93

март

преди 4 години

Вирусът дошъл у нас!!!!!!!Ганос на момента - пра-ааасссс!Няма вирус, няма щам!Ганос ги претрепва сам!

92

Янаки ерген 48 г.

преди 4 години

Пия си ракията и не е#е никакъв коронавирус, коронавирус има само в главите на някои!Най ме е яд на охраните по магазините дето им е дошло като бонус да избиват комплекси и да се правят на велики да не ме пускат без маска!Не разбира пенсията че само ако го духна и ще падне от крака на врат!И искам да махат тая глупост от 8.30 до 10.30 къде е само за изкопаеми! Те и без друго изкопаемите си пазаруват след 10.30 до тъмни доби! Айде хубав ден и си пийте биричката и хич да не ви пука

91

Само ГЕРБ!!!

преди 4 години

2642 теста за денонощие е направо рекорд от началото на корона-кризата! Напомням че когато бройката беше 6 инфектирани за денонощие направените тестове бяха по-малко от 200. Явно някой се е спуснал през главата на премиера да тества наред трудови колективи, където е най-вероятно да има някаквивируси носители, за да напомпа бройките, да внесе паника и да провали окончателно летния туристически сезон! В крайна сметка брифингите бяха отменени именни заради това-манипулации и паникьорщина!

90

Анонимен

преди 4 години

Опитахме с мерки и карантина,не помогна...Сега каквото стане,но докато болниците не престанат да бъдат огнище ще се въртим в този омагъосън кръг.

89

това е сценария

преди 4 години

Масово заразяване, масови фалити, масова безработица, масово затваряне на болници, масова карантина.Почерпете Мангъров!

88

Анонимен

преди 4 години

Само за изкопните гро.бари безработица не расте.

87

До 100

преди 4 години

Елементарно как ! Ако си карал Ковид януари, теста го докарваш отрицателен и юни пак си болен. Не е висша наука принципно. Антитела му се вика , с времето намаляват, тоест имунитета не е траен, впрочем всеки РНК вирус е така без изключение !

86

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от промоции....

85

Отчето

преди 4 години

Oня ден опях един коронясан. Беше гушнал букета след двуседмични мъки и двустранна бронхопневмония. Жена му твърдеше, че се шматкал без маска и твърдял, че няма корона.Сега душата му е в Рая.

84

Уплашена

преди 4 години

Дано не ходим до магазина с смс

83

Анонимен

преди 4 години

Не случайно бяхме във всички класации на опашката по справяне с корон а ситуацията.Не че не е имало носители на вируса. Просто не е тествано. Сега, като знаят кой да тестват, случаите логично се увеличиха.

82

до Курти

преди 4 години

Мисли, Курти, мисли! Знам, че е трудно, но е полезно.

81

Анонимен

преди 4 години

Ще ви казват каквото си искат! Важно е да сте ошашавени и панирани. Като е такъв апокалипсис, що не затварят курортите и хотелите СИ? А?Докато се маскираме и къпем с дезинфектанти, те си оплетоха кошниците - строежи, градежи, банки. Вие си бройте измислени бройки. С информация от три помашки села и две патладжански махали, могат да ви плашат както си искат. Плашете се и си трайте! Пълен диктат!

80

Разгневена

преди 4 години

Някои хора трябва да ми се извинят, дори бас имахме! Заразените са вече над 100 а в Гърция по 4-5 човека на ден!

79

Анонимен

преди 4 години

Април и май имаше повече разум. Ако тогава сте се крили от страх, сега не ми се правете на велики.

78

Анонимен

преди 4 години

На есен ще има 40% безработица. Сезонът ще е слаб, народът гладен. Очаквам бунтове!

77

Курти

преди 4 години

До д-р МенгелеБраво докторе, разбираш ги нещата, забелязах обаче един нонсенс в поста ти, хем плещиш, че няма траен имунитет(тва според такива умни като теб) хем вирусът бил нов и не бил достатъчно проучен, как като не е достатъчно проучен разбраха, колко и какъв е имунитета срещу него?

76

Анонимен

преди 4 години

Бочко през септември пак ще затвори държавата. Гоним италианския сценарий.

75

vivian

преди 4 години

Е, на всички е пределно ясно, че ако започне масово тестване, заразените ще са хиляди, дори десетки хиляди. Тези хора нямат симптоми, но какво правим тогава? Видя се, че по нашите географски ширини няма полза от затваряне на хората. Вижда се, че в БГ живот няма, дори коронавиус не вирее :):)

74

Анонимен

преди 4 години

На есен ще е голямата веселба - празни джобове и армия от заразени.