206

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден както ги беше изтъпанчил твоите крадливи папагали ако има правосъдия и ви се отърашат палатите ще има да платим и гърцкия и нашия държавеи дълг !

205

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

Лойта се Топи, да!

204

Анонимен

преди 4 години

С газа лакомия на Борисов и Горанов и на всичките им папагали как де се събере мазнинка....тя е по нощните шкафчета !

203

Анонимен

преди 4 години

До размишляващНяма как да го позволят това, не са толкова глупави.Има държави в които ако не прехвърлят 50% вота е невалиден, но тук трябва да се разпредели баницата, нищо че гласуват 30% от населението....

202

Анонимен

преди 4 години

Барато ако сам на твое место обирам пачките и бегам у барсалона. Тоа гладен народ догодина ем ше те бие ем ше те е, ве. Не, не се майта пим. Ако си мислиш че полицията и жандарите ше те спасат в голема грешка си. И на тех живота им е мил заради теб едва ли ше си го жертват като тръгнат тълпите с винкелите.

201

Хей тулупи!

преди 4 години

Долу Мутрата и слугите му!

200

размишляващ

преди 4 години

Догодина избори идват.За кого ли да гласувам-ГЕРБ-дясна ръка на БКП или БСП-лява ръка?Ама кто се размисля и дясната и лявата ръце от едно тяло са и от едно място се командват!Другото е лъжа и измама.Има и едни други партии които представляват други части,но от същото тяло.Едва ли те нещо друго ще сторят.Ще ми се гласовете "не подкрепям никого" да се отчитат и ако са над 50% никой от участвалите да не дойде на власт.Но няма да стане! Всички органи и системи за един организъм работят-БКП!

199

Позитано - НАПОМНЯНЕ

преди 4 години

Давайте по-усърдно другари !!! Днес много сте пасивни в броя на коментарите и за някои довечера няма да има плащане. Стегнете се и да покажем какви сме силни в плюенето и омаскаряването. Слава на БСП и лично на другарката Нинова и другаря Радев !!!

198

Нане

преди 4 години

По големи *** неграмотници и крадци от гробаджиите, никога не са управлявали България!

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен герберастки тролНа вас и ла ено да ви изцвъкат на главата, ще се усмихвате и хилите, толкова ви е капацитета.Съгласен съм че прибраха Арабаджиеви и т.н, обаче в една правова държава щеше да има присъда, нали се сещаш че трябва да ги осъдят с оглед на доказателствата та да влезат в затвора за да има "ганг-банг" хахахах.Кво стана с Митьо, дето ГЕРБ не знаеха нищо за него и изведнъж бам, говоря за Очите.Мисирките да ни оведомят дали е влязъл в затвора, щото иначе пълна тъмнина...

196

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше поне малко достойнство,вече трябаше да си си подал оставката.

195

Бедняк

преди 4 години

203. Аноним Явно си в грешка, за щастие България не участва в играта, така че не може и да попречи. Стоките ще стигат от Пирея по Ж.П.линията, която китайците строят, до Будапеща, в центъра на Европа. Без контейнеровоз. да минават през Гибралтар и да акустират в Ротердам, Бремен, Хамбург. На Берлин, Хага и Брюксел това не им харесва и те биха използвали България като троянски кон. Но уви! И изобщо Европа все повече се страхува от китайски инвестиции.Но не и Гърция, Италия,Унгария. И Сърбия!!

194

old stupid retard

преди 4 години

До Анонимен -извинявай но комунизма няма как да се върне. Няма ги глупавите империалисти дето даваха мангизи лесно

193

до 200

преди 4 години

За секретните им технологии няма как да знам,но знам,че стоките дето ги ползваме всички като обикновени хора са с отвратително качество.Ако ще е кухненски нож-то ще е от някаква мека ламарина,ако ще е свредло за метал-то повече от 2 отвора във винкел не може да направи,ако ще е за бетон-ще е криво!Наскоро си купих печка за баня.Разглобих,стегнах навсякъде хлабавите клеми и сега работи.Ако не го бях направил сега щеше да е в контейнера за боклyк!Аман от Китай и калпавите му продукти!

192

Анонимен

преди 4 години

Вече се върти новината кой е фотографа на снимките от спалнята.Ще се учудите, но не е мис Бикини.Кмета на Симитли се почуствал огорчен, че все нев я слагат и си е признал, че той е снимал след като се били отдали на страста.

191

Анонимен

преди 4 години

"Колегата от Германия" и "колегата от Унгария" и другите "колеги",на които в особеното състояние беше забравил имената,които си ги е...л с 200,вече ти точат секирата.Медиите в цяла Европа гръмнаха с твоите изцепки,гарирани и със снимковия материал.Стана за посмешище на всички.Трябва да си голям гьонсyрат,за погледнеш тези хора в очите,а пекинската патица въобще няма да коментирам.

190

Анонимен

преди 4 години

Голям шегаджия е другаря Борисов, невероятно харизматична личност с усет за управлението и преговори на международната сцена.Господ здраве да му дава за да ни преведе през този труден момент.

189

Сата НАТО

преди 4 години

Ае разберете се, де - единия вика мазнинката изтънява, а солташака му вика - ше има 9 милярда безотчетни до 2024 ? Ми то ас на кого да вервам? Накрая по грешка ше изберем Дончев вместо Борисов.

188

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАми именно най-големите олигарси и крадци,че и убийци искат да свалят ГЕРБ от власт!

187

Анонимен

преди 4 години

Догодина светът ще е в тежко положение, защото най-опасната страна в света и сега, и след година ще е много зависима от луди хора.