319

Бау

преди 3 години

До МяуЩом казваш .. :D Може и да съм платен от .. Сорос или НПО, или съм .. джендер! Неясно е, но е много възможно!

318

Златена

преди 3 години

Когато роднините на дебилните безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене се заразят с коварната болест коронавирус и недай се боже починат от нея тогава ще разберат ще короновируса е опасна болест и не е за подценяване . Жалкото е ще заради дебилните егоисти българи в България страдаме ние нормалните Българи

317

до 332

преди 3 години

Не е лесно да си от 80%. Но какво направи, за да си подобриш състоянието? Рева в интернет по форумите?

316

Анонимен

преди 3 години

До До 327Над 1500 лева брутна заплата взимат 8,63% от хората на заплатапо документи обаче. Колко са на мин заплата + кинти на ръка?

315

Мяу

преди 3 години

До БауЯвно ти си платен, защото протеста очевидно не беше - какво излиза, че зад позата на загрижен и морален гражданин се крие поредния платен служител на ГЕРБ, зает с пропагандата в интернет.

314

До 327

преди 3 години

Над 1500 лева брутна заплата взимат 8,63% от хората на заплата в България.

313

л0ш пр0р0к

преди 3 години

кога казах какво ще стане, ми писаха минуси и ме триха, чакайте Есента да дойде и след нея Зимата - бедва ви е фантазията какво ви чака! до 2021 оцелелите няма да са много, скоро дали имаш или нямаш пари също ще е без значение, защото икономика няма да има!

312

Анонимен

преди 3 години

Хора, не се съгласявайте да ви пишат болни от коронавирус за пари! Или се съгласете само привидно и вземете кинтите. После си признайте.

311

Анонимен

преди 3 години

Държава няма, всеки да се оправя сам, ви го каза и Бойко Борисов.

310

Анонимен

преди 3 години

До гаменот Китай казаха - Не се ли изолирате, ще стане страшнотова по Каскет ТВ на Нинова ли го чу?

309

Анонимен

преди 3 години

Хората със заплати над 1500, които имат семейства и ипотеки, дали ходят на протести на социалисти и копейкини? Не, защото имат семейства и ипотеки. В момента сме в достатъчно лошо положение с вируса. И да свалите Бойко, кой ще дойде? Леля Цецка от столовата ли? Бай Ставри ще остави геврека и жълтата каляска и накрая ще оправи държавата, както се кани от 20 години ли? Та вие се провалихте да се опазите от един вирус...

308

Анонимен

преди 3 години

Стига се присмивайте и престанете с глупавите си изводи, помислете за лекарите на първа линия и как бихте се чувствали, ако сте на тяхно място.------За доктор Стамов ли да мисля, дето го измислиха да плашат хората? Я идете и разпитайте имало ли е въобще такъв лекар и каква е историята.

307

Анонимен

преди 3 години

До АнонименВчера 330, днес ще са 480. Благодарение на ГЕРБ.да бе, вчерашната сбирщина я организраха от ГЕРБ нали? След 4-5 дни цялата червена cгaн, дето се беше събрала около нищоправeца ще я видим в статистиката. Дай Боже и в другата статистика.

306

ник

преди 3 години

До sofi"Към 9 юли в София са хоспитализирани 155 души, от които 27 са в интензивни отделения. "Почакайте още няколко дни, ако вървим с тези темпове, лошо се пише. Да бяхте слушали какво говори Генерал Мутафчийски, по-добре малко уплашени и дисциплинирани, отколкото натръшкани от короната. Стига се присмивайте и престанете с глупавите си изводи, помислете за лекарите на първа линия и как бихте се чувствали, ако сте на тяхно място.

305

до 319

преди 3 години

Нито герб, нито която и да е партия е виновна за безрасъдното ви поведение. Едни са ви яхнали сега, но те просто се възползват от лекомислието ви. Ако се заразят ваши възрастни роднини друга песен ще запеете.

304

Златена

преди 3 години

До дебилните егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене много скоро всички страни от Европейския съюз ще наложат карантина за българите които желаят да ги посетят така че кои каквото си надроби това ще сърба.

303

Бау

преди 3 години

До МяуПротестите най-вероятно са платени ... Знам, че ти се иска народа да се бунтува с/у властта и прочие, но истината, е че го правят основно за пари (повечето). Отговорният човек няма да иде на протест, защото момента не е подходящ за политически драми. В криза сме все пак ...

302

Златена

преди 3 години

Има една истина в България има дебилни егоистични безсъвестни безмозъщни безотговорни безчовечни българи егоисти с егоистично мислене които се интересуват само единствено от себе си и от своето благополучие за живота на другите Българи въобще не им пука заради такива дебелокожи егоисти в България страдаме ние нормалните Българи.

301

Мяу

преди 3 години

До БауТрите Д-та няма да спрат протестите. А не знам дали протестите са неуважение към човешкия живот - ти ми кажи.

300

Анонимен

преди 3 години

Борисов не разбра че тегли държавата в пропастта ,как по-ясно да стане за кохортата му.И като с фалцет сипе хули з организиран протест и как хората видиш ли дето са се събрали ще вдигнат бройката,защо разреши хилядни публики по мачовете.