340

Истината 2

преди 4 години

Логическо следствие от написаното в първи коментар е, че няма как да твърдиш, че обичаш България, и да подкрепяш нещо, което е не е добро за нея. А изходът от ВСВ, както вече казах, е трагичен за нашата страна. Поколения пролята кръв за обединението на българите в една родина бива захвърлена на бунището на историята от нашите "братушки" и техните поддръжници "русофилите". Това е истината. А вие си се умилявайте на парада и на Путин, то си е ваше лично право.

339

генчо

преди 4 години

Днес 75 години след края на ВСВ,въпросът,кой спря чумата фашизъм е излишен!Само един славянски народ е героят.Другото са цифри,политика.Парада е даже твърде скромени противопоказен за силата,мощта и удара на ...Вижте и присъстващите на парада,а после коментирайте задълбочено!

338

Българин

преди 4 години

До Скоти ПипанТе и крепостните си мислеха, че отиват на разходка в Добруджа през 1916-та, че български войник няма да вдигне оръжие срещу тях, пък им размазахме сурата и пленихме ТРИ руски бойни знамена!

337

Анонимен

преди 4 години

Глупа..ко НА БЪЛАГРСКИ ИМА ЕДНО НЕЩО КОЕТО СЕ НАРИЧА ПЪЛЕН ЧЛЕН,НАУЧИ ГО ПЪРВО И ТОГАВА ДРАСКАЙ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ФОРУМИ!!До ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИ,какъв поклон мър..шо ОКУПИРАХТЕ ИЗТОЧННАТА ПОЛОВИНА НА ЕВРОПА ОТ СЕВЕР НА ИЗТОК за почти половин век,още не можем да се съвземем,Чехия да догонва Гърция,България да е по=бедна от Гърция,кога е било това преди комунизма,НИКАГДА!!Какво празнувате ИЗТРЕБЛЕНИЕТО НА ДЕСЕТКИ МИЛИОНИ ОТ СЪЮЗНИЦИТЕ СТАЛИН И ХИТЛЕР СЪВЕТСКИ ГРАЖДАНИ??Первер..зници.

336

Зозо

преди 4 години

"Такива Руснаци,Китайци,Корейци,Кубинци аз лично не ги приемам за братя"сега си брат единствено с цuгани и никой не иска да те вземе за слуга дори :)

335

Истината

преди 4 години

Истината е, че победата на Съюзниците над Оста е фатална за българските национални интереси. 09.09.44г. е черна дата в нашата история. Тя доведе на власт един нелегитимен престъпен режим, който почерни хиляди семейства чрез чистките и последвалият "Народен" съд. Впоследствие завинаги България загуби македонските си братя, излаза си на Бяло море, западните покрайнини, и северна Добруджа, за да се превърне в държава, която граничи сама със себе си...

334

Тонката

преди 4 години

Преди години комунистите искаха да ни втълпят,че тези ни били братя:):):):)Аре нема нужда:):):)Такива Руснаци,Китайци,Корейци,Кубинци аз лично не ги приемам за братя:):):)Никога не съм бил комунист няма и да бъда:):):)Едно време освен "Руския братски народ"имаше и "Китайския братски народ"поне така си спомням:):):)Са Руснаците никой ги неще,целия бивш СОЦ лагер избега и не иска и да чуе за тях:):)Бившите СССР републики също:):):)

333

Скоти Пипан

преди 4 години

"Тайпи свали ли Руския самолет,свали го"Той и Хuтлер като окупира Сталинград се мислеше за готин пич, пък после се кри по бункери като плъх...

332

Анонимен

преди 4 години

Като им гледам мутрите на Путин,на Гундяев,на Шойлу,на разни тв водещи *** направо са славяни та дрънкат,угрофини измесени с монголоиди.Славяни има повече в Белорусия и Украйна,няма такава монголоидност,а пък каро се огледам около мене ни монголоиди виждам,ни масово с бели вежди бозави хора виждам.Братя смехахахаха!!Преди триийсет години имало ножки Буша хуманитарна помощ от САЩ за вьеликая и магучая ама сега на Тръмп хич не му е до руските гологзовци.Има да набиват гречка!

