44

Анонимен

преди 4 години

А защо всеки пети американец живее само благодарение на купоните за храна които федералното правителство отпуска на бедните американци?

43

Василев

преди 4 години

Така пише в Уйкипедия, аз само видях статистиката, всеки може да я види!!!И какво като има купони, на всички по малко и равно , а не за едни милиарди, а за другите кошовете за смет и битови отпадъци!!!Агент Рейджи Стоусър!ЦРУ!!!

42

Анонимен

преди 4 години

Долните лъжци лъжат, че в Куба имало мобилно телефони, но истината приятели мои е, че мобилни айфони има само при капитализма и демокрацията, а в Куба още живеят в землямки при социализма. Капитализмът с демокрацията са най-добрата система, българите никога не са живяли толкова добре в своята 1300 годишна история както при демокрацията и капитализма където магазините са пълни със западни стоки, айфони, киндери и тоблерини и телевизори амолед, кулед, фор ка, пет ка, 8 ка и колко си искаш ка.

41

Фидел

преди 4 години

Много е хубаво в САЩ.Преди седмица един 70 годишен пенсионер от Сиатъл победи КОВИД-19 след един месец в болницата.След като се върна в къщи получи и сметката за лечението си - над $1 Милион.Сигурно той има и мобилен телефон :)

40

Анонимен

преди 4 години

"След падането на Желязната завеса Куба изпада в тежка криза. В периода 1989-1992 година икономиката се свива наполовина".А в България, след падането на Желязната завеса икономиката се свива надесетина, продължава да се свива и няма никакви шансове в близките 50-100 години да се развие.

39

Анонимен

преди 4 години

До Василев 34Опссссссссс, сериозно ли?? И като им е толкова голям БВП що са на купонна система?

38

Ха-ха

преди 4 години

Както вървят нещата,ембаргото може да надживее самите САЩ....

37

Въпрос

преди 4 години

Какви лекарства ще дава САЩ на Куба, като те са много по-назад в медицината, като изключим скъпо платените частни клиники. Много американци ходят да се лекуват от рак в Куба, пожарникарите гасили пожарите на кулите също отидоха там, понеже велика Америка не можа да направи нищо за тях. Или можеше, но на непосилна цена.

36

Анонимен

преди 4 години

До ВасилевКуба си произвеждат каквото там им позволява, плюс това търгуват с Китай, Русия. Смешно е че имаме много по плодородна земя но нищо не произвеждаме, въпрос на манталитет и строй.САЩ не са това каквото бяха, всичките им големи фирми, си изнесоха производствата отдавна, не е добре да плащат американски заплати на американци, по добре жълти стотинки в други държави и голяма печалба за тях.

35

Фидел

преди 4 години

Откога притежанието на мобилен телефон се превърна в някаква ценност в живота.Пример. В Индия над 90% от хората притежават мобилни телефони за да клюкосват.Но в Индия над 50% от населението нямат тоалетни в жилищата си и въобще достъп до тоалетни. Това се превръща в мъчение най-вече за жените, които остават в домовете си и чакат мъжете им да се върнат от работа за да ги придружат. Някой от вас опитал ли се е да ходи по каквато и да е нужда в тоалетната само 2-3 пъти на ден?

34

Василев

преди 4 години

Защо комунистическа деспотична и тоталитарна Куба има по-голям БВП от евроатлантическа демократична България??????>????Агент Найл Бованоу!ЦРУ!!!

33

Анонимен

преди 4 години

До ВъзмущениеДОЛЕН ЛЪЖЕЦ!! НИКОГА НЕ Е ИМАЛО МОБИЛНИ ТЕЛЕФОНИ В КУБА ПРЕЗ 2011 И 2016 ! Който не вярва да провери в нета.

32

Анонимен

преди 4 години

Всяка зло за добро. Иначе щяха да им напълнят магазините с американски ГМО продукти, че да заприличат и те на тюфлеци като тях. Колкото по-далеч от демократизаторите толкова по-добре. Като че ли Вселената пази кубинците, а Тръмп им направи голяма услуга.

31

до възмутението

преди 4 години

Ами и ние имахме телефон Сименс още 97-98г, но нямаше достатъчно антени, покритие, СМСте ги таксуваха и имаше ЕДИН оператор. А за 10мин с Германия трябваше да си богат, да се обаждаш. Това че имало телефони през 2011та в Куба, не значи нищо. Може да имат и само за престиж, а не като тука-ало, ко прайти маме....а нищо...а

30

Анонимен

преди 4 години

Малко радост за коминтерна. Пърхат от щастие, в Куба имали телефони, давали им дори да дишат. Чичко Сталин на десетки милиона и да дишат не им даваше. Колко изнемощял мозък трябва да си за да вярваш в Куба и С. Корея.

29

Фидел

преди 4 години

Който не харесва живота в Куба да хваща самолета я за Минеаполис, я за Сиатълската Народна Република, я за Детройт.В САЩ е много хубаво да се живее. Преди 2 дена стадо от разбеснели се афро разбиха входната врата и навлязоха в двора на къщата на богати хора, където бяха посрещнати от една лелка с пистолет и нейния мъж с пушка. След като видяха, че хората ще защитават собствеността си, тълпата напусна двора на къщата.Сега започва дело за углавно престъпление срещу лелята и чичото.

28

Василев

преди 4 години

Защо има санкции , но въпреки това Куба има по голям БВП от България, която е член на ЕС и се ползва с финансова подкрепа на всички световни финансови институции и пазари в ЕС???Двете страни са съпоставими по територия и население, даже милиони българи в чужбина изпращат милиарди в България!В България няма корупция и Мафия, всичко е компроматна война срещу Бати Бойко и ГЕРБ!!!Купата е черно-бяла!!!Агент Върджил Мумбайк!ЦРУ!!!

27

Анонимен

преди 4 години

Средната продължителност на живота в Кубе колкото в Дания и в САЩ.

26

Анонимен

преди 4 години

А България от развита индустриална старна в която българите живееха на средноевропейски стандарт без никакви санкции за 30 години западно и американско парнтьорство се превърна в бедна държава от третия свят.

25

Възмущение

преди 4 години

До АнонименЯ стига с лъжите! Аз бях 2011 година в Хавана и много хора имаха мобилни телефони. Хит бяха тези с тъч скрийн. На клиповете от погребението на Фидел през 2016 в ю-туб много ясно се вижда.