42

Анонимен

преди 4 години

Борисов е антикомунист, но е членувал над 10 години в БКП.Борисов е антикомунист, но единствени в Източна Европа имаме агент на комунистическите тайни служби за военен министър.Борисов е антикомунист, но издигна за президент комунистка, член на БКП.Борисов е антикомунист, но подслони в парламентарната си група друг доносник на ДС.Борисов е антикомунист но издигна за кмет на София комунистка, член на БКП.Борисов е антикомунист, но направи член на БКП шеф на бюджетната комисия в парламента.

41

Анонимен

преди 4 години

Даритките реват - Радев е на верен път!

40

Анонимен

преди 4 години

РадеФ- Шишарката да излезе пред строя и да покаже как се прави коремно!

39

Анонимен

преди 4 години

Добра идея.

38

Анонимен

преди 4 години

Да аааа , малки червени общини ще задържат данъците и после услужливо ще ги предоставят на БСП която се кани да управлява , ама още не знае как ще спечели избори София ,Пловдив,Варна,Бургас , няма да гласуват за БСП

37

до 33

преди 4 години

А Бойко защо не създаде Герб през 1994 г., а! И да спаси България от разграбване! С какво се занимаваше тогава! Кога създаде Шайката - когато се зададоха еврофондовете за разграбване!

36

Анонимен

преди 4 години

Предлагал!? А на Стратегическия съвет,той ли предложи акцията с изгасения ток в метрото?

35

Анонимен

преди 4 години

Предлага промени на парче , език който ще се хареса на хората . Реално обаче всичко е празни приказки и някой друг му шепне сценария Цял живот този човек не знае колко струва един хляб , защото е на столово хранене платено от данакоплатеца Сега трябва да се върви към стабилизация , заради огромния шанс даден ни от Европа , а не да се твори болшевизъм ....ама какво ли разбирам аз ...

34

Анонимен

преди 4 години

Е какво ни разби? Един неадекватник постоянно хленчещ като ущипана мома!

33

до 34

преди 4 години

Подражава на г-н Борисов - специалист и шампион по всичко!

32

Анонимен

преди 4 години

спри се бе , ти ли предлагаш бе? що мислиш ,че хората са толкоз наивни бе ?Бсп / Бкп си ти - баш МУТРИ ! те ли ще дадът на Народа бе ? Тея ли бе ? и йончева и тя - АлоУУУУУ Народа помни *** ? Хора,опомнете се - БСП е Мракобесия и Ограбване !

31

Анонимен

преди 4 години

Без правомощия и без пари, Радев ви разби! Що ви пречи като е само фигурант? А!?

30

Анонимен

преди 4 години

Че, то не е нужна експертиза, за да се разбере, че на записите говори Боко Тиквата! Той и за други работи отричаше, но на фотоса се видя и тогава започна да врещи - Дрона ме нападна!

29

УМЕН

преди 4 години

Аз предлагам това недоразумение да си подаде оставката

28

Анонимен

преди 4 години

Защо всеки прави реформи в икономиката. Абе оставете я намира тая икономика, тя затова не върви. Кога ще се направят реформи в административните услуги и здравеопазването? Това е безмислено.

27

до 23

преди 4 години

Стой си в бъллогата или се присъедини към тях!

26

Бау

преди 4 години

Презеденте! Излез, както излезе президента Плевнелиев и каза, че се гордее с младите, умни и красиви хора, които протестират и окупират ВУЗ! Тогава беше много вълнуващо и го хвалеха, а сега - тероризъм!

25

Иван

преди 4 години

Радев е пропуснал петъчния нимаз и пак говори за неща, от които не разбира!

24

Анонимен

преди 4 години

От кога мало_умен се цензурира в сайта ви? Не мисля, че това е тежка обида. Човекът все пак иска да вдигне целия народ на бунт и да срине всичко по възможност независимо , че не предлага някаква адекватна алтернатива за бъдещото функциониране на държавата. С общи приказки не става.

23

Анонимен

преди 4 години

Навремето преди доста години ако не греша беше така. Имаше стотици сметки и параграфи по които се превеждаха осигуровките и данъците. И беше много трудно да се следят. Много глупаво беше. Сега особено когато в един завод работят хора от различни области и общини не виждам логиката. Единственното сигурно, което виждам е утежняване на администрирането, злоупотреби. Някой няма ли да предложи истински реформи. Нагледал съм се безмислени "реформи".