117

Анонимен

преди 3 години

И тоя изпълзя да дава акъл.Нагушихте се по времето на "царя"и сега сипете мъдрости от екрана.Заслужаваш да ти вземат всичко,каквото си откраднал от нас и да живееш с 200 лв.на месец.Зловидя ти се за трохите,които отпуснаха на пенсионерите.

116

Анонимен

преди 3 години

За мишоци като Василев, препоръчвам да видят какво се случва в Русия.На кого какви пари дават, как им се развива кризата с вируса (спада заболеваемостта всеки ден).Ако безмозъчното ни държавно управление беше направило нещо такова, щяхме да сме добре.

115

Анонимен

преди 3 години

до ААИ той ли ти е виновен,че пенсията ти е 350лв?Смех!!!

114

Анонимен

преди 3 години

Айде пак комунистите,социалистите...И това отроче е родено рез соца,а тъй като тейко му е военен от бна е имал мъни след промените да го изпратида учи в Будапеща.Не са му забранили,както е направил бащата на пребитото момче с боко борисович...ха ха.Аман от търпи теоретици,най -вече практици.

113

АА

преди 3 години

Нека г-н Василев да изкара един месец с пенсия 350лв .Веднага ще каже,че пенсията е малка ,защото съответния "търтей" пенсионер не е мислил за старините си.А този "Търтей"е участвал в построяването на всички обекти на приватизация,които г-н Василев и подобните му са се възползвали.

112

Анонимен

преди 3 години

Тоя ненормалник от къде изпълзя с неговите съвети?И какъв бизнес? Робовладелци!

111

Сопот

преди 3 години

Хора , познавам човек който построи голяма къща . но съкрати поне 10 работника и то в месеците март-юли , дали е облян от позитивна енергия Така , че има хора на които мерки не им трябва

110

Таратор

преди 3 години

Т.е. ако избираме, къде да се влеят пари, за предпочитане е да отидат за пенсионерите, а не за бизнеса, така ли? Разбирам, че всички искат кръвта на Гешев и Кратуната, както апропо и аз, но това означава ли, че държавата се нуждае от популистични мерки като да налее пари под юрганите на бабичките? Бизнесът - това не са само Гелосания, Прасето и другите олигарси. Повечето хора работим за малкия бизнес, който ще пострада най-много към зимата.

109

А

преди 3 години

Нали протестерите искат нови хора в политиката да дойдат от чужбина. Тоя и Милен Велчев бяха такива. Защо ги плюете.

108

няма промяна

преди 3 години

Ако управляващите имаха намерение да осъществят "антикризисните" мерки, щяха да го направят още от август- септември. Това отлагане във времето не е случайно. Кой знае още колко пъти ще променят мерките и ще орязват парите, които обещаха да дадат. Този филм сме го гледали неведнъж.

107

Вампирчо

преди 3 години

дава канибалски акъл. Друго не можеш да очакваш от поредното корупционерче. Но този специално още трябваше да си излежава дългата присъда за огромните щети и пропуснати ползи, които нанесе на държавата. За съжаление живеем в държавата на мафията и никой от тях никога няма да си получи заслуженото. Днешните също.

106

Анонимен

преди 3 години

Сега много тука пишат,ама не са в час.Никито не открадна затова се показва и говори свободно.Той направи друго.Тези дето ''усвояваха'' той ги хвана да им инвестира парите,да ги изпере иначе казано.Има акъл и си бръмчи на % от тях.Знае къде да вложи за да изкара пари.Много е прав,защото ако видите другите държави как си пазят бизнеса,друго ще заговорите.Да раздаваш пари на пенсионерите и то не по цяла пансия а някакви си 50лв. е подигравка.

105

Анонимен

преди 3 години

БСП АКТИВИСТИ ПРОТИВ НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ. БИЗНЕСА МНОГО ПРЕЧИ НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКОТО РОБСТВО.

104

Анонимен

преди 3 години

г-н Василев , нямам нищо против да дават на пенсионерите Нелогичното за мен е да се сваля ДДС на вино и бира на 9 % , разбирам че тази мярка е за подпомагане на туризъм и ресторанти , но сметката за крайния клиент не пада и не облекчава хората , а трупа допълнителна печалба на ресторантите Много по - добре щеше да бъде да има намалено ДДС на основни групи храни Иначе одобрявам мерките , дори смятам , че на есен трябва да се премине към "хеликоптерни пари"

103

Анонимен

преди 3 години

Николай Василев е прав

102

Анонимен

преди 3 години

Сега са хвърлили око на жилищен комплекс в Красно село,построен от Божков.Открили,че жилищните сгради са с 30 см.по-близко една до друга и трябва да се конфискуват.Царе са на конфискацията.***,че прави бизнес,ако не се отчиташ на мутрите подобаващо.

101

Анонимен

преди 3 години

Някой вярва ли, че тези "антикризисни" мерки ще се изпълнят на есен?

100

Joko

преди 3 години

Този е един от поредните крадци. Щели да дадат на пенсионерите по 50 лв, и ??? ! ! ! Това пари ли са бе *** де рас ? къде ти е моралът ( ако въобще имаш такъв).

99

ха ха

преди 3 години

Активен управител на активите в бг.Активен мошеник.Царчето все такива ги довлече-умни и красиви.Сегашните младежи имат май повече акъл.Еволюция....

98

Анонимен

преди 3 години

До АнонименПРИМИТИВИ СРЕЩУ БИЗНЕСА