11

Призив от Ангелкова

преди 4 години

Демокрацията е за дисциплинираните! Или ще слушате, или затваряме границата до Гърция!

10

Анонимен

преди 4 години

"Няма прошка за никого, санкции за всички, които нарушават здравните мерки, независимо какъв пост заемат."Само да не забравиш да глобиш Тиквата, че се разхожда без маска.

9

Бау

преди 4 години

Как няма да глобят Бойко като всички го видяха, че е без маска ...

8

Анонимен

преди 4 години

Баловете - обсъждате, а в баровете и дискотеките няма ли струпване на хора на закрито, без маски???? Как да обясниш на един млад човек, че няма да има бал , защото ще се струпат много хора, но в дискотеката да си ходи да си се разцепва цяла нощ спокойно?? Овладейте си безумията и най-накрая приемете някакъв единен подход, защото става смешно!

7

Аналиев

преди 4 години

До тука има осем поста под статията, по триста лева глоба.*** с ***.

6

До 1

преди 4 години

Даже сега е много по-лошо.Тогава поне имаше хляб за всички,а сега хора умират от мизерия или се самоубиват или посягат на най-близките си.Ама на тия с пачките какво им пука.

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Народът трябва да се събуди и много бързо и скоро да ИЗМЕТЕМ тези кални бокл-уци от Власта- ТОзи на снимката и така нареченият ЩАБ от някакви недоразумения с пагони -Онзи с нощното шкафче и шишетата с алкохол под леглото и жрицата която го е снимала -НСО платените килъри -Съдиите с всякакви схеми НПОта и корупция -Лекарите в Бялата Мафия -Бизнесмените с частните Болници- Строителните фирми на Батко и Братко -Да закрием улГраф Игнатиев защото ни омръзна на цяло БГ- Олигарсите с хотели в затвора

4

Анонимен

преди 4 години

Ехо...министърче ,защо много депутати без маски ,глобички само за нас ,а тия нашите избиратели не по 300 а по 1000 лв

3

Zlatena

преди 4 години

Време е за всички неуки недесцеплинирани егоистични роми в България които ходят без маски на закрити и обществени места 500 лева глоба ако не щат да си плащат глобата 5 години затвор за предумишлено убийство заразяване с короновирус друг човек и отнемането му на неговия живот само по този начин ромите в България ще се научат да спазват правилата и законите на нашата държава България по друг начин при тях няма как да стане

2

Анонимен

преди 4 години

Айде стига популизъм,бе.Бълха ги ухапала управляващите,че ще им вземете наужким 300 лв.Мноооооого ще пострадат милиардите им,нали?

1

Анонимен

преди 4 години

Е, ти видя пачките с евро в нощното шкафче на премиера и реши че можеш да го глобиш?Ама той ти е началник, не може ли да те уволни?И като се замисля за целия тоя цирк, се сещам за българския филм "Кмете, кмете!"Ако не сте го гледали, гледайте го. Същата работа е като сега.