31

Анонимен

преди 4 години

До 15Радев не е натъпкал чекмеджето на Борисов с "пачки",а този дето е правил фотошопа !Борисов си държи пачките пари от Божков в нощното шкафче на спалнята си в резиденцията, докато обикаля България, а през това време Радев ги пази с китайския дрон !!!!!!!!!

30

Кой

преди 4 години

Има ли още балами който да вярват на полиция, съд, прокуратура и пр. паразитни и зависими институции пълни с калинки и търтей?!

29

Сичкото зрящ сляпо

преди 4 години

На снимката със спящия премиер чекмеджето е затворено и на шафчето липсва пистолет. На всички останали снимки липсва пък спящ премиер. Къде е инкриминиращата връзка? Подобни шкафчета и легла могат да се инсценират във всяко студио с минимални средства. А и цветът на латекса е различен...

28

наблюдател

преди 4 години

Записът звучи много автентично и точно заради това изкараха и снимките. Първо за отместване на фокуса и второ, да се обвинят опозиция, президентът, Божков и т.н.Снимките на мен ми изглеждат като пиар решение на личната Шехерезада на ББ. Постановката оная вечер с пресконференцията също. Много подозрително всички събития бяха добре координирани. И изведнъж всички *** се фокусираха много повече върху снимките, отколкото върху записа. Абе циркът е пълен, излагацията - също. А Цвета да я съжалиш

27

Анонимен

преди 4 години

Срам ви е да отречете истината затова копирате стила на шефа си, наричайки всичко това "дийп фейк" и тем подобни изразни извращения.

26

Нямам вяра

преди 4 години

И кой ще направи проверка и експертиза, тези който са подчинени на Борисов, как да вярваме че истината някога ще излезе?

25

До снимки монтаж

преди 4 години

Правени са на различни дати, през определен период в шкафчето има между ЕДИН и ТРИ милиона лева.А през определен период за кюлчета за сто хиляди и сува около ЕДИН МИЛИОН.Тези от афера могат да дадат на френска лаборатория с експертиза записа и снимките.Записите на Танов изчезнаха за експертизата - дали са истински, или не.Така че афера да си ги даде на независима лаборатория, какъв е проблемът?

24

До 18

преди 4 години

"Щом като има начини да се докаже дали са истински или са фалшификати, тогава защо спорим сега?Нека изчакаме резултатите."Кои резултати, на независимата експертиза в чужбина или на Гешев??

23

До 17

преди 4 години

Спри да лъжеп бе *** герберски. На снимките с чекмеджето с еврото *** го няма. Само на едната моряшката му тениска е метната на леглото.

22

Анонимен

преди 4 години

Комарджията Божков да престане да си търси милионите, които бил "дал" на Борисов !От фотошопа на спалнята на Борисов се вижда, че са на сигурно място и се пазят денонощно от Борисов...даже и по номерата на банкнотите може да ги познае.

21

Жалко

преди 4 години

Уважаеми всички разумни хора у нас знаят че всичко показано и чуто е истина, за съжеление Божков е прав нас ни управлява политическа хунта, кравожадна, жестока,алчна без задръжки.

20

Анонимен

преди 4 години

"Възможно е да са дело на съпартиец"Цветанов?

19

До 13

преди 4 години

"Аз съм една най-обикновена потребителка на този сайт"Да бе, то тука всички от централата на ГЕРБ сте "обикновени потребители". Тия тролски схеми на някой друг.

18

Анонимен

преди 4 години

Щом като има начини да се докаже дали са истински или са фалшификати, тогава защо спорим сега?Нека изчакаме резултатите.

17

Снимките са монтаж.

преди 4 години

На едната снимка чекмеджето пълно с пачки, на другата полупразно а главния ни герой все в същото легнало положение.Тотал фейк отвсякъде!

16

Гнило

преди 4 години

Защо Борисов не настоява за разследване на записа и снимките, защо мълчи и не иска истината?!Защото всичко е истина...

15

До 11

преди 4 години

Мдаааааа. Радев с дрона натъпка чекмеджето на Тичквоча с евро. Верваме ти ве Биков, верваме ти.

14

Ми не

преди 4 години

Ако снимките са истински - ББ е заплаха за БГ.Ако снимките са фалшиви снималите са заплаха за БГ и държавността.

13

Анонимен

преди 4 години

До До 5Какъв Биков, бе?Аз съм една най-обикновена потребителка на този сайт и се опитвам да разсъждавам, а не да приемам наготово неща, които някой се опитва да ми внуши.Хайде, разсъждавай сам. Ако си решил да прекараш нощта с някоя случайна жена, ще и покажеш ли толкова много пари накуп плюс злато? И след това ще си заспиш блажено? Човек, който е охранявал министър-председател, а после и цар, дали не знае, че може да бъде сниман и после злепоставен? Дали ще прояви такава наивност?

12

Анонимен

преди 4 години

Стига с тия глупости заплаха било,сам си го докара това до себе си. Самозабравил се и ето го резултата. А за кинтите никой нищо не казва,те не са заплаха а ??