53

Анонимен

преди 3 години

Да

52

До 59

преди 3 години

Значението е, че ЛГБТ искат да създават еднополови семейства, в които да отглеждат половонеутрални деца. Искат да си пропагандират налудничевите *** теории чрез медиите, киното, училищата.

51

Мдаам

преди 3 години

Те онези брадатите, киселите, с големите хурки и без това не подбират. Много ми е важно в гетата в Европа, където не може да влезе полиция, как са с европейските ценности? Как са с раждаемостта?

50

Грух

преди 3 години

До Бау 56Не е важно кой с кой си ляга. Важно е, че се унищожават моралните ценности, като цялата работа се натрапва насила, чрез промяна в законите. Проблема също е, че ти ако не го приемаш за нормално, но си траеш защото ти е все тая, един ден за детето ти това извращение ще е нормално и ще ти доведе зет или снаха от същия пол, а ти няма да имаш внуци. То това е и целта. Сатанизъм, наопаки на Библията- няма полове, няма размножаване. Познайте кой го прави.

49

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 53Във Франция преди година махмаха понятията Баща и Майка. Сега е Родител 1 и 2. Още няколко западноевройекси държави водят дебати за същото.... Тези закони създават правни абсурди - в Аржентина, например, мъж си смени пола, за да се пенсионира 5 години по-рано, като жена....

48

Анонимен

преди 3 години

До Бау 58Природата има нещо против това, природата. Един лекар го каза в прав текст - 6000 гена определят пола. Дори и операция да си направиш, да си биеш какви ли не хормони, генетично си оставаш този пол, който си роден. Носи роклички и си мисли, че си жена. Генетично си мъж и точка. И слава Богу

47

Анонимен

преди 3 години

Сблъсквали се с ежедневни проблеми ЛГБТИ-то...Щото като си подадат личната карта някой ще вземе да прочете, че било мъж, пък го гледа - някакво неопределено...

46

Анонимен

преди 3 години

Както се вижда ти трябва помощ.Бих казал същото за теб.......кой е прав?

45

АнонимеН

преди 3 години

ТОВА ЩЕ НАРУШИ ЦЕЛИЯ УСТАНОВЕН РЕД!!!ОБЩИ ТОАЛЕТНИ ОБЩИ ЗАТВОРИТОАЛЕТНИТЕ СА МЪЖКА И ЖЕНСКА ОТ КРАЙ ВРЕМЕ

44

Диагноза

преди 3 години

Ами , там чернокожите вече са повече от белокожите и какво се ражда като се омешат, не е за показване !!! Мелезите не знаят защо са дошли на този свят , а Нидерландия е точно за тях - Ничия земя ! Затова и никой не ги иска в Европа ! Дошло е време Чехия,Унгария и Полша да построят висока стена , за да опазим Европа на белокожите !

43

Анонимен

преди 3 години

И какво значение има ако го пише или не?

42

ЧИТАТЕЛ

преди 3 години

Звучи повече от странно.Но в крайна сметка мисля , че не ни засяга.Като чета коментариите, едва ли има някой с лична карта от Нидерландия, тъй че да се радват на своите карти, и да не ги мислят холандците, те се справят с живота.

41

Бау

преди 3 години

Хубаво е да разберете нещо ... Ако човек иска да си смени пола по някакъв начин това, че в личната му карта пише друго няма да го спре ... В момента си е така. За някои хора е сууупер важно кой с кого си ляга ... Не го разбирам това ... Ако си лягат двама възрастни мен изобщо не ме интересува какво си правят ... Други неща са много по-важни от сексуалността на човек.

40

АнонимеН

преди 3 години

НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН!!БОГ Е СЪЗДАЛ ДА ИМА И МЪЖ И ЖЕНА!!!МОЖЕ ДА СЕ ДОБАВИ ПОЛ Х КОГАТО СЪЗДАНИЕТО СЕ РОДИ И С ДВАТА ПОЛОВИ БЕЛЕЗИ ИЛИ И БЕЗ ДВАТА ИЗОБЩО. НО ТОВА Е СУПЕР РЯДКО СИГУРНО 1 НА МИЛИОН И ПО-МАЛКО

39

Реалист

преди 3 години

Значи Холандия е водая в упадъка и малоумието в Европа. До 20 години Запада ще ни диша праха.

38

Анонимен

преди 3 години

Направо като се раждат децата да им премахват половите органи и после да си избират какви да бъдат ! То бива лудост ама тия съвсем се оляха !

37

Анонимен

преди 3 години

ядрен взрив за ненормалните е малко

36

Бау

преди 3 години

"Немската лична карта не го включва явно си го има отдавна и не е свършил света :D

35

Анонимен

преди 3 години

"Комунизмът беше кофти, ама някак си ми изглажда по-нормален от тази лудост"Каскет имаш избор.....чемодан, вокзал........сИбир.

34

генът

преди 3 години

Тези, принципно как ще се размножават?