456

Анонимен

преди 3 години

ЗА ФИЗИЧЕСКА РАЗПРАВА С ПОЛИЦАИ,ДРУГИ ХОРА И ПРОЛЯТА КРЪВ,ПРЕДИЗИВИКАНИ ОТ ПЛАТЕНИ ОТ БОЖКОВ УЛТРАСИ КОЙ ЩЕ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТ?РАДЕВ,ТИ СИ ПРЕДАТЕЛ!

455

Анонимен

преди 3 години

ПЛАТЕНИТЕ ПРОВОКАТОРИ,ПРОЛИВАЛИ КРЪВ,ЗАМЕРЯЛИ С КАМЪНИ И ПАВЕТА И ПРЕДИЗВИКВАЛИ ХАОС НА ПРОТЕСТТА - ВЪН!ИСКАМЕ ИНПИЙЧМЪНТ И НА ПРЕДАТЕЛЯ РАДЕВ,КОЙТО РАБОТИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ И В ПОЛЗА НА ПРЕСТЪПНИ ОЛИГАРСИ И УБИЙЦИ!

454

Анонимен

преди 3 години

ИМПИЙЧМЪНТ НА ПРЕДАТЕЛЯ РАДЕВ!БОЖКОВ МУ ПЛАЩА ДА ПРОВОКИРА КРЪВ ,ПЛАЩА И НА УЛТРАСИ И ОКЪРВАВИХА ОТНОВО ПРОТЕСТА ,УЧАСТВАЛИ СА И ХОРА ОТ БСП,ТАТЯНА ДОНЧЕВАБОЖКОВ ПЛАЩА НА ПОГРЕБАЛНИ БЮРА,ДА НЕ ПОГРЕБВАТ ТРУПОВЕТЕ И ДА ПЛЪЗНЕ МАСОВА ЗАРАЗА С КОРОНАВИРУСА! ТАКА ТОЙ ИСКА ДА ПРЕДИЗВИКА УМИШЛЕНИ УБИЙСТВАИ ХАОС,ЗА ДА СЕ ВЪРНЕ НА ВЛАСТ И УБИВА ОТНОВО!ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ И ПРЕДАТЕЛИТЕ И УБИЙЦИТЕ!

453

Анонимен

преди 3 години

Станахме за посмешище пред цял свят с този президент. Вместо да гледа как да помогне в спасяването на икономиката и здравето на хората чрез спазване на дистанция и нормално поведение на държавен глава , той е тръгнал да води партийни войни и да организира масови безредици. Утре не 300 а 3000 заболели от коронавируса ще ни се струват малко. Явно на никой не му дреме, че всички ние плащаме за тези безумия накрая и то плащаме не само финансово , но и с цената на много човешки животи. Струва ли си?

452

Независим

преди 3 години

Президента пари не дава. Бойко, ако и на мен ми платиш за теб ще викам. Или поне ме насочи към кметовете и клубовете по места дето организират екскурзиите.

451

Анонимен

преди 3 години

Фърчилков разделя българите, но много скоро ще си плати! Днес разчита на децата, които викаха по улиците, но утре няма кой да го спаси. Ще бъдете съден за престъпленията си другарю! Вие трябва да обединявате народа, не да въртите интриги.

450

Анонимен

преди 3 години

Дано на г-н Борисов му издържат нервите. За жалост много хора са заблудени от това недоразумение на природата наречено наш президент, което е пълен срам за обществото. То се видя колко са адекватни и хората излезли да го подкрепят - един не каза смислена причина. Извинявайте, но отговори от сорта на 'ъъъъъ' , мълчание , 'не ме интервюирайте', или 'а вие защо сте тук' красноречиво показват колко осъзнат и резонен е този протест на прага на пандемията и успехите ни свързани с еврозоната.

449

Добро утро

преди 3 години

Баце, усещаш ли как ти влиза с 200? Разхвърляй онези пачки и събирай антипротестъри че много ще ти трябват. И глока няма да те спаси.

448

Анонимен

преди 3 години

Малък и изключително *** народ! Пияндури и шматки се кланят на Рундьо, комунисти, Буратино и Славчо! Тръгнали срещу ГЕРБ, нещастниците,

447

РВ

преди 3 години

Извинете, в автобусите раздават ли сандвичи? За един приятел питам.

446

Анонимен

преди 3 години

Радев .Учиндолски . *** . Мая Манолова . Цвъ Василев . Череп , Христо Иванов смешния от дайдъту.....УЖАС....

445

Алекс2

преди 3 години

Така наречения Президент се оказа най обикновен подстрекател и защитник на Цецо Беглецо и Али Баба от Дубай ! А *** в София бол ! Няма по света по либерална полиция от нашата и това превъзбужда наркоманчетата които така се кефят да ритат полицаи !

444

Анонимен

преди 3 години

И президентството с позиция ... разбирай БКП се изказа .. евалата Корни тоя те слуша на къс повод

443

Анкета

преди 3 години

Колко време му давате на Прасчо след сваляне на охраната от НСО?

442

Ванката

преди 3 години

Хора, вразумете се. Защо се забърквате с политика. Не излизайте на протестите. Полицаите бият здраво. Защо са ви болки и неволи?! Я си гледайте кефа и всички на морето. Политиците да си се оправят.

441

Анонимен

преди 3 години

Ей така бият хората, мъкнат ги зад колоните и ги мелят с кубинките. Утре пак да сте мили очички с тези боклуциии и чакали на важда.https://facebook/valentina.kamenarska/videos/pcb.10223098327389531/10223098316549260/?type=3&theater

440

Анонимен

преди 3 години

До фсиафнсакъв мандат -12 години станаха , откакто ГЕРБ са на власт , с едно мъничко прекъсване Едва ли има някой да иска 1200 евро мин. пенсия - поне 250/300 евро при сегашните цени да речем В чакалнята сме по политически причини . Висока ни е инфлацията и не стваме за еврозоната . Намери си доклада на ЕЦБ от миналия месец - в нета го има навсякъде и ще видиш , каква е реалната картинка според тях - не сме изпълнили всички критерии и не ставаме за там все още

439

Анонимен

преди 3 години

Докато няма нищо друго, освен призиви за оставка, ще продължаваме да я караме все така. Пълна липса на идеи. Съмнявам се, че инициаторите на протеста са искали оставки.

438

Анонимен

преди 3 години

Герберските *** и техния вожд няма да могат да спят на мека пухена възгловничка.Само да ви напомня, че от София никой не подкрепи толупа, та се наложи да идват платени от цялата страна предимно роми.Нярода му пшсна от безжбразията и изденотелствата на мафията ГЕРБ и това се видя.Тук на компютъра сте много отворени но на площада бяхте като мишки.

437

Анонимен

преди 3 години

Този руски *** и комунист,каквото и да прави ,след края на мандата му го чакат и ще бъде разследван ...и тогава ще се види какви ги е вършил и той и жена му...Комунисти жалки....В агония сте...умирате...А Йохан вече наистина го няма...