308

Анонимен

преди 4 години

Управниците правят всичко възможно да се изпозаразят повече хора.Защо премахнаха всички ограничения и носенето на маски?Кръчми, барове, ресторанти - всичко пращи по шевовете!Зорлем се опитват да докарат някакъв втори пик, за да се замаже свинщината на Мутафчията и да кажат "ето видите ли, той беше прав, много народ ЯКО умряха"

307

Анонимен

преди 4 години

Тече кампания да се психясат и останалите нормални хора.

306

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието уж бяхте без работа и пари, обаче сега най- големия ви проблем се оказва носенето на маски по клубове и барове. Щом имате пари да се шляете по барове и клубове, значи не сте бедни.

305

Мутафчийски в Гърция

преди 4 години

За жалост попаднах на статия, генерал Венцислав Мутафчийски почива в Гърция. След същото това предателство от Ангел Кунчев, целият щаб ме разочарова.

304

Анонимен

преди 4 години

да търсиш отговорни и дисциплинирани хора по чалготеки и стадиони е меко казано несериозно

303

Анонимен

преди 4 години

Започва се с виц още в първото изречение:"Направи се задълбочен анализ на..."

302

Анонимен

преди 4 години

до 318 С маски, камшици и с кожени дрехи- садо- мазо ще има! ))))

301

Анонимен

преди 4 години

понеже опурито не искахме да мрем, та отвориха границите с най-рисковите страни от района, отвориха чалготеките, пуснаха побеснели фенове из стадионите, белким най накрая да почнем да мрем яко, нали тяхното трябва да стане.ЦИРКАДЖИИ

300

Анонимен

преди 4 години

На нощен клуб с маски :) евала :)

299

Анонимен

преди 4 години

до 314 Или влизаш в кръчма с маска- поръчваш си ракийка със салатка и като решиш да замезиш и отпиеш си сваляш маската и след това пак си я слагаш! Муахахахаха...представи си картинката да гледаш отстрани и другите клиенти да го правят като теб!

298

Анонимен

преди 4 години

КОВИД, чувал, Мутафчийски, смърт, Кантраджиев, маска, Ананиев, пандемия, Борисов, страх, Кунчев, КПП, карантина...

297

Анонимен

преди 4 години

Цирк Пулеви,пардоН,Цирк Буш

296

Di Canio

преди 4 години

Чакай малко, и в дискотеките ли с маски. Това не е сериозно.

295

Беден е народът

преди 4 години

Намалете глобата. Не всеки може плати 300 лв без да остане на улицата след това. Вие като вземате заплати по 5 000 лв и отгоре, ние вземаме една нула по-малко и едва преживяваме.

294

Анонимен

преди 4 години

Интересно, аз само да питам тия от НОЩ, когато отвориихте чалготеките, разрешихте баловете, отворихте границите със Сърбия, Македния и Румъния/ страни с няколко пъти повече заразени от нас/ какво очакваха да се случи ?е в момента е пълно по-морето с румънци, а там ежедневно има по над 300 нови случая, да не говорим за стадионите, защо ни държахте 3 месеца затворени като някакви престъпници, и после отворихте стадионите, пак ли ние ще сме виновни че по Великден искахме да отидем до вилите си?

293

Анонимен

преди 4 години

Всички ограничения трябва да паднат с изключение на маските. Маски трябва да се носят поне още един месец.

292

Анонимен

преди 4 години

до 309 Маски на закрито, палячооооо! Ела ме глоби като си се разхождам в парка!

291

Анонимен

преди 4 години

Маски трябва да се носят, и 20 лева глоба за неносене на маска е нормално.

290

Striker

преди 4 години

Бахахахха! На нощен клуб с маска, хахахах! Тия морска вода ли са пили, що ли? ПС: Някой с основно образование трябва да им обясни, че повече тестове = повече положителни резултати! Вирусът няма как да изчезне като с магическа пръчка:) Щем, не щем, да го преминем е единствения начин. От цялата работа не мине ясно, защо е тая истерия?! Ок, опасен е, ама не е SARS или подобно! Спазват се елементарни правила за хигиена и нищо повече, аман!

289

Анонимен

преди 4 години

още от самото начало та до ден днешен, мерките са абсолютно неадекватни, лишени от логика, обосновка и анализ, истината е че тия некадърници от НОЩ просто незнаят какво правят, копират някакви мерки от други страни и никакъв мисловен процес, ето и в момента на брифинга, обясняват ни как трябва да спазваме дистанция да носим маски и в същото време те се изтъпанчили на една маса без, дистанция,без маски, абе ЦИРК, как може да искаш отговорност сред няколко хиляди фена на стадиона а у тях никаква