48

Анонимен

преди 3 години

Руснаците ги е страх че ако не е Путин, западът съвсем ще ги унищожи.

47

Анонимен

преди 3 години

Промените внасят в конституцията и ред консервативни принципи, подкрепяни от президента - вяра в бога, бракове само за хетеросексуални двойки, патриотично възпитаниеАми и аз да бях руснак, и аз щях да го подкрепям. Той е стожерът на човечеството срещу регресивните либерали.

46

Анонимен

преди 3 години

Ако не е днес бг няма да се сетя че Русия съществува по принцип...

45

Анонимен

преди 3 години

Реално погледнато-всички поправки можеха да са факт и без референдум, но Путин има куража да го проведе.Дали като му дойде ред да заеме наследственият си пост, принц Чарлз ще има куража да проведе референдум за монархия или република.Ей така, да му е хубаво че има вот на доверие от народа?

44

Анонимен

преди 3 години

краваро-подръжници, посиняхте ли от яд

43

Анонимен

преди 3 години

Абе ще им писне накрая... Трябва промяна. Не може един и същ толкова дълго. В щатите - това си е демокрация- железни правила- два мандата и чао.

42

Анонимен

преди 3 години

Страхотни промени, а това, че са стимулирани да гласуват, не означава, че изборът е предопределен

41

Ф.С.В.

преди 3 години

Путин направи от едни бедни смачкани облечени в кафяви и сиви панталони хора-направи богати със самочувствие руснаци -Хора живеещи в лукс доволни и горди че са Руснаци! Горбачов съсипа Русия- Путин Я направи ПО ВЕЛИКА ОТ ВСЯКОГА! Когато бях 1986г в Русия- бяха тотални смачканяци и ми се молеха да им продам слънчевите си очила и дънкито-За 25г Путин спаси Русия от Алчните олигарси От Враждебият Запад притискащ икономически Русия--За да те УВАЖАВАТ (Запада) -ТРЯБВА ПРОСТО ДА СИ СИЛЕН (и военно)!

40

Анонимен

преди 3 години

Що ти в бг имаш ли право на глас независим ли си роб жалък на КОИ МИНЕ все не мине

39

Анонимен

преди 3 години

Знаете ли защо не ми пука реално за Русия и какво се случва там? Понеже не ме касае по никакъв начин. Имам си малък онлайн магазин и всиките ми клиенти са главно от САЩ, Канада, Англия и Франция. За две години един от Русия нямах :) да праят кот искат изобщо не ми пука за тях :)

38

Доко s цокъл

преди 3 години

Да го првазгласят за император ,.......

37

Анонимен

преди 3 години

Те щот руснаците имаха право на глас реално :))))) каква пародия :))

36

Атанас Велмазов

преди 3 години

Честита безапелационна победа господин Путин ! Вечна слава , признателност и сърдечност към братска Русия - най-великата страна на света ! Не се подаде на западната жендъризация , афро-арабо ци.га..ни.зация и историческа ликвидация ! Страна- символ на семейството , гордостта и християнските ценности ! ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

35

Ф.С.В.

преди 3 години

Господ решава дали ще е на Власт до 2036г -Ние всички сме земни и сметки с десетилетия не може да си правим -особенно на възраст над 60 70 г ))))0

34

Анонимен

преди 3 години

Я първо се оправете с мутрата дето ви управлява вас, пък тогава се присмивайте на руснаците за техния олигарх.Това все едно да плюете лорд-алкoхолик, пък да сте женени за ceлкcия пияница...

33

Ха-ха

преди 3 години

Руската демократична(?) опозиция има един голям проблем,който я проваля системно-идеите накрая се свеждат до това,Русия да се предаде на Запада(САЩ).Ами трудно ще постигне нещо по тоя начин.Руснаците вече видяха до какво води такава политика и категорично не я желаят.

32

Анонимен

преди 3 години

" но дори и от там си личи , че е джудже "................аз ругая руснаците повече от всички, но ... руснаците са крепостни хора ... при тях демокрация не работи. Там работи правото на джунглата - който е по-силен взема всичко. Имат много силна интелигенция ... по-умна и талантлива от западната, но обикновения мужик живее в 18 век.

31

2036

преди 3 години

Годината 2036 е много далече във времето, а доживотното властване пък е в зависимост от предстоящата космическа война, която неизбежно ще помете мечтите на феодалните тирани...

30

Сата НАТО

преди 3 години

До ИстинатаНеприятното е, че всичката световна *** се прехласва по руския модел, а отскоро си имаме доморасъл диктатор и местен, наш си Вишински.

29

Доктор

преди 3 години

Комплексът за малоценност на кремълското джудже го :качиха" дори върху Конституцията на Русия , но дори и от там си личи , че е джудже ! Е, руснаците обичат да пият водка от бутилки с формата на ракети или калашник.! Така и ще си остане.