78

Анонимен

преди 4 години

Креватите дали са още на арена?Да докарват и хладилните камиони и много черни чували ще са нужни.

77

Хмм

преди 4 години

Като ви гледам повечето с какво мислене сте и ми се реве? Срещу кои мерки сте по-точно? За 30-40 мин в транспорта да сте с маски ли? Да трябва да си миете ръцете ли? Или това че някак си не трябва да прегръщате всеки? Значи това е елементарна хигиена и дистанция? Срещу какво сте против? Ако ви се каже, че и трябва да се къпете всеки ден ще лъснете всички тука дето мислят, че душа е закачалка и ще се види колко сте нечистопълтни повечето. За щастие не всички сме такива.

76

Анонимен

преди 4 години

В страните които не спазват мерки имат много повече бройки заразени и починали в сравнение с подобните държави, в които спазват мерки. Например Швеция в сравнение със съседните Норвегия и Финландия.

75

Анонимен

преди 4 години

Държавата да ни плаща още 2 години да си стоим в къщи да не работим да се пазим от вируса да се спасим.

74

Анонимен

преди 4 години

До До76Да, ама в Швеция където не спазват мерки имат много по малко заразени и смърни случаи от една Белгия където спазват мерките.

73

Анонимен

преди 4 години

Колкото и да се спазват мерки вируса не се съобразява с тях. Това се вижда от цифрите по целия свят - никаква полза от мерки и от маски.

72

Мутафчийски-Бенатова

преди 4 години

Яко ще измрат!

71

(-_-)

преди 4 години

Корона-истерията е абсолютно ненужна и цялата работа е гавра с хората. Няма нищо общо с науката. Всичко е политика, а тя няма място в грижата за здравето и медицината!За съжаление силите зад тази простотия са толкова могъщи, че единствен Лукашенко им показа пръста.. Всички останали са зависими до такава степен, че не могат да се противопоставят :(

70

До76

преди 4 години

Да ама в една Швеция има в пъти повече заразени и починали отколкото в Дания,Норвегия и Финландия взети заедно-защо?

69

SS

преди 4 години

Писах ли ,че ще ни удари втора вълна.от вируса?Дано не станем като Италия.Запасете се храни.Идва лошо!

68

Хмм

преди 4 години

А сега, който слуша съветите на Мангъров така ще ви го намангъри, че чак свят ще ви се завие. И не само температура ще вдигнете, а и хемориди ще ви излезнат!

67

Анонимен

преди 4 години

Въпреки всички "мерки" и празни приказки на "вожда" България няма да Бъде,Тя Е поставена в рисковата група държави!

66

Анонимен

преди 4 години

Мангъров 1. Имаше да се влачим с години при бройка от 5-6 на ден. Сега се ускориха нещата. Ще свърши по-бързо.

65

Анонимен

преди 4 години

До Бразилия55 000 заразени за денонощие... Отлично се справят ,а?

64

Анонимен

преди 4 години

България ще бъде поставена в рискова група, ако продължи това високо ниво на заразени. Ще наложат карантина за всички българи навсякъде в другите държави, а и тук никой няма да дойде. Благодарение на съветите на умника... Мангъров. Никой не иска заразени хора около себе, защото автоматично може да попадне под карантина за месец и да не може да си покаже и носа от къщи заради този вирус.

63

Деян

преди 4 години

Мерките ви са неадекватни отново.Как ще обясните на братята ромеи ,че има вирус и,че е задължително да се носи маски и,че ще ги глобявате за това???Истината е,че тези мерки са насочени срещу българите и нас ще следите и глобявате за това дали ви се подчиняваме дали носим маски или не.Но това няма значение колко дисциплинирани ще сме,защото вие не можете да дисциплинирате братята ромеи и те ще ни заразяват отново и отново

62

До65

преди 4 години

Ти май живееш в някаква паралелна България?Нима за десет години,освен крадене,див популизъм и чешене егото на вожда друго се е случвало в тая държава? И сега очакваш нещо по различно?

61

Анонимен

преди 4 години

Още малко, нали тази работа влизаше и през очите или го забравихме? Очила и маски, ама очила като за водолаз - херметични! За маската няколко поста по-долу!

60

Анонимен

преди 4 години

Добре де, а в ресторанта, защо да не е с маска и за клиентите?

59

Анонимен

преди 4 години

Туй циклофренично управление за нищо не става! Когато случаите бяха малко, изпозатвориха и фалираха държавата. Когато взеха да се увеличават, както е при всяко вирусно заболяване, но пострада собственият им бизнес с хотели и ресторанти - отвориха всичко. Сега са в шах и се чудят какво да правят и на кого да угаждат.***! Никога не е имало такива смешници!