270

Анонимен

преди 3 години

До 284. И на теб да ти поясня, защото явно четете с гъззовете си. Грешката е на авторката, а не на министъра.

269

Зоро

преди 3 години

Какви мерки още иска счетоводителя на болестите? Единствено маски в магазина и транспорта и заводите. НО, с ефективен контрол и глоби за 2-3 човека, 1-2 завода и елате да видите, колко бързо ще затихне. КОНТРОЛ - бе използавйте е тая полиция за нещо бе? Дайте им и по 300 лв отгоре, за 1-2 седмици.Затваряне по домовете без компенсации не можеме, с компенсации държавата не може. Така че какво го мъдрят, какво умуват. Ясно е, че не може всеки да разбере има ли вирус, ако не е гълтал тръбата.

268

Чоко

преди 3 години

Какво ли ни е намислил този счетоводител облечен в бяла престилка.

267

???

преди 3 години

Щяхте да ги връщате и като надхвърлят 100.Какво стана? Парите са по- важни за вас от човешкия живот , не ви достигна смелост и се чудите на кого да угодите, Не е народа,той си тегли хомота.

266

Ананиев,

преди 3 години

А тоя,дето ти дърпа конците и ти пише опорките - да ги четеш гладко, дали ще бръкна в джоб и ще плати последиците от мерките, които какви ще са и на теб не ти е ясно, понеже не са ти ги още написали?Бедна държава никакви мерки, по-различни от сегашните, не може да въвежда. Понеже не може да ги плати!Айде, разкарайте се, вече, че за 10 години показахте, че по нис/з/ко до сега нито едно управление не е падало!

265

Анонимен

преди 3 години

Я се разкарай!Толкоз да не си наясно, Ананиев, какво министерство ръководиш, че и космоса би управлявал по същия начин!Поне да си беше изяснил "болни" ли броите или заразени! Щото тестовете отчитат купища заразени, които не отговарят на характеристиката "болни". Ама така е то, когато МЗ се управлява от човече,дето идея си няма от здравеопазване!Калинките трябва да са емблема на ГЕРБ. Само хора с връзки- послушни и удобни, се поставят по възлови постове. Без значение дали имат нещо общо с тях!

264

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 283Тестовете се правят по няколко пъти на един човек единият път когато разберат че е болен а след това се правят още два теста когато оздравее, а ако тези два теста са положителни след седмица му се правят още два и тогава трябва да са отрицателни.

263

да,да ама не

преди 3 години

До ЧебурашкаСметката ти е точна! Затова дотук имаш 2/-/! Честито на печелившите!

262

Анонимен

преди 3 години

Направете 5000 теста и готово имате 267 заразени ;)

261

да,да ама не

преди 3 години

До 264Името е на герой от "Под игото" на Вазов, използва се като обидно нарицателно! Нямам намерение да обиждам когото и да е! Ама ей на - трият го!

260

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 271Понеже тестовете не стават.

259

Анонимен

преди 3 години

Направо да се отказва от поста министър на здравето.

258

Анонимен

преди 3 години

Ние сме първи по смъртност в света от какво ли не,те взели да ни пазят живота и здравето от короната. Това звучи нелепо,и не вдъхва доверие на никой.

257

Анонимен

преди 3 години

Как държави, които никога не са имали мерки като нашите "пребориха" заразата?Визирам Германия, Австрия, Чехия...Май българчето не разбра, че мерките при нас бяха най-безумни.

256

Анонимен

преди 3 години

Никакви мерки повече или ако искате мерки ни давайте по 1000лв на месец и ще си ги спазваме

255

Анонимен

преди 3 години

Ако правите над 3000 теста със сигурност ще надминат 200 на ден. То и при 100 на ден тръбяхте че ще вземете меки, но после си замълчахте. Скоро ще имаме по 500-600 на ден това е гарантирано.

254

дърт пеееераз

преди 3 години

Аз съм натрупал голямо състояние без труд другите да се оправят не ми дреме

253

Анонимен

преди 3 години

Мерките нямат нищо общо с вируси. Някой да не е разбрал? Тиквата каза, че през юли и август няма да има нови мерки. Значи следва план и изпълнява нареждания, как иначе ще го каже, ако наистина има неконтролируема пандемия и умират хора.

252

Анонимен

преди 3 години

като гледам след 2-3 дена ще станат 200, подготвя ни на принипа на шоковата доктрина...

251

Анонимен

преди 3 години

267 пише за себе си.