1098

Анонимен

преди 3 години

Да бе, Бойко да си отиде за да кацне госпожа Лъжа и Радьо от бутик 'Болшевик'!!!!!!!БОЙКО, СТОЙ СИ НА МЯСТОТО!

1097

Доганеску

преди 3 години

Бойко ни плаши със смъртта, за да се радваме на чумата ГЕРБ...

1096

чичо Гошо

преди 3 години

Г-н Борисов,отидете си с мир.Никой не иска да ви убива или пребива.Живеем в 21 век и нямаме твоята извратена психика на мутра!Но ще трябва да си платиш масрафа от 89-та до сега.Това го изисква закона и народа.

1095

66

преди 3 години

Трудно ще си тръгнат.Шайката е пълна с милиони.Държат всички медии.Имат подкрепата от запад и от изток.Излизат по- паметни и образовани хора с бизнес но са малко.Основната маса дреме по кварталите.За провинцията да не говорим.БСП подкрепя протести на десни избиратели в София,а десните партии са се изпокрили в миша дупка и едни патриоти също.Та кой за кого играе?Тези десни уж инфантили измамиха надеждите на народа.Тези от запад се съюзиха с бившите комунисти.Народа е обречен щото продадоха земят

1094

Бай Коко

преди 3 години

Тази държава май наистина е станала за чупене щом се харесва само на премиера.

1093

Анонимен

преди 3 години

Голяма грешка беше да потрошим 25% от държавата за да спасим шепа червени пенции от коронавирус.

1092

Анонимен

преди 3 години

Бойко Борисов, всички,, приятели,, около теб се оядоха с власт и пари и те изоставиха, оплюха, унижиха и си тръгнаха презадоволени, че си оправиха любовниците и семействата и родата за десетилетия години напред. Освен да ти пожелая кураж и силна воля да ги поставиш на място, което от лакомия и злоупотреба с доверие не заслужават нищо, освен презрение и наказателна отговорност.

1091

Анонимен

преди 3 години

Трябва ми спешно този полицай. Имам сметки за уреждане с автокъща "Шапо и син" с.Енево-Шуменско. Тартора се казва Венци,ако го докараш до комоцио получаваш веднага 3 бона от мен.

1090

Анонимен

преди 3 години

Протестите били платени!Престъпници ходят ...Как си противоречътЕдин престъпник няма да ходи 7 часа за 40 лв.

1089

Анонимен

преди 3 години

Баце,отвори точно тази страница на авторитетния сайт "Днес бг",за да прочетеш,колко не любов, а омраза изобилства от коментарите на българите.99.9%,искат да си тръгнеш безвъзвратно!Ти унижи всички мои сънародници,като ги постави на най долното стъпало по бедност,ниска раждаемост и висока смъртност.Всяка година по един средно голям град от българи,тръгват по света за да живеят спокойно и финансово подсигурени. Баце,ти попиля държавата с тази нечувана корупция.Тръгни си с мир!

1088

Анонимен

преди 3 години

... и хладилни камиони и трупове по детските площадки... тези сме ги чували, Тикво.

1087

Геро

преди 3 години

Дрогираните лентяи,ултрасите,хоратана Божков, децата и внуците на комунистите и привържениците на седем осми се събудиха и плюенето започна. Ех,колко е удобно точно сега Бойко до здаде властта и да видите що е това анархия.Но ще е язък за държавата.

1086

Събо

преди 3 години

Нагъл, ***, циничен!Има ли ***, които да му вярват на тов тепегьоз?

1085

Анонимен

преди 3 години

До Депутат от ГербПо скоро си нанка сладко с пистолет до шкафчето, има и някакви евраци, както и кюлчета злато...Сега сигурно сън не го хваща нарциса, не били такива тъ паци българите, както казваше авера, изпързаля отново...хаха

1084

Анонимен

преди 3 години

Полицията и най големия престъпник да хване не може да го съди и да изпъкнява присъдата!Полицията залавя и дава на прокурорПрокурора обвинява пред съда Съда осъжда въз основа на събраните доказателстваНе допустимо е в правова държава полицуята да биеДа не сме Северна корея

1083

Тонката

преди 3 години

Мутрата спря да плаща! Време е за калъча. :):):)

1082

Депутат от Герб

преди 3 години

Бойко работи от 5 до късно вечер за Българския народ

1081

Анонимен

преди 3 години

Този не спира да удивлява с гнусните си измислици. "когато се пролива кръв на полицаи и се хвърлят бомби по тях" ПРЕБИХА почти до смърт едно съвсем невинно момче! С майка хирург и т.н. Гербери, осъзнайте се, тези бият наред и до вас ще стигнат.

1080

Анонимен

преди 3 години

Те разчитат да се страхуваме за да продалжът да ни мачкатБаба ми каза - Трай аз ако нр съм мълчала нямаше да стигна тазк възраст

1079

Анонимен

преди 3 години

Гроб е ОПГ !