17

българин

преди 3 години

Само да попитам.Защо вече няма Африканска чума в БГ? Защото спря субсидиите ЕС за БГ! И за " коронката" така! Спрат ли ги ,ще оздравеем всички лека полека!

16

До Зоро

преди 3 години

Ще ти го обясня на по-*** език, та да ме разбереш. Маската предпазва индивида, а не ограничава заразата! Поне така казват, въпреки че не знам как е възможно да хванеш попова лъжичка с мрежа за шарани, горе долу такава е разликата в размерите на вируса и порите на филтърната материя на болшинството от маските предлагани на пазара.

15

Зоро

преди 3 години

трябва да разкрие телефон за подаване на сигнали от пътниците, за несъвестни граждани, които не носят маски в автобусите. Поне в големите градове. Или направо на полицията, която да ги сваля и да им пише глоби. Тази глоба също трябва да се вдигне на 1000 лв. Повторна глоба 2000. Трета 1 год и 5000. Бай *** не разбира от думи. Той е професор по всичкология и господар на вселената и не му дреме за никой За съжаление така трябва да се действа, защ. докато умните се наумуват, лудите ще се налуват.

14

пияница мистик

преди 3 години

До ЗороТрябва, ама Главният Толуп на държавата е безгръбначно мекотело и иска да се харесва на всеки, затова който почне да мрънка му се подлага

13

Зоро

преди 3 години

още щом обявиха маските на общ.места за пожелателни, настръхнах!!! Тези 8 дена лежат на съвестта на Ананиев! Колко човека е уморил и на колко е съсипал и ще съсипе здравето в резултат на тази малУумна акция, само св. Петър ще му сметне.Сега и дебиилите виждат, че маските ограничават заразяването. П.С Трябва да затвори също дискотеките, там са новите огнища. Защо клекнаха и на ресторантьорите за 2 метра! Трябва нова заповед за тях!!

12

Анонимен

преди 3 години

Може би искаш да вярвам, че заразените са намалели заради удължените мерки ли? За много пари става въпрос!

11

Анонимен

преди 3 години

Колко пр.о.с.ттрябва да си че да вярваш в световна конспирация....

10

Анонимен

преди 3 години

Пак без маска тоз тарикат бе

9

Анонимен

преди 3 години

В общи линии не са много 964 активни. Другото е тестове и шит

8

малоумен комунис

преди 3 години

До ГРОБАРдругарьо гробар на нас нали от БЗП централата де ни плаштат ни казаха да пишим чи коронавирос няма. как да ги тръшне кат няма такъв вирос сега се питам ас

7

Анонимен

преди 3 години

*** - ГРОБАР, внимавай в картинката

6

Хемус

преди 3 години

Събота и неделя от катастрофи загинаха повече,ама ...... то вируса ходи и по-машините

5

Някой с един приятел

преди 3 години

Тая коронка няма край

4

пияница мистик

преди 3 години

Лъжат ви дрогаре, лъжат ви! Няма коронавирус! Или ако случайно има, е о-безобиден е и от детска настинка! Джуджето Вулвин и той не излезе стока - и той ви лъже. Само дрогарят Ким Грух излезе честен и не ви лъже, понеже в Северна Корея няма ни един случай!

3

Анонимен

преди 3 години

Все повече хора се усещат как мазно ги лъжете и манипулирате с помоща на националните медии . Е ,то както се казва за мършата в стадото....има и ще има винаги слабоумни,които ще вярват на управляващите ги душмани.

2

Боко БКП демократа

преди 3 години

Явно са пуснали броя заразени преди да плъзнат записите със Златев. Сега и ако Черепа се включи, утре ще имаме поне 500!

1

Анонимен

преди 3 години

Щом като в неделя са 66 значи в понеделник ще са 200.Започва се.ТичайтИ в дискотеката за по една "коронка".