довечера бабикянов щ

преди 4 години

Ще се пукне. Бошков е пратил един с тънка игла и като се провали поръчката арменчо изгаря пуууук :))))

104

Анонимен

преди 4 години

Само човек, който е на същото интелектуално ниво като чобанина от Банкя може да го защитава с такъв плам. Сега ще завалят минуси, защото дори собствените му *** се обиждат да бъдат сравнявани интелектуално с каруцаря.

103

клетва за трол

преди 4 години

До Пак съм Яако никога както казваш не си гласувал за герб, ти пожелавам да живееш 120 години, но ако ПЛАТЕНО лъжеш и си гербава свиняяя, дано пукнеш незабавно.

102

ДО ТОНКАТА

преди 4 години

Eбaлu ли са те "няколко стотин" човека? Щото май това ще ти се случи, Тонке. :)) :)) :)) :))

101

Пак съм Я

преди 4 години

На 20 дрогирани и пияни протестъри се падат 200 сейрджии, бадеваджии, провокатори и членове на ДС, БСПк и случаини зяпачи. А на изборите протестърите ще са за гъби или за риба. Закривайте седянката и се хващаите на работа.

100

Анонимен

преди 4 години

В центъра на София има хиляди протестиращи.Евала българи!

99

Здрасти

преди 4 години

Дано те ликвидират. Протестира се да не те управлява мутра а ти искаш да бягаш от протеста ? Децата ти утре мутра и комунист ли ще ги оправлява?

98

Анонимен

преди 4 години

До Българка ,защото си простаааа.

97

Тонката

преди 4 години

Аз виждам една безпомощност на улицата:):):):)Нито Велинградския Али Баба нито Радев успяха да изкарат Народа на улицата:):):)Вчера и синдикатите ги отсвириха,по-рано и футболните агитки,а неутралните хора отдавна им казаха НЕ:):):):)И на улицата 1000 човека искали оставка на Кабинета и Главния прокурор:):):):)Некви вицове:):):)

96

Анонимен

преди 4 години

Банкянския селнджър видя, че трите автобуса жан гали нищо няма да стане и пренасочи надниците към форумните си ***.

95

Анонимен

преди 4 години

Де що има наркоман-сичкото кеч на площада.

94

Анонимен

преди 4 години

До Браво на МладитеМладите са наркомани, разбира се говоря за едни 70%, има си читави измежду тях :) Тролчетата могат да ти ядът само шпека, засрташено им е съществуването, те затова тролят :)) Тонки монки под ножа, сигурно си мислят че ще сплашат някой с Тихина или Догановите сараи хахахах :)

93

Да бе

преди 4 години

До ТонкатаНяколко стотин файтона, може.. да.

92

Анонимен

преди 4 години

Отвсякъде му личи на този какво жалко провокаторче е. "Компютърен инженер" с вид на арабска мутра, с черно X5 с черни джанти и затъмнени стъкла, обаче примерен образцов гражданин. Евтиният ПР на ГЕРБ се опитва да втълпи как протеста пречи на свестните хора да си вършат работата и да отклонят напрежението в посока различна от исканията на протеста.

91

Няколко стотин? :))

преди 4 години

До Тонката"Няколко стотин весели момчета и момичета""Ние,вие 1000 човека с 1000 зора на протест:):):):)"Последно?

90

Сандо

преди 4 години

ако не беше лято протестите щяха да са в пъти по слабислед короната много няма кво да правят така или иначе

89

Няколко стотин? :))

преди 4 години

До Тонката"с 1000 зора на протест:):):):)"Охооо ти за 2 минутки даже увеличи бройката от няколко стотин на 1000... добре е. Добре е.Продължавай така моето момченце. В добра посока се движиш. :))))))))))

88

Тонката

преди 4 години

До Няколко стотин? :))Няколко стотин в цяла България аре да се доуточня:):):):)

87

Анонимен

преди 4 години

До Тонкатамисирка, всеки софиянец вижда протеста че е многохиляден и ти се присмива, провинциален гербестомутров задръстеняк