189

Националсоциалист

преди 3 години

България, че ще я пребъде и винаги, абсолютно винаги ще я има е ясно.Въпроса е защо сами си продадохме страната на външните сили, било то Русия или САЩ.За всички е ясно, че партия Герб си е американски проект, а партия БСП руски, ДПС турски, въпроса е защо позволихме тези чужденци да ни управляват държавата ? Ако тия на този протест бяха истински българи, трябваше още първия ден да начупят всички камери на БСТВ, никога не забравяйте греховете на червените *** !!

188

Анонимен

преди 3 години

Добре де,ама защо в 7 часа сутринта.Даже и депутатите не идват по-рано от 9 часа.

187

Шаши

преди 3 години

В понеделник съм ариегард, възможно най - далече. Малко ме би Живков сега и Баце.

186

Анонимен

преди 3 години

Пиленца, нали се сещате кога 1 милион държавни чиновници ще излязат на национална стачка, пък вие почвайте и световна стачка, и вселенска стачка ако искате.

185

Анонимен

преди 3 години

"най-хубавите ти години са били в младостта ти и никоя политическа система ..."-- фалшиво, младите са зелени и глупави,лесно се лъжат и е бил подложен на неистова"демократическа" пропаганда за лаппни-шарани.Колко пъти е бил обект на преки и косвени американскисанкции?

184

G6

преди 3 години

Хората на държавна издръжка са повече от хората заети в частния сектор и в същия момент имаме чекмеджета и спестени данъци. Как стават тия работи?

183

ПроСоТо

преди 3 години

Герб са най успешната партия за момента. Хората усещат това ! Всичко друго е пунта мара...Никои други не са направили повече. Доходи, инвестиции, работа, магистрали и лентички !Напред към ЕС. Сега в Чакалнята, а след 2 години и в Зоната !

182

Анонимен

преди 3 години

Каква национална стачка бълнуваш, то няма работа, България няма икономика, за какво стачкуване става дума.

181

Елдорадо

преди 3 години

България е била силна държава защото един умен кхан(цар), който си е мислил за нацията е влияел на цялата общност и те са го слушали и така сме мачкали всичко наред навремето, но винаги е имало продажни боляри, които за пари са продавали нацията си и са преебавалии държавата и народа...( Радев, Пеевски, Трифонов, Манолова) са сегашните... нека не позволим да влезем в ново робство защото са ви заблудили!!!

180

До 220

преди 3 години

Ти кой си бе говорител на цяла България ли?

179

До 212

преди 3 години

Ами стачкувайте, моитеблизките и приятелите ми имат други приоритети. Да спрем заразата от ковид и смъртта на невинни хора.

178

Българин

преди 3 години

Българи в 7: 00сутринта в понеделник пред парламента!Време е да си върнем България от мафията и мутрите в парламента !Нека всеки си носи храна !

177

Ельоменат

преди 3 години

Герберските тролчррра на чело с Чеборашката. Излезте защитетр тулупа де или ви е страх. Безполови сме и такива. Оставка на тулуоа

176

Анонимен

преди 3 години

Цяла България благодари на Борисов,че ни изведе от кризата през 2008г,справи се с неизвестността от К19 и световната пандемия !Цяла България се смее на тези простаци,които блеят като кози без да знаят какво искат,употребени от интересите на олигарсите погнати от прокуратурара !Цяла България вижда и усеща,че Борисов е най-успешният премиер на прехода и докато БСП,АБВ,Кънев,Слави ,Сидеров и сие са опозиция,ще си остане такъв !

175

Анонимен

преди 3 години

Искате ли да падне правителството? Искате ли високи заплати? Искате ли хубави години живот, всичките ви години да са все хубав живот където всичко да се случва според вашата воля както ви е угодно! Искате ли? Има добра новина за всички искащи - сега сме демокрация и може да искате, излезте на площадите и искайте, искайте, искайте - може да искате колкото си искате при демокрацията! Демокрацията е най-добрата систмема.

174

Буржоа

преди 3 години

Каквото дойде ще се адаптираме.

173

Анонимен

преди 3 години

До АнонименХората си излязаха, без пристрастия, имаше плакати да се изметат всичките 240 дупетати, народа търпя, ама вече му е дошло до гуша :) Естествено други искат да грабнат вълната, но ще видим, народа се е нагледал на глупаво шоу :)

172

Анонимен

преди 3 години

Обявена е национална стачка ,а в понеделник от 7:00ч.започва обсадата на парламента ,всеки Българин е добре дошъл за свободата на родината !

171

Анонимен

преди 3 години

И... Въжета

170

Чебурашка

преди 3 години

До Българин.... Цяла България ще пътува в понеделник в 7: 00ч..... Ще пътуват овцете водени от Корнелия, Костя Копейкин и цялата проруска ***. Масрафа по пътуването го плащат Черепа и Цветан Василев.