66

Анонимен

преди 4 години

Това със Сървайвър е много вярно и е чудесен експеримент. Така беше, мъжете си бяха построили навес и запалиха огън, а жените някакви клечки нахвърляха и не можаха да си запалят огъня. После като заваля подгизнаха и веднага "силните" жени взеха да се дупят на мъжете и да се топлят на техния огън.

65

Анонимен

преди 4 години

До анонимна"има да чакаш някоя да ти ближе краката както през Средновековието"Ти не знаеш абсолютно нищо за средновековието.

64

хитър?

преди 4 години

И половината ти персонал ще е в майчинство или в болничен, заради детето.Лека работа :)

63

Анонимен

преди 4 години

Толкова сте се настървили г-жо анонимна, че чак не сте разбрали какво намеквам, ама айде от мен да мине нали съм кавалер. Не ми трябва да ходя там, защото не съм дивак. Смятам, че жените тук никой не ви ограничава. Във възможностите за кариерно развитие сме абсолютно равни, обаче там май е друго и феминистките много добре го осъзнават това. Защо не отидат да се борят за неоправданите там? Или там трудно и опасно, а тук лесно, вече направено и никой няма да те заколи, защото ти видял косата.

62

Анонимен

преди 4 години

До анонимна"мало е период, когато са има забранявали да четат и пишат"Това в коя книжка с приказки го чете? Корана?

61

Анонимен

преди 4 години

"равното заплащане за един и същи труд все още не е реалност за работещите жени и мъже"Глупости. Тази разлика от 12,5% НЕ Е ЗА ЕДИН И СЪЩИ ТРУД!Стига сте лъгали!

60

Сп???нс

преди 4 години

Поетът го е казал "Пенчо бе , чети -пенчо не чете"Само с подарени висши не става, половината продавачки и сервитьорки с бакалавърска степен, която никой не е мислил дали му върши работа преди да я запише и резултатът е 4 изгубени години . Аз лично го изпитах на мой гръб, учи 4 години и никой не ти казва че си губиш времето, и сега от трите по-дългия.

59

НС

преди 4 години

Аз не съм видял до сега жена в бизнеса, дето нещо да заработва. Всичко поголовно симулира заетост, някой дори не го и осъзнават. Ама що им плащали малко? Ами ще ти плащат, като не можеш да работиш. Ама аз пращам 50 емайла на ден, защо ми плащат малко, ами ще ти плащат, то се пращат по 3, ама добре написани, които теглят проекта напред, не 50 пълни с глупости. Е това много трудно може една жена да го схване.

58

NS

преди 4 години

"Сега женската работа е обща, а мъжката си е мъжка"За мен това е сентенцията на форума. Имало някаква жени дето са подтиснати в Африка, дай сега да "освободим" жените в Европа и САЩ. От какво да ги "освобождаваме", ако не е тайна. В семейството си имаше разделение и това е според възможностите. Оказа се, че жената завидя на мъжа и поиска да прави, мъжки неща. А не може, и сега почва да им е виновно това че работодателя вижда кой, колко работи и така и плаща.

57

Анонимен

преди 4 години

Всички феминистки със сакчето и айде в Саудитска Арабия, Пакистан, Иран, Ирак, Нигерия, Сомалия и т.н. да се борите за правата на жените. В Европа и Северна Америка вече си ги имате отдавна.

56

Анонимен

преди 4 години

Подходът се нарича политика на идентичността и работи с пълна сила в САЩ - разделяй хората на групи по някакъв признак (пол, занимание, етнос, хобита, всякакви предпочитания) и натяквай на всяка група, че трябва да се бори за права и това е прогресивния път напред за цялото общество.

55

отегчен

преди 4 години

Т.нар. "медии" побъркаха жените, мюсюлманите, децата, черните, "ромите", кучетата, кокошките... всички да искат права. От белия мъж, християнин.

54

маскулинист

преди 4 години

Крайно време е да изравни заплащането при моделите, балета, проституцията..., да се направят квоти за мъже, в детските ясли и началните училища, фризьорските салони, козметиката, педикюра...

53

пфу

преди 4 години

Мъжете бачкат повече. Налага се за да могат да привлекат жена и да издържат семейство. С феминизма си ходете обратно в америка, там където семействата винаги се разделят.

52

Анонимен

преди 4 години

До АНОНИМНАНикой не е казал, че жените са ***. Познавам и уважавам много интелигенти и професионално компетентни жени - лекари, архитекти, писатели, адвокати и т.н. От чисто биологична гледна точка обаче жените се справят по-зле от мъжете в редица дейности, например пространствена ориентация, физически труд или занаят, технически специалности и пр. Може да се каже, че жените имат висока емоционална и социална интелигентност, а мъжете - висока приложна и техническа такава.

51

Анонимен

преди 4 години

Манипулативна новина. Разликата в заплащането е заради различните професии при мъжете и жените, а не заради различно заплащане за една и съща професия. Една санитарка или медицинска сестра, няма как да получава колкото лекаря, а повечето лекари са мъже. При пенсионерите как жените с няколко години по-малко трудов стаж и с по-ниски осигуровки, докато са работели, да получават колкото мъжете пенсионери?!

50

Мен

преди 4 години

До АНОНИМНАЯ кажи къде точно са привилегиите? В пенсионната възраст може би?

49

До 58

преди 4 години

Еми ще седите у вас си, иначе стават проблеми. Вие жените искате ли да сте овчари преди 2000г? Овчарите в северна Африка трябва да пазят стадото от вълци и лъвове. Ти искаш ли да си рискуваш живота? А да си военен? Дървар, миньор, моряк, земеделец? Коя от тези работи ти се работи? Или е по-добре да си седиш у вас с надут корем, и да шиеш дрехи за децата? Повечето мъже не са ходили на училище също, така че не реви.

48

до АНОНИМНА

преди 4 години

А защо й трябва да "изобретява" и да става "писател"?Що да не си гледа къщата, децата, мъжа, родителите, градинката, кучета, кулинарията...

47

kaputt

преди 4 години

за политиците е важно да сме разделени и да има конфликти, жени мъже, черни бели, нормални обратни, шофьори мотористи, образовани необразовани, важното е насаждане на конфликт и така лесно се управляват хората , отколкото всички да са задружни