429

Анонимен

преди 3 години

Радев с бяла риза и вдигнат юмрук , Нинова днес с бяла риза Нека експертите да ви кажат какво означава и дали е случайно

428

Партиен член

преди 3 години

НЕ Й ВЯРВАЙТЕ НА ТАЯ! Няма нищо,а само голи обещания и съмнителни намерения облечени в кадифе,за да галят ухото...А иначе плановете са за по-нататъшно ограбване на народа и присвояване на тук-там останалите ценни за страната мощности и нескон чаемо хленчене,че има много тгрудности...Кога при социалистите еме били добре ?! Или да се върнем още по-назад,когато МИЛОСТИВО разрешаваха да си купуваме по ...ТРИ килограма цитрусови плодове,а по-късно по 16 долара при излизане в чужбина ?!О,не - МЕРСИ !!

427

Анонимен

преди 3 години

До БСП са гад.инидъртите като са се опарили та що, да не би да са сменили партията? Изпускат се в гащите вече, но продължават да гласуват за червената чума. Защо? Как? Отговор: ***!

426

Анонимен

преди 3 години

МАЛОУМЧО ПРЕБОРИ ЛИ ПАКЕТА МОБИЛНОСТ?

425

Германска пивоварна

преди 3 години

Значи, ако Нинова вземе пример от по-интелигентната опозиция и дебракира на някой от сараите на Доган и вземе, че се сбори с някой от охраната - ще гласувам за нея!Само да не води много традиционни привърженици, че на някой няма да му издържи сърцето. Те като ги гледам без маски ще поналеят за съжаление...

424

Няма да мирясат

преди 3 години

Ако не забранят тази доказано престъпна партия и онези, в които е мимикрирала, комунистите/социалистите няма да мирясат, докато не затрият България и бълг. народ окончателно.София е огнище на зараза, други райони са също така опасни огнища, но Корнелия ги събра в София не за друго, а за да подлъже неориентирани наивници, та ха дано се излъже някой да гласува за БСП и тя пак да успее да се набута поне в парламента, а ако наивниците са повече, да докопа властта и да надмине Тошо и Жан по грабеж!

423

Байфидан

преди 3 години

Думите, че БСП имали почтените и честни хора да управляват направо кърти. Особено пък ако Кирчо куфарчето с долари стане лидер.

422

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 482Не си прав. 2009-та ги вдигнаха преди изборите. Те да оберат овациите, а ГЕРБ да плаща. Като финансов министър Орешарски още в края на април бе наясно, че октомври-ноември 2009-та парите в хазната ще свършат. А на какви фактури минаха през мен в последния месец на правителството на Орешарски бедната ти е фантазията.

421

haha

преди 3 години

До manГЕРБ, и ДПС идват на власт. После горко ни.

420

БСП са гад.ини

преди 3 години

И ние знаем какъв е вашият план. Всеки път едно и също - Луканов, Виденов, Станишев, Орешарски. Колко пъти? Жалкото е, че тези 20-годишни младежи на площада не са се опарили. Но така е, и те един път ще трябва да изпият горчивата червена чаша.

419

man

преди 3 години

Права е жената, те са втора политическа сила. Както и да гласувате, щом има наказателен вот срещу ГЕРБ, БСП и ДПС идват на власт. После горко ни.

418

Анонимен

преди 3 години

Тая да не се обяснява , ами да каже защо Божков и дава нареждания

417

Анонимен

преди 3 години

Тази не връща , тази само взема Защо сина и не учи в Русия , а в САЩ и от къде пари да го издържа ?Публикувайте и данъчната декларация

416

Лафове и...

преди 3 години

Сладки общи приказки на др. Нинова.

415

Ха-ха

преди 3 години

Боже, колко мъка има по тоя свят, боже! ... :)

414

Анонимен

преди 3 години

Абе все се чудя , ако има избори и ако Герб пак спечели , тази как ли ще се озъби

413

Анонимен

преди 3 години

До Един приятел питаВерно бе! Тази върна ли надвзетата субсидия? Та шъ ни оправя! А? Дебелоочие на куб! А сина й в САЩ.

412

Анонимен

преди 3 години

През 2005 -2009 защо не вдигнахте пенсиите и заплатите а ?Защо през 97ма окрадохте народа а ? Защо вие първи се коалирахте с ДПС и оставихте да разполагат с бюджета , а ?Защо винаги през всичките ви управления бяхме на дефицит , а не на излишък , а? Защо първото нещо което искате е въвеждане на прогресивен данък ,а ? Защо миналата година когато все още не беше ясно , че ще има 29 млрд евро не протестирахте и защо когато стана ясна сумата протестирате настървено, а ?

411

haha

преди 3 години

До Един приятел пита 477Каза че заедно с ББ, ЦЦ и големата компания от ГЕРБ са връщали парите ама Влади забравил да им даде разписки щото бързал да си плати наема...

410

Анонимен

преди 3 години

До 470 hahaИ какво е построил Тато? Магистрала до родния Правец и до Пловдив? Пътищата и панелките правени след 80-те са ужас. Аааа чинията на Бузлуджа. И печатницата дето скоро я бутнаха. Кремиковци, Химко и разни други гробници за парите на пенсионерите и спестителите в ДСК жилищно? Магистрали Тракия и Хемус, и софийското метро проекти на трупчета.