125

Анонимен

преди 4 години

Българските хотелиери и ресторантьори гледат на българина като човек втора ръка. Единствената им цел е да те оберат. Пътя до Бургас ми е 350 км. по така наречената магистрала и като стигнеш започват проблемите с настаняването, с мястото за паркиране на колата и за каквото се сетите още. До Гърция е 200 км. и знам, че като мина границата пътя е нормален, отношението човешко, почивката ми е почивка.

124

Saki

преди 4 години

Отивам със съпругата, в пицарията, построена директно върху плажа, във Варна. Заведението е празно. Сядаме на маса до прозорците ,към морето,но идва сервитьорка и ни казва ,че всички маси до прозорците се дават ,само на големи групи и не може на двама човека. Преместиха ни на вътрешна маса ,до тоалетните. Изядохме си пиците и си тръгнахме с тягостно чувство. При тръгването ни ,нито една маса ,до прозорците ,не беше заета.

123

Концепцията

преди 4 години

на туризма в БГ е тотално сбъркана, порати неистовото желание на властимащите да крадат и с г-за си. Там където има туризъм по света хората са разбрали, че природните, културните и обществените богатства трябва да са достъпни, да има удобен и често включен в услугата транспорт до всичко, което може да е интересно. Покрай това богатство се развива хотелиерски и ресторантьорски бизнес, съобразен с разумното натоварване на природата и с разнообразие за всеки джоб дори в най-скъпите места.

122

Чичо

преди 4 години

Човек трябва да е ментално увреден,за да пожелае да се къпе във фекални води.Какво друго?

121

българин

преди 4 години

До: номер 117А, и тази я знам! Тя е съчинена по повод посещението на Дмитрий Медведев в Крим.Когато пенсионери пробиха охраната да му се оплакват че нямат пари да живеят, не им стигат пенсиите, Медведев им отвърна философски: "Денег нет, но вы держитесь!"Това звучи подобно на нашия лаф "Пари нема, действайте!".Та и Слепаков използва думите на руския премиер да си прави гаргара.

120

българин

преди 4 години

До: номер 107"Платени тролчета" са фалшивите "рускини". "Рускини" в множествено число го смятам, защото тролчето не е едно, и съвсем не е сигурно дори полът му дали е женски."Навред по света" ходят руските бандити, олигарси, такива от сенчестия бизнес.Русия не е Москва. В глухата руска провинция цари беднотия и недоимък.Хората едва свързват двата края, а тези, които все пак не са от най-бедните, наистина прибягват до организираните екскурзии в чужбина, че са по-евтини.

119

гого

преди 4 години

Толкова нагли и безумни са думите на представителят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация, че не си струва да се коментират. Истината е една. Щом като толкова хора се навиват да висят на километрични опашки за да влязат в Гърция, значи има причина да е така. Има причина и да не изберат черноморието.

118

Съжалявам

преди 4 години

хората, които се опитват да предлагат хотелски или ресторантски услуги по нашето Черноморие, защото покрай рояка перачи на пари усилията им остават безплодни и незабелязани. Както се казва покрай сухото гори и суровото. Навсякъде където са се наместили хранениците на властта бизнеса страда, не само поради нелоялна конкуренция,завардените плажове, камарата *** забрани, ограничения и проверяващи, които реално защитават хрантутниците и перачите на партийните каси.

117

Тонката

преди 4 години

аз искам да го подкрепя, дори съм готов да летувам на подпорна стена. Между другото - как върви, дограма сложена ли е вече?

116

Анонимен

преди 4 години

Стига са хленчили и търмъчили държавата! Да си оправят целия мироглед в нашия туристически бранш! Хората гласуват за тях с краката си. Бягат! Както и всички останали български емигранти, бягат от вапцаните като социалисти, преди комунисти!

115

Анонимен

преди 4 години

1234,Стига се превъзнася пък ти. Нашите курорти никога не са били кой знае какво. Световно известни били, западняци идвали. То, ако това гледаш, Слънчака и сега си е мегаизвестен, уверявам те, и идват хора откъде ли не. Ама какво от това? :)

114

123

преди 4 години

Как пък за толкова време никой от (без)отговорните за туризма не се сети да се огледа по морето ни, анонимно, като обикновен турист. Как никой не попита някои от стотиците хиляди, тръгнали за Гърция защо там а не тук. Да не говорим за висш пилотаж, да постажуват из турбюра из Европа и Русия и да видят със собствени очи какво търси туристът. Е как без тези познания се правят стратегии и дават насоки за бъдещето?! От автопилот толкова!

113

1

преди 4 години

До Анонименвсички са от ДС - комсомолци, комунисти

112

1

преди 4 години

До българинима и една друга песен -просто денги нет, още по-добра

111

Анонимен

преди 4 години

Имаме и хубави хотели по черноморието, но плажът ни навсякъде е много лош! Изглежда идеята че концесионерът ще поддържа плажа в приемлив вид - изобщо не се случва.

110

1

преди 4 години

храната е супер гадна, евтина и полуразвалена, морето си е мръсно, отношението като за последна година

109

Анонимен

преди 4 години

Това натискане да се ходи на почивка на българското черноморие си е антиреклама.Оставете хората сами да си решат.

108

Анонимен

преди 4 години

В България - нещата от хотел до хотел са много различни. Има шанс да се случите на калпав хотел със груб персонал. Има шанс и да случите на страхотен сървиз.Това плюс невероятното анти българско тролене поставя добрите български хотелиери и икономиката на прекрасното ни Българско черноморие пред хенди кап.

107

110,

преди 4 години

Обиколили сме почти всички основни забележителности на Турция без екскурзовод, чисто семейно. Никога никъде не сме имали проблеми. Страната е много хубава, имат прекрасни места, далеч не е само морето и хубавите им морски курорти. За това си прав.Не е за гърбави тролчета, обаче, като онова там, неграмотното.

106

Анонимен

преди 4 години

То това парче, My Trips, даже с главните букви се е скарало. Тръгнало да пише, че и акъл да раздава.Как даваш туй, дето сам го нямаш, човеченце?