331

Тонката

преди 4 години

Пак партизански номера:):):)И кво като пишеш с моя ник?:):):):)Тайпи свали ли Руския самолет,свали го:):):):)Битият бит ебанална фраза нали знаеш?:):):):)

330

До 339

преди 4 години

Затова става въпрос. Болшевиките спечелиха, за да може днес един прозрачен индивид да повтаря пропагандните лъже, че ако не били те, окупаторите, днес нямало да ни има. И това е опашата лъжаю разбира се. Но тя постига своята цел да деморализира и раздели българското общество на фили и фоби. Затова русофилските организации трябва да се забранят със закон, а техните ръководители или в затвора за държавна измяна, или в любимата им Русия. Тези хора досъсипват и малкото останало морал в българите.

329

ПОКЛОН ПРЕД ЗАГИНАЛИ

преди 4 години

Дали заради маските така ви се лее простотията или ви е по рождение,а..Лъскачи,кой ще почете хилядите загинали български войни по бойните полета в Югославия,Унгария,Австрия..Явно толкова сте сбъркани и нещастни,че това въобще не може за се загнезди в празните ви кратуни!Слава на българските войни загинали във войната за спасението на света от кафявата чума!

328

Роза

преди 4 години

Аз харесвам руското културно наследство и руския народ като близък по дух и език славянски народ,но не харесвам руските политици-бивши и настоящи-които презират народа и го докараха до просешка тояга.Имам предвид обикновения народ,а не шепата новоизлюпени богаташи.Същото отрицателно отношение имам и към американската глобалистична политика.

327

Тонката

преди 4 години

Тайпи със сигурноста се радва, че не му се налага да ходи пак да мънка пред началника под статуята на Екатерина Велика:):):)

326

Анонимен

преди 4 години

КГБееца Гундяев поздрави руснаците с началото на войната ахахахахахах,та как иначе като патриарх ти е атеист КГБеец!Руските дьевушки ще си поломат крачката да бягат при победенитече за 75 години германците пак са хегемон за добро или лошо и се обединиха а СССР е на бунището.Нека си празнуват,а заглавието,ми не е чудно,първо медиите са принадлежност на другарите и второ едно такова заглавие носи много трафик.Журналисите работят за пари,не за славау Родину!!

325

до анонимен

преди 4 години

Хората в нормалните държави си гледат живота и бизнеса тез още дрънкат ракети--------И кои са "нормалните държави"?Питам, де, че то май не останха такива, то не, че и Русия е нормална държава!Що се касае до парада - той е "демонстрация" насочена да "охлади" нечии мераци за "бърза и победоносна война" над Русия на някои *** политици зад Океана.Тъй,че ако цената на тези руски воени паради е мирът на планета, па нека си ги правят, кво ти пука, ти пари не даваш, нъл тъй!

324

До 331

преди 4 години

Не се присмивам на загиналите руснаци, германци, французи или англичани, а на изкривения начин, по който тези държави разглеждат историята си. Защото това не касае само тях, а и всички онези, които са били засегнати от събитието ВСВ. Как така някой ще ми вменява нелепо чувство на дълг пред едни окупатори? Че какво ми даде СССР и какво ми взе "кафявата чума"? И кой защити националния идеал на поколения българи в онзи момент от историята и кой заби нож в гърба на своите "братя"?

323

Мразя ФАЩ

преди 4 години

америка умира бавно в собствен сос а Русия е все така велика и непобедима!!Слава на великият СССР!

322

Тонката

преди 4 години

Тайпи Ердоган ако гледа парада сигурно се залива от смях и ръкопляска като дете кога преминават военно въздушните сили на Вовата:):):):)

321

софиянец

преди 4 години

*** Василева (списалата статията), пак не си разбрала моме, за какво иде реч. Подозирам, че никога няма и да разбереш.А не става въпрос за демонстриране на мощ, а за почитане на саможертвата на руснаците, които са били в основата на смачкването на гръбнака на нацизма и фашизма, иначе...нито щяхме да постваме тук, нито *** щеше да се е родила!